Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Οι "μάγοι" της Ρεάλ (vid.)

Ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ντύθηκαν "Reyes Magos" ανήμερα της ισπανικής γιορτής των "τριών μάγων με τα δώρα" και οδήγησαν την Ρεάλ Μαδρίτης στη νίκη επί της Θέλτα με 3-0.


Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο, αφού πέραν μιας κεφαλιάς του Πεπέ κι ενός πλασέ του Καρίμ Μπενζεμά δεν δημιούργησε ευκαιρίες, ενώ χάρη στον Ντιέγο Λόπεθ δεν έμεινε πίσω στο σκορ (απέκρουσε την προσπάθεια του Τσάρλες στο 5ο λεπτό). Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, η Ρεάλ ανέβασε αισθητά την απόδοσή της και αφού απείλησε σε 2-3 περιπτώσεις, άνοιξε το σκορ με προβολή του Μπενζεμά έπειτα από γύρισμα του Χεσέ Ροδρίγκεθ.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 82ο λεπτό όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο διπλασίασε τα γκολ με εξ επαφής προσπάθεια (πανηγύρισε δείχνοντας τον ουρανό, προφανώς για να τιμήσει τη μνήμη του Εουσέμπιο).
Το τρίτο γκολ της Ρεάλ και δεύτερο του Ρονάλντο (στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων) δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον αν ο "CR7" δεν έφτανε τα 400 γκολ στην καριέρα του (σε 653 αγώνες).

Δειτε το video :


All Goals ~ Real Madrid vs Celta Vigo 2-0 ~ 6... από Footballista Sports

Contra.GR 

Περισσότερα »

Μίκαελ Σουμάχερ: Αισιόδοξα μηνύματα!

Για πρώτη φορά, έστω και αρκετά… δειλά, υπάρχει η πληροφόρηση πως ο Μίκαελ Σουμάχερ διέφυγε εντελώς τον κίνδυνο και πως πλέον δεν υπάρχει κανένας φόβος για τη ζωή του.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild της Γερμανίας, ο Μίκαελ Σουμάχερ έφτασε δυο φορές πολύ κοντά στο μοιραία. Μια φορά τη Δευτέρα, μια ημέρα μετά το ατύχημά του στις γαλλικές Άλπεις την ώρα που έκανε σκι, και μία την Παρασκευή (03/01). 

Πλέον, ο μύθος της Formula 1 φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο όπως λένε οι θεράποντες ιατροί. Το γιατί δεν το ανακοινώνουν επίσημα βέβαια, έχει να κάνει με την κρισιμότητα της κατάστασης και τη λεπτότητα που απαιτούν οι χειρισμοί σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το ρεπορτάζ των Γερμανών υποστηρίζει πως οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ χρησιμοποίησαν μια νέα μέθοδο θεραπείας με την οποία κατάφεραν επί της ουσίας να κρατήσουν σταθερή την κατάσταση του Σουμάχερ, να αποφύγουν την όποια επιδείνωση και να τον απομακρύνουν εντελώς από τον κίνδυνο του θανάτου. 

Ωστόσο, στις δημόσιες τοποθετήσεις τους και στα ιατρικά ανακοινωθέντα είναι… φειδωλοί καθώς πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος των επιπλοκών.

Όσο για το πότε θα μπορέσει ο 45χρονος πρώην πιλότος να επανέλθει από το τεχνητό κώμα, αυτό θα αποφασιστεί από την ιατρική ομάδα που τον έχει αναλάβει. 

Τις επόμενες ημέρες θα γίνονται διαρκώς νέες εξετάσεις στον Μίκαελ Σουμάχερ, έτσι ώστε να διαπιστώνεται ο βαθμός λειτουργίας του εγκεφάλου και οι αντιδράσεις του οργανισμού του, για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις και η θεραπεία που θα κληθεί να ακολουθήσει ο Γερμανός σούπερ σταρ του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

OnSports.GR

Περισσότερα »