Κυριακή 13 Μαΐου 2012

West Bromwich vs. Arsenal

  • Channel : Snwl
  • Link :  Here

Περισσότερα »

Greece Super League..Play Off

Atromitos Athens vs. AEK Athens

Channel : Nova Sports 2

Link :  Here


Περισσότερα »

Manchester City vs. Queens Park Live -HD-

  • Channel: Sky Sport 1 HD
  • LInk:  Here

Περισσότερα »

Premier League...Στις 17:00

Τελευταια Αγωνιστικη ..


Δειτε live την Αγωνιστικη στο Football Sports HD



Περισσότερα »

Η adidas παρουσιάζει το νέο Predator® Lethal Zones

Η adidas παρουσιάζει το Predator® Lethal Zones, το νέο μοντέλο του πιο θρυλικού της ποδοσφαιρικού παπουτσιού.


Το Predator® Lethal Zones εξοπλίζει το πόδι σου με πέντε «φονικές» ζώνες, για ταχύτατες ντρίμπλες, άψογο κοντρόλ της μπάλας με την πρώτη επαφή, απίστευτη δύναμη στα σουτ,  μακρινές, αλλά και ακριβείς πάσες, χαρίζοντας σου τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού.


Δείτε video από την παρουσίαση του νέου Predator® Lethal Zones στο Manchester


Περισσότερα »

Oριστικά εκτός Euro ο Πουγιόλ

Εκτός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα μείνει τελικά ο Κάρλες Πουγιόλ, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τους γιατρούς που έκαναν την εγχείρηση στο γόνατο του Ισπανού αμυντικού.


Μπορεί η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης της Μπαρτσελόνα να ήταν επιτυχημένη, ωστόσο με δηλώσεις οι γιατροί του διευκρίνισαν ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά από τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

«Στο Euro δεν μπορεί να παίξει. Όμως έχει πολλά χρόνια μπροστά του», τόνισε, ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Ραμόν Κουγάτ, τονίζοντας ότι βασικός στόχος είναι να προλάβει ο Πουγιόλ την προετοιμασία της Μπαρτσελόνα.

Περισσότερα »

Juventus vs. Atalanta

                                                                                                                                                                  
  • Channel: TV Direct
  • Link:  Here

Περισσότερα »

Scottish Premier League

  • Celtic vs. Hearts

    Channel: Sky Sport 2

    Link: Here

Περισσότερα »

Οι "καυτές" στιγμές του Ρονάλντο με την Ιρίνα Σάικ!

Το τουρνουά Masters της Μαδρίτης απέκτησε εντυπωσιακή λάμψη και εκτός κορτ, χάρη στα τρυφερά ενστανταντέ που χάρισαν στο κοινό οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ιρίνα Σάικ. Δείτε τους μέσα από φωτογραφίες!


Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης δίνει δυναμικό παρών σχεδόν κάθε χρόνο στο ATP Men's Madrid Open Tennis Tournament και δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ούτε από το φετινό τουρνουά.

Οι Σέρχιο Ράμος, Ρικάρντο Καρβάλιο, Τσάμπι Αλόνσο, Άλβαρο Αρμπελόα ήταν μερικοί μόνο από τους άσους της "βασίλισσας" που βρέθηκαν στις εξέδρες κατά τη διάρκεια του Masters (Φέντερερ και Μπέρντιχ αποτελούν το ζευγάρι του τελικού), όμως το σίγουρο ότι όλοι τους επισκιάστηκαν από το λαμπερό ζευγάρι Ρονάλντο-Σάικ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ και η Ρωσίδα μοντέλο έκαναν μία από τις ελάχιστες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους τα τελευταία δύο χρόνια που είναι μαζί, ωστόσο έδειξαν να μην επηρεάζονται καθόλου από τα φλας που έστραφταν γύρω τους και τις αμέτρητες τηλεοπτικές κάμερες.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην αναμέτρηση Τζόκοβιτς-Τιπσάρεβιτς αλλά και Φέντερερ-Τιπσάρεβιτς, με την διάθεσή τους να βρίσκεται στα ύψη και τον φωτογραφικό φακό να μην... χορταίνει να τους απαθανατίζει σε άκρως τρυφερές στιγμές.




 

Football Sports HD

Περισσότερα »

Νέες περιπέτειες για Ντεφόε

Δείτε την γυναίκα που έκανε τον Ζερμέιν Ντεφόε να χωρίσει με την Αλεξάντρα Μπερκ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Ο Άγγλος επιθετικός σύμφωνα με την εφημερίδα "Sun" είναι μπλεγμένος σε ροζ σκάνδαλο, απόρροια του οποίου ήταν να χωρίσει.

Ο 29χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα διατηρούσε σχέση με την Αλεξάντρα Μπερκ, την τραγουδίστρια που ήταν η νικήτρια του X Factor της Αγγλίας. Ωστόσο, βγήκε στο φως της δημοσιότητας πως την απάτησε δις, με την Μπερκ να τον συγχωρεί την πρώτη φορά, αλλά όχι και τη δεύτερη.

Ένας στενός φίλος της τραγουδίστριας δήλωσε: "Η Άλεξ είναι πληγωμένη, αλλά το τελείωσε. Δεν είναι πλέον μαζί. Πίστευε πως ο Ζερμέιν ίσως να είναι ξεχωριστός, αλλά πλέον αποφάσισε πως θα προχωρήσει τη ζωή της".

Πάντως, η σημαντική είδηση δεν είναι ο χωρισμός του ζευγαριού, αλλά η γυναίκα με την οποία επέλεξε να πάει ο Ντεφόε. Ήδη στο Twitter το... κράξιμο που τρώει ο ποδοσφαιριστής απ' όλο τον κόσμο είναι πολύ μεγάλο, αλλά ο καθένας έχει τα γούστα του...

  • ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ

Η ΜΠΕΡΚ

 Η ΚΙΡΣΤΙ


Περισσότερα »

Ο Φερέιρα "αλλάζει" την ενδεκάδα

Οι Καραγκούνης και Τοτσέ ετοιμάζονται να πάρουν φανέλα βασικού κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφήνοντας στον πάγκο τους Κατσουράνη και Κλέιτον.


Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση του Σαββάτου, όμως όπως όλα δείχνουν, στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ (19:15, NOVA, live από το Sport24.gr) θα κάνει δύο τουλάχιστον αλλαγές στην ενδεκάδα σε σύγκριση με τον αγώνα των δύο ομάδων στην Τούμπα την περασμένη Πέμπτη.


Συγκεκριμένα, οι Κατσουράνης και ο Κλέιτον αναμένεται να καθίσουν στον πάγκο γιατί δεν βρίσκονται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και τις θέσεις τους στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρουν οι Καραγκούνης και Τοτσέ.


Πιο αναλυτικά: ο Παναθηναϊκός αναμένεται αγωνιστεί κόντρα στον "Δικέφαλο του Βορρά" με τον Καρνέζη κάτω από την εστία, τους Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας, ενώ Μαρίνος και Καντέ θα παίξουν δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Την τριάδα στα χαφ θα απαρτίζουν οι Σιμάο, Ζέκα και Καραγκούνης, ενώ μπροστά τους θα είναι οι Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος (άκρα) και Τοτσέ (στην κορυφή της επίθεσης).

Περισσότερα »

Οι ατάκες του Γκαρσία που έγραψαν ιστορία

Με αφορμή την ατάκα του Πάμπλο Γκαρσία ("επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς") που έγινε σημείο αναφοράς και από Έλληνα βουλευτή, το Football Sports HD θυμάται... αξέχαστες δηλώσεις του Ουρουγουανού.


Η αγωνιστική του ποιότητα δεν αμφισβητείται... Ο εορτάζων προχθές (11/5), Πάμπλο Γκαρσία (έκλεισε τα 35 του χρόνια), είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχει παίξει ποτέ στην Ελλάδα, θεωρείται -όχι άδικα- βαρόμετρο για τον "Δικέφαλο" και συχνά "ζωγραφίζει" με την απόδοσή του. "Ζωγραφίζει" όμως και εκτός αγωνιστικού χώρου με τις ατάκες που έχει πει...

Μία από αυτές χρησιμοποιήθηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή αναφορικά με το μνημόνιο και την κατάσταση της χώρας μας, τόνισε πως "επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς. Οπως είπε και ο Πάμπλο Γκαρσία, ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ".

Μια έκφραση ("επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς") που αποτελεί το μότο ζωής του Ουρουγουανού, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει προχωρήσει σε διάφορες δηλώσεις που... δεν ξεχνιούνται. Το Football Sports HD σας θυμίζει κάποιες:

Για την παρουσία του κόσμου στα πλέι οφ αυτής της σεζόν: "Οποιος έρθει στο γήπεδο, να έρθει με τη καρδιά του. Το ίδιο που θα προσπαθήσουμε και εμείς να κάνουμε στο γήπεδο, να παίξουμε με την καρδιά μας. Και εάν κάποιος έρθει στο γήπεδο για να βρίσει κάποιον, καλύτερα να έρθει να βρίσει εμένα και όχι κανέναν άλλον".

Για τα φετινά πλέι οφ: "Πρέπει να πάμε στα πλέι οφ να δείξουμε τα αρχ...α μας, να τα δώσουμε όλα για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτό που έγινε. Εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω όλες τις μ...ς που κάναμε μέχρι τώρα και να βγούμε για να κερδίσουμε από το πρώτο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο. Και να αφήσουμε στην άκρη όλο το "μπλα μπλα", τα μεγάλα λόγια που δεν έχουν ουσία και όλα όσα μας κοστίζουν".

Για την Τούμπα που ήταν αρκετά άδεια σε πολλά ματς στην τρέχουσα περίοδο: "Δεν μπορώ να πω τίποτα στους φιλάθλους γι' αυτό. Είμαι κουρασμένος, όλοι είμαστε κουρασμένοι. Οταν πέφτεις πρέπει να σηκωθείς. Αλλά όταν πέφτεις-πέφτεις, θέλει κουράγιο για να σηκωθείς μετά".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει τον τίτλο: ια τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ολοι ξέρετε τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Είναι φανερό ότι δεν είναι καθόλου εύκολο για τον ΠΑΟΚ να πάρει τον τίτλο, γιατί είναι μια ομάδα που παίζει με τιμιότητα!"

Για την λατρεία των φίλων του ΠΑΟΚ στο πρόσωπό του: "Προσπαθώ να ανταποδώσω στο 100% μέσα στο γήπεδο αυτή την αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Κι όταν δεν μπορώ να το κάνω στο 100%, θέλω τουλάχιστον να ιδρώνω τη φανέλα!

Για το ποια είναι η διοργάνωση που θα ήθελε ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει (σ.σ. όταν ο "Δικέφαλος" έπαιζε εκτός από το πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ): "Να πω την αλήθεια μου αρέσουν όλα. Είμαστε ΠΑΟΚ και έχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε".

Για τον τρόπο που αγωνίζεται: "Υπάρχουν πολλοί που δεν τους αρέσει ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζομαι και ίσως να θέλουν να φορέσω και φούστα για να παίξω. Ακόμη και η μάνα μου (σ.σ. όταν είχε κάνει τη δήλωση ήταν ακόμη στη ζωή) να ήταν απέναντι ως αντίπαλος, τα ίδια σκληρά μαρκαρίσματα θα έκανα..."

Για τη διαιτησία με Ολυμπιακό: "Αν ένα φάουλ πάνω στο Σορλέν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το είχα κάνει εγώ, θα είχα αποβληθεί, θα είχα φάει τρεις-τέσσερις αγωνιστικές και θα είχαν φωνάξει την αστυνομία να με πάει φυλακή".

Για το παρ΄ολίγον γκολ του με τον Ολυμπιακό: "Καλύτερα που δεν σκόραρα με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα θα έμενε με δέκα παίκτες, γιατί σίγουρα θα έκανα και κάποια μαλ... για να πανηγυρίσω το γκολ".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Κάποια πράγματα στη ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που εγώ ζω εδώ στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ  δεν έχει τιμή. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει αρχ..."

Για την… αδικία κόντρα στις ομάδες της Αθήνας: "Εγώ δεν είμαι η διοίκηση. Είμαι ποδοσφαιριστής. Όμως νομίζω ότι ίσως να ήρθε η ώρα να μην παίξουμε στην Αθήνα. Να οργανώσει η διοίκηση ένα φιλικό εκείνη τη μέρα ή μια καλή προπόνηση, παρά να παίξουμε εκεί. Εγώ προτιμώ να μείνω σπίτι γιατί θα μας κλέψουν σίγουρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει όλα τα άλλα ματς εκτός από αυτά στην Αθήνα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα μας αφήσουν γιατί υπάρχουν άλλοι παράγοντες. Φυσικά μιλάω για τη διαιτησία..."

Περισσότερα »

Βαθμό στο 92' η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα λίγο έλειψε να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με ήττα, αλλά χάρη σε γκολ του Σεϊντού Κεϊτά στο 92' πήρε ισοπαλία με 2-2 από την Μπέτις στην Σεβίγια ...


Με γκολ του Σεϊντού Κεϊτά στο 92' η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε την Μπέτις σε 2-2 στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν", έτσι δεν ολοκλήρωσε με ήττα το ισπανικό πρωτάθλημα.

Οι "μπλαουγκράνα" άνοιξαν το σκορ στο 9' με τον Σέρχι Μπουσκέτς, αλλά στο 53' έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντάνι Άλβες.

Ο Ρουμπέν Κάστρο ισοφάρισε στο 71' και με το δεύτερο γκολ του στο 75' ολοκλήρωσε την ανατροπή, αλλά ο Σεϊντού Κεϊτά στο 92' με κεφαλιά από σέντρα του Μοντόγια διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στην Σεβίγια.

Την ήττα πάντως στο φινάλε της χρονιάς δεν γλίτωσε η Βαλένθια, καθώς έχασε με 0-1 από την Σοθιεδάδ, με τον Γάλλο, Αντουάν Γκριεζμάν, να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα στο "Ανοέτα".

Περισσότερα »

Πρωταθλήτρια η Γαλατάσαράι

Η Γαλατάσαράι πήρε το 0-0 από την Φενέρμπαχτσε μέσα στο "Σουκρού Σαράτσογλου" και κατέκτησε το 18ο πρωτάθλημα στην ιστορία της..


     Η Γαλατάσαράι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Τουρκίας μέσα στο "Σουκρού Σαράτσογλου", παίρνοντας ισοπαλία χωρίς σκορ από την Φενέρμπαχτσε.

       Επέστρεψε στον θρόνο του τουρκικού πρωταθλήματος μετά από 4 χρόνια η "Γαλατά", ενώ έφτασε τις 18 κατακτήσεις, όσες έχει και η "Φενέρ".

    Η αναμέτρηση ήταν για την τελευταία αγωνιστική των "play-offs", οι φιλοξενούμενοι είχαν έναν βαθμό περισσότερο, έτσι τους αρκούσε απλά να μην χάσουν και το κατάφεραν.

       Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Φερνάντο Μουσλέρα, καθώς έκανε πολλές επεμβάσεις, αλλά θα μπορούσε να είναι και μοιραίος.

        Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Ουρουγουανός πορτιέρο έχοντας την μπάλα στα χέρια του πήγε να κάνει βολέ και ο Σεμίχ Σεντιούρκ την έκλεψε και σκόραρε. Ο διαιτητής έδωσε φάουλ, αλλά δεν υπήρχε καμία παράβαση.

  • Τα έσπασαν οι οπαδοί της Φενέρ
   Αμέσως μετά την λήξη του ματς η αστυνομική δύναμη περικύκλωσε τους παίκτες της "Γαλατά" που γιόρταζαν τον τίτλο και τους οδήγησαν στα αποδυτήρια.

     Δεν ήταν δύσκολο να μαντέψεις την συνέχεια, με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε να ξηλώνουν να καθίσματα και να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει η μάχη με τους αστυνομικούς.

Περισσότερα »

Νταμπλούχος η Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ νίκησε 5-2 την Μπάγερν στο Βερολίνο και κατέκτησε το 3ο κύπελλο Γερμανίας στην ιστορία της, κάνοντας το νταμπλ για πρώτη φορά. Κορυφαίος ο Λεβαντόβσκι με χατ-τρικ (video)


Η Ντόρτμουντ θριάμβευσε στον τελικό του γερμανικού κυπέλλου, καθώς νίκησε με 5-2 την Μπάγερν και έτσι έκανε το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία της (στην photo και τα 2 τρόπαια).

Αυτό είναι το 3ο κύπελλο που κατακτά η Μπορούσια, η οποία έχει πάρει τα άλλα δύο το 1965 και το 1989, ενώ έχει πλέον 5 σερί νίκες κόντρα στην Μπάγερν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Πολωνός, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, ενώ τα δύο πρώτα τέρματα της Ντόρτμουντ έβαλαν οι Σίνζι Καγκάουα και Ματς Χούμελς.

Ο Καγκάουα άνοιξε το σκορ μόλις στο 3' από τραγικό αμυντικό λάθος, αλλά με πέναλτι απάντησε ο Άριεν Ρόμπεν στο 25'.

Με τον ίδιο τρόπο προηγήθηκε ξανά η Ντόρτμουντ με τον Χούμελς, αν και ο Νόερ λίγο έλειψε να αποκρούσει το πέναλτι, ενώ ακολούθησε το χατ-τρικ του Λεβαντόβσκι, με παρένθεση τον Φρανκ Ριμπερί να μειώνει (4-2) στο 76'.

Αυτή η βαριά ήττα στο "Ολίμπιασταντιον" του Βερολίνου δεν είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία της Μπάγερν, η οποία ακριβώς σε μία εβδομάδα αντιμετωπίζει την Τσέλσι στον τελικό του Champions League.

  • ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ (34' Λάνγκερακ), Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Ιλκάι Γκεντογάν, Κελ, Μπλαστσικόβσκι (84' Πίστσεκ), Καγκάουα (81' Σβεν Μπέντερ), Γκρόσκροϊτς, Λεβαντόβσκι.
  • ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ, Αλάμπα (69' Κοντέντο), Σβάινσταϊγκερ, Λουΐζ Γκουστάβο (46' Τόμας Μίλερ), Κρόος, Ρόμπεν, Ριμπερί, Μάριο Γκόμεθ.


Περισσότερα »

Το πλάνο ΟΑΚΑ και η παρουσία Λίνο

Πώς χειρίζεται ο Λάσλο Μπόλονι το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το θέμα που προέκυψε με τον Λίνο..


    Το πρώτιστο για τον Λάσλο Μπόλονι στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ήταν η αποφόρτιση της ομάδας του. Γι' αυτό το λόγο και οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" ελάχιστα πράγματα έκαναν στη σημερινή προπόνηση στην Τούμπα. 

   Ο 59χρονος κοουτς επέλεξε ένα πολύ χαλαρό πρόγραμμα γι' αυτούς χωρίς δοκιμή ενδεκάδας και εφαρμογή αγωνιστικών πλάνων μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά θέμα για το ποια θα είναι η ενδεκάδα στο αυριανό ματς δεν τίθεται, αφού το σχήμα που αγωνίστηκε την περασμένη Πέμπτη (10/5) πήγε πολύ καλά. 

  Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, λοιπόν, ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από το τέρμα, την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζάς και Σταφυλίδης, οι κεντρώοι μέσοι θα είναι οι Γκαρσία, Λάζαρ και Ίβιτς (μικρές πιθανότητες έχει και ο Φωτάκης), δεξιά στην επίθεση θα κινείται ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Γεωργιάδης και στην κορυφή ο Αθανασιάδης. 

  • Ποντάρει στον Λίνο
      Από τα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού δεν λείπει και ο Λίνο. Όπως είχαμε γράψει και χθες, ο Μπόλονι δεν ήταν διατεθειμένος να επιβάλλει επιπλέον τιμωρία, πέρα από αυτή που προέβλεπε ο εσωτερικός κανονισμός, στον Βραζιλιάνο για την άρνησή του να αγωνιστεί ως αλλαγή στον αγώνα της Τούμπας. 

       Έχοντας την εμπειρία του μεγάλου ποδοσφαιριστή, ο Μπόλονι κατανόησε ότι για ένα ποδοσφαιριστή αξίας, όταν μένει εκτός δράσης, πολλές φορές είναι δύσκολο να το δεχτεί, εκνευρίζεται και αντιδρά με λάθος τρόπο. 

      Εκτίμησε και το γεγονός πώς ο έμπειρος μπακ χαφ δεν είχε δώσει δικαιώματα μέχρι σήμερα και γι' αυτό περιμένει ο ίδιος να καταλάβει το λάθος του (κάτι τέτοιο φάνηκε μέσα από δηλώσεις που έκανε). Στην κρίσιμη φάση που βρίσκονται τα πλέι οφ, ο Μπόλονι επέλεξε να κρατήσει ενεργή μία πολύ σημαντική μονάδα για την ομάδα του που στην πορεία μπορεί να δώσει λύσεις. Γι' αυτό τον πήρε στην αποστολή και τον υπολογίζει στα πλάνα του.

Περισσότερα »