Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Τραγωδία στον Μαραθώνιο

Ένας δρομέας των 10χλμ. έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τον τερματισμό του στο Παναθηναϊκό Στάδιο.


Ένας 60χρονος άνδρας πλήρωσε με τη ζωή του την αγάπη του για τον αθλητισμό. Ένας αθλητής που συμμετείχε στον αγώνα των 10χλμ. άφησε την τελευταία ζωή του στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" όπου διακομίστηκε με έντονους πόνους στο στήθος.

Ο άτυχος δρομέας είχε ήδη τερματίσει τον αγώνα του και αποχωρούσε από το Παναθηναϊκό Στάδιο.
  • Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρει τα παρακάτω:
"Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει τη βαθιά του λύπη γιατί ένας δρομέας των 10 χιλιομέτρων, πολύ μετά τον τερματισμό στον αγώνα και ενώ είχε φύγει από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και τελικά απεβίωσε μετά τη διακόμισή του στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός".

Ο άτυχος δρομέας τερμάτισε στον αγώνα στις 10.07 π.μ. Για το περιστατικό ενημερώθηκε τόσο το κέντρο επιχειρήσεων Μαραθωνίου από τους ραδιοερασιτέχνες συνεργάτες μας, όσο και το ΕΚΑΒ, στις 10.48 π.μ. Το περιστατικό έτυχε άμεσης φροντίδας από το γιατρό της διοργάνωσης και από κινητή ιατρική μονάδα του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στον "Ευαγγελισμό".

Sport24.GR

Περισσότερα »

Ο μυστικός γάμος του Τοροσίδη


Οι τελευταίοι μήνες είναι οι πιο ευτυχισμένοι στη ζωή του Βασίλη Τοροσίδη, καθώς λίγο πριν γίνει πατέρας, είχε φροντίσει να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Σοφία.

Όλα έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα, όπως αναφέρει η «Real News», ωστόσο ήταν αναμενόμενη η εξέλιξη ύστερα από επτά χρόνια σχέσης. Ο «Τόρο» γνώρισε τη Σοφία όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Ξάνθη, κι εκείνη είχε μετακομίσει στην ακριτική πόλη για σπουδές. 

Πριν από λίγους μήνες η Σοφία του ανακοίνωσε πως περιμένει παιδί και ο άσος του Ολυμπιακού έκτοτε είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο, για γραφειοκρατικούς κυρίως λόγους, ενώ στις 5 Νοεμβρίου γεννήθηκε η κορούλα τους.

Θέμα χρόνου είναι πλέον να γίνει και ο θρησκευτικός γάμος του Τοροσίδη με τη Σοφία. Κι αν απορείτε τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν αυτές οι εξελίξεις στην καριέρα του 27χρονου διεθνή άσου; Όλα δείχνουν πως η οικογένειά του θα τον κρατήσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, καθώς δύσκολα θα αποφασίσει να υποκύψει στις σειρήνες από συλλόγους του εξωτερικού…

OnSports.GR

Περισσότερα »

Δώνης: «Ηγέτης μας ο Δημήτρης…»


Στη νεανική εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά και στην εμβληματική φυσιογνωμία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στάθηκε ο Γιώργος Δώνης μετά τη νίκη επί του Πλατανιά.
Παράλληλα, ο τεχνικός του «Δικέφαλου» στη συνέντευξη Τύπου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον τραυματισμό του Γκαρσία, αλλά και στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
  • Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δώνη:
Τι πρέπει να κρατήσετε από τη σημερινή αναμέτρηση; Την εικόνα του Σαλπιγγίδη και τον ηγετικό ρόλο που είχε; Την χρησιμοποίηση έξι 19χρονών ποδοσφαιριστών που παρουσίασαν καλή εικόνα; Την αντίδραση της ομάδας παρά το χαμένο πέναλτι του Κλάους σε κομβικό σημείο;

«Και τα τρία στοιχεία. Χρησιμοποιήσαμε έξι παιδιά που από την αρχή του καλοκαιριού δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά και δεν τους χάρισε κανένας την ευκαιρία που πήραν. 

Φανταστείτε πόσο δύσκολη θα ήταν η κατάσταση μετά από τις αλλαγές που κάναμε, αν αυτά τα παιδιά δεν μας έδιναν όλα αυτά τα αισιόδοξα στοιχεία. Για τον Δημήτρη, θέλουμε να είναι αυτή η ηγετική φυσιογνωμία για την ομάδα μας, είναι γεγονός πως βρίσκει ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια, από το προηγούμενο έκανε κάποιες κινήσεις που θύμισαν τον καλό Σαλπιγγίδη και αυτό που θέλουμε είναι να έχει συνέχεια. 

Για το τρίτο κομμάτι, είναι πολύ σημαντικό πως παρουσιαστήκαμε καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο ήμασταν καλοί ανά διαστήματα, παρά το χαμένο πέναλτι. Ήμασταν καλύτεροι, πιάσαμε καλό ρυθμό, δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε». 

OnSports.GR

Περισσότερα »

«Σβηστό» διπλό στο ΟΑΚΑ


Η διαφορά δυναμικότητας, η εκμετάλλευσή της και η αποτελεσματικότητα του Μήτρογλου, ήταν τα στοιχεία εκείνα που έδωσαν ένα ακόμη τρίποντο στον Ολυμπιακό, ο οποίος πέρασε... σβηστός από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας της ΑΕΚ με 4-0.

OnSports.GR

Περισσότερα »