Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

«Μάχη» γιγάντων στο Πανθεσσαλικό

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού Βόλου με την Παναχαϊκή ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας της 12ης αγωνιστικής της Football League.


Οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας θα υποδεχθούν τους Αχαιούς, σε μία αναμέτρηση που δεν έχει μόνο βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά… κυρίως εξωαγωνιστικό, μετά την υπόθεση υποβιβασμού του Ολυμπιακού Βόλου από το σκάνδαλο με τους φερόμενους ως «στημένους» αγώνες.

Παράλληλα, σημαντικό παιχνίδι θα γίνει στο Καυταντζόγλειο, όπου ο Ηρακλής θα παίξει κόντρα στην Καβάλα, με το παιχνίδι να έχει έντονη… οσμή από Super League, ενώ στην Ριζούπολη, ο πρωτοπόρος Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχθεί τον Φωκικό.

Στο νησί της Μυτιλήνης, η Καλλονή θα παίξει κόντρα στην Δόξα Δράμας, με τους δύο συλλόγους να… καίγονται για τους βαθμούς, καθώς οι νησιώτες θέλουν να παραμείνουν σε… τροχιά play offs, ενώ οι «Μαυραετοί» χρειάζονται… ανάσα για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσης της βαθμολογίας.

Μεταφερόμαστε στην… Κατερίνη, όπου ο τοπικός Πιερικός θα παίξει κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων, στο ντέρμπι της παραμονής, ενώ το πρόγραμμα της Κυριακής (2/12) ολοκληρώνεται στα Γιαννιτσά, με την Αναγέννηση να παίζει κόντρα στον Θρασύβουλο.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με τρεις αναμετρήσεις, μια και στις 15:00 η Αναγέννηση Επανομής θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου και την ίδια ώρα ο Εργοτέλης την Καλλιθέα, ενώ στις 19:00 ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Εθνικό Γαζώρου.

OnSports.GR

Περισσότερα »

Το... δώρο της Λεβερκούζεν

Πώς η Λεβερκούζεν δείχνει ενδιαφέρον να προστατεύσει την επένδυσή της πάνω στον Κώστα Σταφυλίδη.


Γενέθλια έχει σήμερα ο Κώστας Σταφυλίδης ( Χρονια σου πολλα κωστα υγεια φιλε μου ). Γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου του 1993 και ευελπιστεί να το γιορτάσει με μία καλή εμφάνιση και νίκη του ΠΑΟΚ στη Βέροια.

Οι Γερμανοί της Λεβερκούζεν, πάντως, έχουν φροντίσει να του κάνουν εδώ και καιρό το... δώρο του, δείχνοντας πόσο πολύ ενδιαφέρονται για την εξέλιξή του.

Πριν από λίγο καιρό του έστειλαν ένα βιβλίο ειδικά φτιαγμένο γι' αυτόν, με όλα όσα χρειάζεται να μάθει για να είναι έτοιμος όταν θα κάνει το ξεκίνημά του στη Μπουντσελίγκα.

Στο βιβλίο υπάρχουν φωτογραφίες, φράσεις στα γερμανικά που πρέπει να να μάθει και θα τον βοηθήσουν, όλα εκείνα τα στοιχεία που θα του είναι απαραίτητα για να κάνει ευκολότερη την προσαρμογή του στα νέα δεδομένα.

Ο "Στάφυ" έχει αρχίσει εδώ και αρκετές εβδομάδες μαθήματα γερμανικών, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα δέχεται και την επίσκεψη του ανθρώπου της Λεβερκούζεν με τον οποίο συνομιλεί από την πρώτη στιγμή που η Μπάγερ ενδιαφέρθηκε γι' αυτόν. 

Sport24.GR


Περισσότερα »

"Αργυρός" ο Ηλιάδης στο Τόκιο

Ο Ηλίας Ηλιάδης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Grand Slam του Τόκιο!Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία αυτή τη φορά.


Ο Ηλίας Ηλιάδης ανέβηκε κατηγορία μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου! Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης κατέκτησε και πάλι μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση, και μάλιστα στη μεγαλύτερη μετά το ολυμπιακό τουρνουά και το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος τζουντόκα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα -100 κιλά στο Grand Slam του Τόκιο. Στον τελικό γνώρισε την ήττα με Ippon από τον 24χρονο Ιάπωνα Νταϊσούκε Κομπαγιάσι, ο οποίος δεν έχει να επιδείξει διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις.

Για να φτάσει στον τελικό ο Ηλιάδης σημείωσε τέσσερις νίκες με Ippon. Το 2010 ο Ηλιάδης είχε αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής για δεύτερη φορά στα -90 κιλά στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας και βέβαια τη χώρα που γέννησε το τζούντο.

Θυμίζουμε πως ο Ηλιάδης είναι υποψήφιος για την ανάδειξη του σε καλύτερο αθλητή της χρονιάς στα βραβεία του ΠΣΑΤ με... με αντιπάλους τον Βασίλη Σπανούλη και τον Σπύρο Γιαννιώτη.

  • Η αφίσα της διοργάνωσης
 
  
Sport24.GR

Περισσότερα »

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Γκαλέτι

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά την μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υποβλήθηκε, δίχως να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.


Αποφασισμένος να επιστρέψει στην ενεργό δράση είναι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση μετά την μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Οκτώβρη.

Ο 32χρονος Αργεντινός έκανε ατομικό πρόγραμμα στην Λα Πλάτα, συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο στην προπόνηση της Εστουδιάντες!
Στο προπονητικό κέντρο ήταν κρεμασμένο ένα πανό στήριξης για τον Γκαλέτι που έγραφε "Λουτσιάνο 7, καλώς ήρθες στο σπίτι σου".

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, δύο χρόνια αφού εγκατέλειψε την ενεργό δράση, έκανε ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο και συνέχισε με ασκήσεις στο γυμναστήριο, πρόγραμμα ενδυνάμωσης και ποδήλατο.
Θετικό νέο το γεγονός πως ο οργανισμός του δείχνει να ανταποκρίνεται ομαλά, χωρίς να δημιουργηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα από την δραστηριότητα του Αργεντινού.

Εφόσον ο Γκαλέτι συνεχίσει να γυμνάζεται δίχως να αντιμετωπίσει κάποια επιπλοκή, τότε η επιστροφή του στα γήπεδα θα πρέπει να θεωρείται απλά θέμα χρόνου!

Sport24.GR

Περισσότερα »

"Προσέξτε Μπαργκάν και Ολαιτάν"

Τι ζήτησε ο Γιώργος Δώνης από τους παίκτες του να προσέξουν στο ματς με την Βέροια αλλά και που να "χτυπήσουν"


 Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για το τι πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του στο κυριακάτικο ματς, αναφέρθηκε πάντως και στις αδυναμίες των νεοφώτιστων. Τι τους ανέφερε για τα θετικά στοιχεία της Βέροιας;

"Η Βέροια διαθέτει δύο ποιοτικούς παίκτες μπροστά, τον Μπαργκάν και τον Ολαιτάν και έτσι θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Δεν πρέπει να τους δώσουμε την ευκαιρία να μας απειλήσουν", ανέφερε ο ίδιος που στάθηκε όμως και στις αδυναμίες της αντιπάλου του ΠΑΟΚ.

Και εκεί που στάθηκε ήταν στην αμυντική λειτουργία της και στις στημένες φάσεις. Συγκεκριμένα ο Δώνης τόνισε πως η Βέροια :

"έχει αδυναμίες στα μετόπισθεν, φαίνεται από τα προηγούμενα παιχνίδια πως έχει προβλήματα στις στημένες φάσεις και έχει δεχτεί αρκετά γκολ από αυτές. Αυτό είναι ένα στοιχείο που εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε".

Sport24.GR

Περισσότερα »

ΣΟΚ ! Αθλητής αυτοκτόνησε σε στάδιο...

Ο παίκτης του φούτμπολ Τζοβάν Μπέλτσερ αφαίρεσε τη ζωή του μπροστά στον προπονητή του και σε άλλα μέλη των Κάνσας Σίτι Τσιφς. Νωρίτερα είχε δολοφονήσει την 22χρονη σύντροφο του μπροστά στη μητέρα του.


Μια τραγωδία δίχως προηγούμενο εκτυλίχθηκε στο πάρκινγκ του σταδίου "Arrowhead" του Κάνσας Σίτι, στο οποίο αγωνίζεται η ομάδα φούτμπολ των Κάνσας Σίτι Τσιφς.

Ένας παίκτης της ομάδας, ο 25χρονος Τζοβάν Μπέλτσερ αφαίρεσε τη ζωή του μπροστά στα μάτια του προπονητή του, Ρόμεο Κρενελ, του τζένεραλ μάνατζερ Σκοτ Πιόλι και άλλων υπαλλήλων της ομάδας, οι οποίοι προσπάθησαν να μεταπείσουν τον αναπληρωματικό linebacker.

Λίγη ώρα νωρίτερα νωρίτερα ο Μπέλτσερ είχε δολοφονήσει την 22χρονη σύντροφο και μητέρα του τριών μηνών παιδιού του, Κασάντρα Πέρκινς.

Το έγκλημα έγινε με μάρτυρα τη μητέρα του αθλητή, Σέριλ Σέπερντ, η οποία κατέθεσε στις αρχές πως ο γιος της πυροβόλησε τη νύφη της, ωστόσο δεν γνώριζε την αιτία που οδήγησε τον Μπέλτσερ να οπλίσει το χέρι του.
Η νεαρή μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο. 

Οι Τσιφς εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν να σεβαστούν τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένεια του αυτόχειρα και του θύματος του και η ομάδα.
Προς το παρόν ο αγώνας των Τσιφς με τους Καρολάινα Πάνθερς δεν έχει αναβληθεί.

Sport24.GR

Περισσότερα »