Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Παμε Στοιχημα απο...... Betatsides !!!

Για σήμερα ξεκινάμε από το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στα Σκόπια με τη Βαρντάρ να υποδέχεται την Μπάτε. 


Η πρωταθλήτρια Σκοπιών δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να επιτεθεί για βρει το γκολ, ενώ εντός έδρας παραμένει πολύ δυνατή, με την ΜΠΑΤΕ να έχει την εμπειρία να βρει χώρους να απειλήσει στην αντεπίθεση.
 
Εκτίμηση :  

Το over, για το στοίχημά μας, το βρίσκουμε σε αποδόσεις  1,85.
Κλείνουμε με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει την εμπειρία κόντρα στην παντελώς άπειρη Λουντογκόρετς και είναι το φαβορί για την πρόκριση και χάρη στο σκορ του πρώτου αγώνα.
Η Λουντογκόρετς έκανε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του βουλγαρικού ποδοσφαίρου κατακτώντας πέρσι το νταμπλ, έχοντας ανέβει στην πρώτη κατηγορία μόλις την προηγούμενη χρονιά.
 
Εκτίμηση : 

Εγω θα παω στο αμφισκορ δεδομένου ότι η Λουντογκόρετς έχει τη δυνατότητα να βρει ένα γκολ το στοίχημα πληρώνει G/G 2,10!

Περισσότερα »

Σε Ολυμπιακούς ρυθμούς και το "Μπιγκ Μπεν"

Το "Μπιγκ Μπεν", σήμα κατατεθέν της πόλης που θα διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα προαναγγείλει την έναρξη του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος του πλανήτη.


Ο διάσημος Πύργος του Ρολογιού του βρετανικού κοινοβουλίου ή "Πύργος Ελισάβετ", όπως είναι η νέα ονομασία του, θα χτυπάει ρυθμικά επί τρία λεπτά πριν την τελετή έναρξης των 
  • Αγώνων που θα γίνει την Παρασκευή (27/07).
Αξίζει να σημειωθεί πως τελευταία φορά που χτύπησε το "Μπιγκ Μπεν" ενδιάμεσα της αλλαγής κάθε ώρας ήταν το 1952 στην κηδεία του Βασιλιά Γεωργίου του 6ου. Εξάλλου, χιλιάδες καμπάνες ανά την επικράτεια θα ακολουθήσουν το πρώτο κέλευσμα του "Μεγάλου Μπεν", όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Το πιο γνωστό ρολόι του κόσμου θα χτυπήσει 42 φορές από τις 22:12-22:15 ώρα Ελλάδος, ήτοι 20:12-22:15 ώρα Αγγλίας. Όπως δήλωσε ο διαχειριστής του "Μπιγκ Μπεν", Μάικ ΜακΚέιν πρόκειται για μία... ζωντανή παράσταση με δια χειρός χτύπημα της καμπάνας.

Όπως υπολογίζεται περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα συντονιστούν για να ακούσουν ταυτόχρονα τον γνώριμο ήχο του, μέσω τηλεοπτικών δεκτών, ραδιοφώνου και διαδικτύου.

Χιλιάδες ενδιαφερόμενοι -ανάμεσα τους το Βρετανικό Ναυτικό και ο Δήμαρχος του Λονδίνου- έχουν δηλώσει συμμετοχή στη συγκεκριμένη εκδήλωση με τίτλο "Όλες οι Καμπάνες" και επικεφαλής τον μουσικό Μάρτιν Κριντ.

Στις 22:12 ώρα Ελλάδας, εξάλλου, θα αρχίσουν να ηχούν ρυθμικά και οι καμπάνες στην Εθνοσυνέλευση της Ουαλίας, στο Στόρμοντ της Βόρειας Ιρλανδίας και στο κοινοβούλιο της Σκοτίας στο Εδιμβούργο.

Περισσότερα »

Λορένθο: "Θετική η επιστροφή Ρόσι"

Με αφορμή την απόφαση του Μπεν Σπις να αποχωρήσει από τη Yamaha, ο Χόρχε Λορένθο σχολίασε τις φήμες που θέλουν τον Βαλεντίνο Ρόσι να επιστρέφει στην ομάδα που κατέκτησε τους περισσότερους τίτλους της καριέρας του.


Ο Ισπανός ευχήθηκε καλή τύχη στον ομόσταβλό του και υπογράμμισε πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα αν επιστρέψει ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στη Yamaha.

"Είναι λυπηρό το ότι ο Μπεν θα φύγει από τη Yamaha, ήταν πολλά χρόνια αναβάτης της. Έχει μεγάλες δυνατότητες και του εύχομαι καλή τύχη. Θα δούμε τώρα τι θα γίνει με τη δεύτερη μοτοσικλέτα", είπε αρχικά ο Λορένθο στο "motogp.com"
Αναφερόμενος στον Βαλεντίνο Ρόσι είπε:  

"Ακούω κάποιες φήμες που λένε ότι ο Βαλεντίνο θα επιστρέψει. Θα μπορούσε να είναι θετικό για τη Yamaha. Ήμασταν καλό δίδυμο τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμα κάτι. Η προτίμησή μου είναι να έχω έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο στην ομάδα".

Περισσότερα »

Βρύζας: "Δεν παραπλανώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ"

Ανακοίνωση-απάντηση σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας με αφορμή την υπόθεση Μαλεζά, εξέδωσε ο Ζήσης Βρύζας.


Πρόκειται για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Metrosport", το οποίο στον τίτλο του αναφέρει: "Τρικ Βρύζα η "στροφή" για Μαλεζά" που συνοδεύεται από την εξής επεξήγηση: "Είναι όλα συμφωνημένα! Ενώ του πρότεινε νέο συμβόλαιο (για τα μάτια του κόσμου), οι Γερμανοί έρχονται αύριο για τα τυπικά".
  • Αναλυτικά η απάντηση του Ζήση Βρύζα:
"Σχετικά με το απαράδεκτο και προσβλητικό προς το πρόσωπό μου πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Metrosport" (25.07.2012) έχω να δηλώσω τα εξής:

Για το μόνο που δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς, τους πέντε μήνες που βρίσκομαι στη θέση του προέδρου,  είναι ότι προσπάθησα να αποκρύψω την αλήθεια ή ακόμη χειρότερα να παραπλανήσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Απαντήσεις για το ήθος του καθενός δίνει η διαδρομή και η στάση του. Εγώ από τη συγκεκριμένη εφημερίδα δεν μπορώ να κατηγορηθώ ως διπρόσωπος και ψεύτης. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.

ΥΓ: Προς ενημέρωση του κόσμου και όσον αφορά το θέμα Μαλεζά, κάναμε επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή στα όρια των οικονομικών μας δυνατοτήτων υψηλότερη και από την πρόταση της γερμανικής ομάδας και ευελπιστούμε στη θετική του απάντηση".

Περισσότερα »

Άμεση εκταμίευση του 1,5 εκ. για Σταφυλίδη

Άμεσα θα εκταμιευτεί το 1,5 εκ. ευρώ από την παραχώρηση του Κώστα Σταφυλίδη στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.


Στη συμφωνία πώλησης, η οποία υπογράφηκε την Τετάρτη (25/07), προβλέπεται πως οι Γερμανοί θα καταβάλλουν το αντίτιμο της μεταγραφής άμεσα (μετά από δυο μέρες), αποδεχόμενοι το αίτημα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, που ζητούσαν τα χρήματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Είναι σαφές ότι πρόκειται για μια βαθιά οικονομική ανάσα για τα ασθενή ταμεία της ΠΑΕ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Κώστα Σταφυλίδη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Bayer 04 Leverkusen. Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 και θα ενταχθεί στην γερμανική ομάδα τον Ιούνιο του 2013".

Περισσότερα »

Επιστροφή για Παπαχρήστου λόγω της δημοσίευσης στο Twiter


Αρχικά φαινόταν να μην υπάρχει πρόθεση από την ΕΟΕ να τεθεί εκτός Αγώνων η Παπαχρήστου, ωστόσο κατόπιν πιέσεων της κοινής γνώμης πήρε την απόφαση να την αφήσει εκτός Λονδίνου. 

Η αθλήτρια ζήτησε συγγνώμη κι έδωσε εξηγήσεις κάνοντας λόγο για παρεξήγηση, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κοπάσει ο θόρυβος. Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΕ.

Περισσότερα »

Shanghai Shenhua - Manchester United -Live-


Περισσότερα »

Ινιέστα: "Εγγυημένο το μέλλον της Μπαρτσελόνα"

Ο Αντρές Ινιέστα πιστεύει πως και τα επόμενα χρόνια η Μπαρτσελόνα θα παραμείνει ισχυρή, καθώς έχει πολλούς καλούς νεαρούς παίκτες. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.


Ισχυρή και τα επόμενα χρόνια θα είναι η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Αντρές Ινιέστα.
Οι Καταλανοί βγάζουν πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και αυτό κάνει τον Ινιέστα να πιστεύει πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη των τελευταίων χρόνων.

"Το μέλλον του συλλόγου είναι εγγυημένο σε πολλές θέσεις. Το πιο σημαντικό για τους νέους παίκτες είναι να αισθάνονται οικεία με αυτούς της πρώτης ομάδας" είπε και προσέθεσε:

"Οι παίκτες που έρχονται θα πρέπει να είναι χαρούμενοι που μπαίνουν στην ομάδα και ακολουθούν τα δικά μας βήματα. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι να αισιοδοξείς για τον εαυτό σου. Θα υπάρξουν κάποιες δύσκολες στιγμές, όπου θα πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου".

Περισσότερα »

Γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο... Μέσι! (video)

Απίστευτη προπόνηση της Μπαρτσελόνα με τον Μέσι και τους συμπαίκτες του να πιάνονται χέρι-χέρι, να κάνουν κεφαλιές και πάσες χωρίς να σκάσει η μπάλα.


Ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, Βιλανόβα, φαίνεται πως έχει φέρει μαζί του κάποιες επαναστατικές ασκήσεις, που στο δικό μας μάτι τουλάχιστον φαίνονται περίεργες.
Οι παίκτες της Μπάρτσα πάντως το διασκεδάζουν αρκετά και φαίνεται να τα πηγαίνουν καλά παρά το βαθμό δυσκολίας.

Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε οι ποδοσφαιριστές έχουν σχηματίσει κύκλους 4-5 παικτών, που έχουν πιαστεί χέρι χέρι, και προσπαθούν να κάνουν κοντρόλ δίνοντας τη μπάλα στη συνέχεια χωρίς αυτή να σκάσει κάτω.  


Barcelona training από G.Pavlidis

Περισσότερα »

Νοκ-άουτ η Ζάλτσμπουργκ

Η Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο έκανε την μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League την αυστριακή, Ζάλτσμπουργκ


Η μεγάλη έκπληξη στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League έγινε, καθώς η Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο απέκλεισε την Ζάλτσμπουργκ.

Συγκεκριμένα ηττήθηκε 3-4 στην Αυστρία, αλλά πέρασε με τα εκτός έδρας γκολ, καθώς είχε νικήσει με 1-0 στην έδρα της, ενώ αντίπαλός της στην επόμενη φάση θα είναι η Μάριμπορ από την Σλοβενία, καθώς απέκλεισε την Ζελέζνιτσαρ.


Περισσότερα »

Νάπολι όπως Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Να φτάσει τη Νάπολι στο ίδιο επίπεδο με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θέλει ο Αυρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε υποσχεθεί στον Λαβέτσι από την περασμένη σεζόν πως θα τον παραχωρήσει.


Στο ίδιο επίπεδο με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θέλει να καθιερώσει την Νάπολι ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.
Οι "παρτενοπέι" έχουν κάνει σημαντικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και ο πρόεδρός τους κοιτάει ακόμα ψηλότερα.

Κλειδί για την ανέλιξη του συλλόγου σύμφωνα με τον Ντε Λαουρέντις θα είναι το γήπεδο. Το "Σαν Πάολο" είναι πολύ παλιό και την Παρασκευή στη συνάντηση του Ντε Λαουρέντις με το δήμαρχο της Νάπολης θα τεθεί το θέμα της ανακατασκευής του, όπως επιβεβαιώθηκε από τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Νάπολι στην "Corriere dello Sport".

"Θα ήθελα ο σύλλογος να είναι στο ίδιο επίπεδο με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον δήμαρχο (Λουίτζι) Ντε Μαγκίστρις, με τον οποίο θα συναντηθώ ξανά την Κυριακή. Θα συζητήσουμε για το στάδιο και όσα είναι αναγκαία να γίνουν".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Εζεκιέλ Λαβέτσι, ο οποίος παραχωρήθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν: "Είναι δίκαιο. Μου είχε ζητήσει έναν χρόνο πριν να φύγει και έφυγε. Του το είχα υποσχεθεί. 

Συναντηθήκαμε και είχαμε μία ειλικρινή συζήτηση. Συμπεριφερόταν καλά. Αισθανόταν την ανάγκη να φύγει. Εξάλλου κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο επιστροφής του μία μέρα".

Περισσότερα »

Θέλει τον νέο Νεϊμάρ η Λίβερπουλ (video)

Η Λίβερπουλ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 15χρονου άσου Γουίλιαμ ΜακΛάρεν, που θεωρείται ως ο νέος Νεϊμάρ.


Όπως φαίνεται η Λίβερπουλ κινήθηκε πιο γρήγορα από όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες και τελικά έπεισε τον 15χρονο Βραζιλιάνο Γουίλιαμ ΜακΛάρεν να συνεχίσει στους Reds.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός εντυπωσίασε σε καμπ που διοργανώθηκαν στην Βραζιλία και αμέσως η Σάο Πάολο του προσέφερε συμβόλαιο.

Η Λίβερπουλ όμως κινήθηκε πιο γρήγορα και τον έπεισε να ταξιδέψει στην Αγγλία, με σκοπό να μιλήσει με τον προπονητής της ομάδας και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο το ξέρει το τόπι...


WILLIAM MCLAREN από G.Pavlidis

Περισσότερα »

Ο Ιντζάγκι σταμάτησε το ποδόσφαιρο

Ο Φιλίπο Ιντζάγκι αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 39 του χρόνια και υπέγραψε συμβόλαιο με την Μίλαν, αναλαμβάνοντας προπονητής στην ομάδα Παίδων


Η Μίλαν ανακοίνωσε πως ο Φιλίπο Ιντζάγκι ανέλαβε προπονητής στην ομάδα Παίδων του συλλόγου, έτσι τερμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Πίπο κλείνει τα 39 χρόνια τον Αύγουστο και το συμβόλαιό του με τους "ροσονέρι" έληξε τον περασμένο Ιούνιο.

Αρχικά είχε αποφασίσει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και υπήρχε ενδιαφέρον από Αταλάντα, Πάρμα, Σιόν, Μάλαγα, αλλά και από τις ΗΠΑ.

Η Μίλαν όμως του έκανε την πρόταση, το σκέφτηκε τις τελευταίες ημέρες και αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών, αναλαμβάνοντας προπονητής της ομάδας Παίδων (under-17).


Περισσότερα »

Πρώτη μεταγραφή για Μάδεργουελ

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, Μάδεργουελ, πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή για τη φετινή σεζόν.


Μπορεί να άργησε κάποιες μέρες και να μας... ανησύχησε, τελικά όμως η αντίπαλος του Παναθηναϊκού κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και ολοκλήρωσε την πρώτη της μεταγραφή.

Αυτή έγινε στην αμυντική γραμμή, εκεί δηλαδή που υπήρχε και το μεγαλύτερο πρόβλημα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερη κίνηση μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο Σίμον Ράμσντεν λοιπόν είναι ο εκλεκτός του Στιούαρτ ΜακΚάλ και θα φορά τα χρώματα της Μάδεργουελ για τον επόμενο ένα χρόνο.

Στα 30 του χρόνια ο Ράμσντεν έχει εμπειρία από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας (βασικός τις περισσότερες φορές), ενώ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:

"Είναι όνειρο για μένα να αγωνιστώ στην Ευρώπη, όμως δεν είναι βέβαιο πως θα προλάβω. Σίγουρα κάποια παιδιά έχουν το προβάδισμα για να αγωνιστούν".


Περισσότερα »

Στην Ρόμα ο Ντέστρο

Η Ρόμα ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή, καθώς απέκτησε τον Ματία Ντέστρο από την Σιένα (και Τζένοα) με 7.000.000 ευρώ


Παίκτης της Ρόμα είναι πλέον ο Ματία Ντέστρο, καθώς ο 21άχρονος Ιταλός στράικερ υπέγραψε 5αετές συμβόλαιο με τους "τζαλορόσι" το βράδυ της Τρίτης.
Συγκεκριμένα, πάει στην Ρώμη τυπικά με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και θα αποκτηθεί εν συνεχεία με 7.000.000 ευρώ, ενώ θα παίρνει 1.500.000 ευρώ τον χρόνο (χωρίς τα bonus).

Πέρσι έπαιζε στην Σιένα, η οποία έχει το 50% των δικαιωμάτων του, με το άλλο 50% να έχει η Τζένοα.
Ήταν 5 χρόνια στις ακαδημίες της Ίντερ μετά έναν χρόνο σε αυτές τις Άσκολι, ενώ έχει παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας.

Πέρσι με την Σιένα πέτυχε 12 γκολ σε 30 ματς, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην χώρα του, ενώ αντικαθιστά ουσιαστικά τον Φάμπιο Μπορίνι, ο οποίος πουλήθηκε με 13.300.000 ευρώ στην Λίβερπουλ.

"Η σαπουνόπερα τελείωσε. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Ρόμα", τόνισε μετά τις υπογραφές ο Ντέστρο, ο οποίος ήταν στόχος και της Γιουβέντους.

Περισσότερα »

Κοντά στη Λοκομοτίβ Μόσχας ο Εντόι

Η Λοκομοτίβ Μόσχας μπήκε σφήνα για την απόκτηση του Νταμ Εντόι προσφέροντας έξι εκατ. ευρώ. Δεν μπορει να ανταγωνιστεί την συγκεκριμένη πρόταση η Τραμπζονσπόρ.


Οι Ρώσοι έκαναν την κίνηση ματ καταθέτοντας πρόταση ύψους έξι εκατ. ευρώ για τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού την στιγμή που έδειχνε να κερδίζει έδαφος η προσφορά της Τραμπζονσπόρ.
Με τα νέα δεδομένα ο Σενεγαλέζος διεθνής βρίσκεται μία ανάσα από την Λοκομοτίβ Μόσχας.

"Προς το παρών περιμένουμε. Γνωρίζουμε πως η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει κάνει μία πρόταση την οποία δεν μπορούμε να πλησιάσουμε" δήλωσε ο υπεύθυνος Τύπου της τουρκικής ομάδας και πρόσθεσε:
"Είναι δύσκολο να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή καθώς το ποσό που φέρεται να προσφέρει η Λοκομοτίβ Μόσχας είναι μεγάλο".

Περισσότερα »

Βατούτιν: "Θα επιστρέψει στο ΝΒΑ ο Κιριλένκο"

Όπως δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν ο Αντρέι Κιριλένκο τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο ΝΒΑ! Διαβάστε λεπτομέρειες.


Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, σύμφωνα με την "sport-express.ru" τόνισε πώς ο Αντρέι Κιριλένκο την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα παίζει στο ΝΒΑ.

Ο Ρώσος φόργουορντ φαίνεται μάλιστα πώς έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με ομάδα από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Ο Κιριλένκο πέρυσι είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά με όρο που του επέτρεπε να αποδεσμευτεί από τους Ρώσους για να παίξει στο ΝΒΑ.

"Ήταν ένα όνειρο για μένα να συνεργαστώ με τον Αντρέι. Είναι απίστευτος παίκτης και επαγγελματίας", δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν και συμπλήρωσε: "Θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα. Θα θέλαμε πολύ να μείνει στη ΤΣΣΚΑ και είχαμε ξεκινήσει συζητήσεις σχετικά με αυτό αλλά θα επιστρέψει σε ομάδα του ΝΒΑ".

Περισσότερα »

Ο Άρης κοντά σε Πουλίδο

Θέμα ωρών θεωρείται η συμφωνία των ανθρώπων του Άρη με τον Ισπανό αμυντικό Ρούμπεν Πουλίδο


Τελικά όπως φαίνεται η απόκτηση του Ρούμπεν Πουλίδο από τον Άρη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού οι άνθρωποι των κίτρινων βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τον ατζέντη του.
Μάλιστα τις τελευταίες ώρες υπήρξε ενημέρωση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως θα σταλεί συμβόλαιο με σκοπό να το υπογράψει.

Αν όλα πάνε καλά ο ποδοσφαιριστής θα βάλει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και στη συνέχεια θα "πετάξει" για την Ιταλία, όπου προετοιμάζεται η ομάδα.
Για τον 33χρονο άσο βέβαια ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες της Superleague (όπως ο ΟΦΗ), όμως οι κίτρινοι έχουν ένα μεγάλο προβάδισμα.

Περισσότερα »

Αζέροι έτοιμοι για... όλα

Την πρώτη τους προπόνηση... ημίγυμνοι έκαναν οι παίκτες της Ίντερ Μπακού, εξαιτίας της ζέστης που επικρατεί στη χώρα.


Η αποστολή της Ίντερ Μπακού ήρθε στην Ελλάδα και την Αθήνα την Τρίτη το μεσημέρι με πτήση τσάρτερ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε οδικώς στην Τρίπολη.
Το πρώτο πράγμα που τους έκανε εντύπωση ήταν η ζέστη που επικρατεί σε όλη τη χώρα, κάτι που επηρέασε εν μέρει και τη προπόνηση! 

Συγκεκριμένα οι παίκτες της Ίντερ δεν άντεξαν λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και έβγαλαν τις μπλούζες τους κατά τη διάρκεια του προγράμματος!

Την Τετάρτη το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου (19:30) των δυο ομάδων, ενώ την Πέμπτη ο Αστέρας θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League.

Περισσότερα »

Το θέμα Τσουκαλά στο προσκήνιο

Πιθανό νέο ραντεβού σήμερα με τον Τσουκαλά, ποιες ομάδες ενδιαφέρονται για τον 24χρονο μέσο


Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα του Σταύρου Τσουκαλά (όπως και αυτά των Λευτέρη Σακελλαρίου και Παναγιώτη Κουρδάκη στον ΠΑΟΚ).

Ο παίκτης είναι εκτός πλάνων Δώνη, η ΠΑΕ θέλει να λύσει τη συνεργασία μαζί του, προς το παρόν, όμως, λύση δεν έχει βρεθεί, αφού δεν υπάρχει πρόταση που να καλύπτει οικονομικά τον 24χρονο μέσο. 

Για τον Τσουκαλά, όπως είναι γνωστό, έχει ενδιαφερθεί η ΑΕΚ, αλλά τα χρήματα που του προσφέρει δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις του, ενώ την επιθυμία τους να συνεργαστούν μαζί του έχουν εκδηλώσει η Βέροια και ο ΠΑΣ Γιάννινα (με τις ευλογίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), χωρίς όμως να υπάρχει εξέλιξη.

Πιθανόν σήμερα να γίνει ένα νέο ραντεβού του Γιώργου Γεωργιάδη με τον Τσουκαλά και τον εκπρόσωπό του προκειμένου να αναλυθούν και πάλι τα δεδομένα στην περίπτωσή του και να αναζητηθεί η χρυσή τομή.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε δείξει μέχρι σήμερα διάθεση να συνεισφέρει οικονομικά προκειμένου να καλυφθεί μέρος του σχετικά υψηλού συμβολαίου του (120.000 ευρώ για τη νέα σεζόν) και να πάει δανεικός, δεν αποκλείεται, όμως, να καταφύγει σ' αυτή την πρακτική για να βρεθεί τελικά λύση.

Περισσότερα »

"Σαλπιγγίδη, αν είχαμε εκατομμύρια"

Ο προπονητής της Φορτούνα Ντίσελντορφ παραδέχθηκε την αδυναμία της ομάδας του να κάνει κρούση στον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.


Μπoρεί οι άνθρωποι της Φορτούνα Ντίσελντορφ να συναντήθηκαν με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην Ολλανδία και να τον ενημέρωσαν για το ενδιαφέρον τους να συνεργαστούν μαζί του, γρήγορα, ωστόσο, αντιλήφθηκαν ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να συμβεί κάτι τέτοιο. 

Την δημόσια παρδοχή αδυναμίας να ανταποκρίθεί στα οικονομικά δεδομένα του συμβολαίου του Σαλπιγγίδη έκανε ο προπονητής της ομάδας Νόρμπερτ Μέγιερ.

"Αν είχαμε εκατομμύρια να ξοδέχουμε, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Τώρα όμως πρέπει να διαχειριστούμε ΄σοβαρά τα χρήματά μας" τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του. 



Περισσότερα »

Χρυσάφι στα πόδια του Τοροσίδη

Δημοσίευμα από την Αγγλία θέλει την Σάντερλαντ να προσέφερε 3.7 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Τοροσίδη, με τους ερυθρόλευκους να αρνούνται.


Το συμβόλαιο του Βασίλη Τοροσίδη ολοκληρώνεται την επόμενη σεζόν κι όσο περνάει ο καιρός και δεν ανανεώνεται, τόσο θα φουντώνουν τα σενάρια περί αποχώρησης του.

Αρχικά οι Ιταλοί ήθελαν την Ρόμα να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον 27χρονο άσο (στο πλαίσιο της μεταγραφής του Γκρέκο), τώρα όμως κάνουν λόγο για μπάσιμο της Σάντερλαντ.

Η αγγλική ομάδα δεν είναι πρώτη φορά που ακούγεται για τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας, όμως αυτή τη φορά το δημοσίευμα κάνει λόγο για επίσημη πρόταση.
Η Σάντερλαντ λοιπόν, σύμφωνα με τους Ιταλούς, έκανε πρόταση 3.7 εκ. ευρώ για τον Βασίλη Τοροσίδη, με τον Ολυμπιακό να την απορρίπτει.

Το ποσό βέβαια είναι τεράστιο για τα δεδομένα της εποχής και σε συνδυασμό με το συμβόλαιο που τελειώνει, είναι λογικό να μας βάζει σε σκέψεις για το κατά πόσο ευσταθεί το δημοσίευμα.
Όπως και να έχει το όνομα του 27χρονου φουλ μπακ θα μας απασχολήσει αρκετά τις επόμενες μέρες.

Περισσότερα »

“Εχω μια αποστολή”

Ο Tony Parker μιλάει στο ΝΒΑ Greece για την πρώτη του συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για τις βλέψεις που έχει για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος στο ΝΒΑ με τους San Antonio Spurs.


Στις 29 Ιουλίου η Γαλλία θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για το Ολυμπιακό τουρνουά και απέναντι στις ΗΠΑ ο Tony Parker θα κάνει το ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ενα ατυχές περιστατικό (σ.σ. τον περασμένο μήνα βρέθηκε στη μέση ενός καυγά σε κλαμπ της Νέας Υόρκης και τραυματίστηκε στο μάτι) παραλίγο να του στερήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία για κάθε αθλητή, αλλά όπως λέει ο ίδιος στο ΝΒΑ Greece δεν θα έχανε με τίποτα το ταξίδι στο Λονδίνο.

Θα χρειαστεί βέβαια να φορέσει ειδικά προστατευτικά γυαλιά, όμως αυτό δεν θα τον εμποδίσει να εκπληρώσει την αποστολή του όπως χαρακτηρίζει την παρουσία του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας: “Παίζω στην εθνική ομάδα από τότε που ήμουν 15 χρονών. Είμαι πολύ περήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο. 

Ακόμα και όταν αντιμετωπίζω προβλήματα τραυματισμών προσπαθώ να είμαι εδώ κάθε καλοκαίρι. Αποτελεί ένα είδος αποστολής για εμένα η συμμετοχή στην εθνική ομάδα. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που έχω κατακτήσει τρία πρωταθλήματα στο ΝΒΑ με τους Spurs και κάποια μέρα θα ήθελα να πετύχω κάτι ανάλογο και με τη Γαλλία”.   


Πέρυσι στο Eurobasket οι “τρικολόρ” πήραν τη δεύτερη θέση, αφού έχασαν στον τελικό από την Ισπανία και ενώ φέτος πολλοί περιμένουν πως θα είναι ανάμεσα στα φαβορί για ένα μετάλλιο ο Parker προειδοποιεί επισημαίνοντας ότι πρέπει να παλέψουν πολύ σκληρά για να διακριθούν, καθώς η προετοιμασία τους ήταν η χειρότερη δυνατή:  

“Οταν συμμετέχεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες πρέπει να ανεβάσεις το επίπεδο σου για να διεκδικήσεις ένα μετάλλιο. Για να σταθούμε απέναντι σε ομάδες όπως οι ΗΠΑ, η Ισπανία, η Ρωσία και η Αργεντινή θα έπρεπε να έχουμε τους καλύτερους παίκτες μας. 

Ορισμένοι από αυτούς όμως δεν είναι μαζί μας. Η προετοιμασία μας ήταν η χειρότερη που έχω πάρει μέρος ποτέ. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα για εμάς στο Λονδίνο, αλλά θα παλέψουμε όσο σκληρά μπορούμε”.   

Αυτή θα είναι η πρώτη του συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι περιμένει πως και πως να βρεθεί ανάμεσα στους άλλους αθλητές στο Ολυμπιακό Χωριό προκειμένου να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους και να γνωρίσει τον τρόπο σκέψης τους:  

“Ημουν στην ομάδα το 2003 και το 2007 όταν χάσαμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ξέρω πολύ καλά πως είναι να θέλεις να συμμετέχεις σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Τώρα που πλέον είμαστε εδώ θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει.

 Από εκεί και πέρα θέλω πολύ να βρεθώ στο Ολυμπιακό Χωριό και να γνωρίσω άλλους αθλητές από όλο τον κόσμο που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ειδικά αυτούς που θα πάρουν μέρος στο στίβο και στο κολύμπι. Νομίζω πως έχω να μάθω πολλά από τον τρόπο που προετοιμάζονται όσοι κάνουν ατομικό αθλητισμό”.
  • “Η σταθερότητα αποτελεί τη δύναμη μας”

Τη σεζόν που μας πέρασε οι εμφανίσεις του Tony Parker βοήθησαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τους San Antonio Spurs να έχουν για ακόμα μια χρονιά ένα από τα καλύτερα ρεκόρ στο ΝΒΑ και στα playoffs να φτάσουν μέχρι τους τελικούς της Δύσης. 

Τα “σπιρούνια” διέψευσαν ξανά τους αναλυτές που δεν τους συμπεριέλαβαν ανάμεσα στους διεκδικητές του πρωταθλήματος και όπως εξηγεί ο Parker αυτό οφείλεται στη σταθερότητα που έχουν στην απόδοση τους εδώ και πολλά χρόνια:  

“Εχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και έναν σπουδαίο προπονητή ο οποίος μας γνωρίζει πολύ καλά. Υπάρχει μια πολύ καλή ισορροπία ανάμεσα στους παλιότερους και τους καινούργιους παίκτες που έρχονται στην ομάδα κάθε χρόνο και γι’ αυτό η απόδοση μας διατηρείται σε υψηλό επίπεδο. Η σταθερότητα αποτελεί τη δύναμη μας”.

Μετά από 11 χρόνια στο San Antonio ο 30χρονος πλέι μέικερ έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση τόσο με τον προπονητή του, Gregg Popovich, όσο και με τους δυο παλιότερους συμπαίκτες του, τον Tim Duncan και τον Manu Ginobili, η οποία όπως λέει τον βοηθάει να γίνεται όλο και καλύτερος:  

“Ο Gregg είναι ο προπονητής που με βοήθησε να γίνω ο παίκτης που είμαι σήμερα. Με εμπιστεύτηκε από την πρώτη μου χρονιά στο ΝΒΑ και συνεχίζει να με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος παίκτης. Η σχέση μου  με τον Tim και τον Manu είναι επίσης πολύ σημαντική για εμένα. 

Εχουμε κερδίσει μαζί τρία πρωταθλήματα και θέλουμε και οι τρεις να πάρουμε άλλο ένα. Είμαστε πλέον οι πιο παλιοί στην ομάδα και έχουμε γίνει μια οικογένεια. 

Βοηθάμε ο ένας τον άλλο μέσα στο παιχνίδι και αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που μας κρατάνε σε τόσο υψηλό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια που παίζουμε μαζί”.

Τα τελευταία 15 χρόνια οι Spurs έχουν κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα και με την απόδοση τους αποδεικνύουν συνεχώς πως μπορούν να διεκδικήσουν άλλον έναν τίτλο. Για πόσο ακόμα όμως θα συνεχίσει να γίνεται αυτό; 

Ο Tony Parker δίνει τη δική του απάντηση: “Εχω άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο και πέρα από αυτό σκοπεύω να συνεχίσω και να ολοκληρώσω την καριέρα μου στους Spurs. Οπότε όσο θα είμαι τριγύρω θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να πάρουμε ένα πρωτάθλημα ακόμα. 

Είμαι μέλος μιας σπουδαίας ομάδας, έχω στο πλευρό μου δυο από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών και έναν εκ των καλύτερων προπονητών στην ιστορία του ΝΒΑ. Μαζί έχουμε γράψει ιστορία και μπορούμε να γράψουμε και το επόμενο κεφάλαιο”.

Περισσότερα »

Υπάρχει διαφορά με Μάντζιο, αλλά...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Βαγγέλη Μάντζιου με τον Θωμά Μαύρο και τον Βασίλη Τσιάρτα. Έπίσημη πρόταση της ΑΕΚ προς τον Έλληνα επιθετικό. Θα συνεχιστούν οι συζητήσεις.


Όπως ήταν γνωστό από την Τρίτη (25/7) που είχε αναβληθεί η συνάντηση ανάμεσα στον Τσιάρτα και τον Βαγγέλη Μάντζιο, σήμερα το πρωί θα υπήρχαν οι τελικές συζητήσεις για την πιθανότητα να μεταγραφεί ο διεθνής επιθετικός στην ΑΕΚ.
Λίγο μετά τις 11 το πρωί, ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα και συζήτησε για την μεταγραφή του στον δικέφαλο. Η πλευρά της Ένωσης έκανε την επίσημη πρόταση προς τον παίκτη, αλλά υπάρχει διαφορά από τα θέλω του Μάντζιου.

Λίγο μετά τις 12:30 το ραντεβού ολοκληρώθηκε με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις τελικές εξελίξεις της υπόθεσης. Όπως διαρρέει μέσα από την ΠΑΕ, "έγινε μια πρώτη επίσημη πρόταση, οι συζητήσεις θα συνεχιστούν".

Το Football-ista παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας ενημερώσει για την έκβαση της. Πάντως δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και μέσα στην ημέρα.

Περισσότερα »