Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Τύφλα να έχει ο Ιμπραχίμοβιτς (Video)

Δείτε το απίστευτο γκολ που πέτυχε Γιαπωνέζα παίκτρια στην Αγγλία σε ματς ανάμεσα της Άρσεναλ με την Τούρμπαϊν Πότσνταμ

Η Άρσεναλ νίκησε με 2-1 την Τούρμπαϊν Πότσνταμ για το Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών και πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Βέβαια την παράσταση έκλεψε η Γιαπωνέζα αθλήτρια που μείωσε το σκορ για την Τούρμπαϊν, καθώς σκόραρε με υπέροχο βολέ.
      
    Sport24.GR 

Περισσότερα »

Προπονητής με τζάκετ αλά... Φλωρινιώτη (Video)

Προπονητής στο Μεξικό φόρεσε μία από τις πιο παράξενες ζακέτες που έχουμε δει στα γήπεδα, σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που έληξε 5-4 στα πέναλτι !


Το χειρότερο σακάκι προπονητή από Footballista

Η αναμέτρηση ήταν ανάμεσα σε Correcaminos UAT και Dorados με τη δεύτερη να παίρνει τελικά το Copa MX στα πέναλτι με σκορ 5-4.

Στην κανονική διάρκεια το παιχνίδι έληξε 1-1, ενώ στο ξεκίνημα της παράτασης η Correcaminos πήρε κεφάλι στο σκορ, για να ισοφαριστεί στο τέλος και να χάσει τον τίτλο.

Την παράσταση βέβαια δεν έκλεψε ούτε το σκορ, ούτε οι νικητές. Το παράσταση έκλεψε ο προπονητής της Correcaminos, με το παραδοσιακό σακάκι/ζακέτα που φορούσε!

Όπως θα δείτε έχει μαύρο και χρυσό, όπως και κρόσσια, θυμίζοντας μας λίγο τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Τύχη βέβαια δεν του έφερε, οπότε δύσκολα θα το ξαναφορέσει. 

Sport24.GR

Περισσότερα »

Ούτε την Εϊμπάρ η Μπιλμπάο

Η Μπιλμπάο δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Εϊμπάρ της 3ης κατηγορίας, έτσι θα έχει άγχος στην ρεβάνς του "Σαν Μαμές"


Μετά από 3 σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Europa League η Μπιλμπάο δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Εϊμπάρ, η οποία αγωνίζεται στην 3η κατηγορία.

Με βασικούς παίκτες η Μπιλμπάο δεν κατάφερε ούτε να σκοράρει στο Εϊμπάρ, έτσι η ρεβάνς στο "Σαν Μαμές" δεν θα είναι εύκολη.

 Sport24.GR

Περισσότερα »

Με Ηλιάδη στη Μάλαγα

Ο Ηλίας Ηλιάδης θα ηγηθεί της ελληνικής αποστολής που θα ταξιδέψει στη Μάλαγα, προκειμένου να λάβει μέρος σε προπονητικό καμπ που θα γίνει στην ισπανική πόλη από τις 5 έως τις 9 Νοεμβρίου.


Στην αποστολή μετέχουν συνολικά πέντε αθλητές και δύο αθλήτριες, αφού εκτός του Ηλιάδη στη διάθεση του προπονητή Βλαδίμηρου Κυριακίδη θα βρίσκονται και οι Γιώργος Αζωίδης, Ρομάν Μουστόπουλος, Αλέξης Ντανατσίδης, Παύλος Γκαρακλώβ, Σοφία Τσολάνη και Βασιλική Λυμπεροπούλου.

Ο Ηλιάδης θα λάβει μέρος στο κορυφαίο διεθνές τουρνουά Jigoro Kano που θα γίνει στο Τόκιο στα τέλη του μήνα. Πέρυσι, στην αντίστοιχη διοργάνωση, ήταν πέμπτος στα -90 κιλά, ενώ το 2007 είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους Έλληνες τζουντόκα (πλην του Μουστόπουλου) προετοιμάζονται για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23 που θα γίνει στην Πράγα στα μέσα του μήνα.

Sport24.GR

Περισσότερα »

Κινείται για Βίγια η Γιουβέντους

Το θέμα του επιθετικού βρίσκεται στο προσκήνιο για τη Γιουβέντους, η οποία φέρεται να έχει ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις για τον Νταβίδ Βίγια. Διαβάστε αναλυτικά.


Το καλοκαίρι οι πρωταθλητές Ιταλίας συνδέθηκαν με τους Ρόμπιν φαν Πέρσι, Φερνάντο Γιορέντε, Έντιν Τζέκο και Γκονσάλο Ιγκουαΐν, αλλά τελικά απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού τον Νίκλας Μπέντνερ, ο οποίος ως τώρα δεν έχει βοηθήσει. 

Το επιθετικό πρόβλημα είναι έντονο από τη στιγμή που στα περισσότερα παιχνίδια της η Γιουβέντους δε σκοράρει μέχρι την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και το θέμα απόκτησης παίκτη έχει επαναφερθεί στην πρώτη γραμμή.

Το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως η Γιούβε θα είναι πολύ πιο οργανωμένη ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και πως ήδη έχει κάνει τις πρώτες της κινήσεις. 

Η ιταλική ομάδα έχει προσεγγίσει τον Τζουζέπε Μπότσο, έναν μεγαλοατζέντη που έχει επαφές με την VOS, την εταιρία που εκπροσωπεί τον Βίγια, και του έχει αναθέσει να ασχοληθεί με την περίπτωση του Ισπανού.

Ο Μπότσο, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον τεχνικό διευθυντή της Γιουβέντους Τζουζέπε Μαρότα, ήταν αυτός που πήγε στο Τορίνο και τον Μάρτιν Κάσερες, πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, ενώ είναι από τους λίγους σύμφωνα με το δημοσίευμα που θα μπορούσε να πείσει τον Βίγια να αφήσει τη Βαρκελώνη για τη "γηραιά κυρία". 

Sport24.GR

Περισσότερα »

Ο Μέσι δεν ψηφίζει Ρονάλντο!

Ο Λιονέλ Μέσι χαρακτήρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να τον επιλέξει στην ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα.



Ο Αργεντινός έδωσε συνέντευξη σε δύο ισπανικές εφημερίδες, όπου κλήθηκε μεταξύ άλλων να μιλήσει για την ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα και για το που θα δώσει τις τρεις ψήφους του. 

«Την προηγούμενα χρονιά, ψήφισα τον Τσάβι, τον Ινιέστα και τον Κουν Αγουέρο με αυτή τη σειρά. Υπολογίζω ότι φέτος θα κάνω το ίδιο. Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, αλλά σίγουρα θα είναι πάνω-κάτω τα ίδια. 

Ο Τσάβι και ο Ινιέστα θα είναι σίγουρα και σκέφτομαι ανάμεσα στον Ιγουαΐν, τον Ντι Μαρία ή τον Αγουέρο», δήλωσε στην καταλανική Sport. Όταν του είπαν ότι οι δύο παίκτες της Ρεάλ δεν είναι στη λίστα, τόνισε ότι θα ψηφίσει τον Αγουέρο! 
 
Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην El Mundo, μίλησε λίγο περισσότερο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής, τον οποίο δεν γνωρίζω ως άτομο, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους του κόσμου». 
 
Σε ερώτηση που του έγινε για το αν ενοχλείται όταν του φωνάζουν από τις κερκίδες το όνομα του Πορτογάλο, τόνισε ότι δεν τον απασχολεί και υποστήριξε ότι είναι φυσιολογικό οι οπαδοί να προσπαθούν να τον πικάρουν με αυτόν τον τρόπο. 
 
Μιλώντας για τον Πέπε και τον Μουρίνιο, χαρακτήρισε τον πρώτο ως έναν μεγάλο αμυντικό και τον δεύτερο ως ένα τεράστιο προπονητή, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Ίκερ Κασίγιας.

Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Kickboxing: Νέες ελληνικές συμμετοχές στο K-1

Ειδική ιστοσελίδα για το K-1 World Max 2012 Final 8 δημιούργησαν οι διοργανωτές του σόου της 15ης Δεκεμβρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα.


Το σάιτ θα περιέχει όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με το μεγάλο event. Μάλιστα αυτές θα είναι στα ελληνικά και θα προετοιμάσουν το έδαφος για το φετινό K-1 World Max. Άμεσα ξεχωρίζει το πόστερ με τους οκτώ kickboxers, που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά της βραδιάς. Φυσικά δεσπόζει ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ο «Iron Mike», πάντως, δεν μένει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αλλά διατηρεί συμβουλευτικό ρόλο για το συμπληρωματικό πρόγραμμα του προγράμματος. Συγκεκριμένα θα προτείνει κάποιους Έλληνες kickboxers στους διοργανωτές, που θα έχουν τον τελικό λόγο αναφορικά με τη χρησιμοποίησή τους.

Σχετική περίπτωση, που διέρρευσε εντός της τρέχουσας εβδομάδας, είναι ο Σταύρος Εξακουστίδης. Για την ώρα, πάντως, δεν υπάρχει κάποιο επίσημο πρόγραμμα, αν και εκκρεμούν μονάχα πέντε εβδομάδες μέχρι το event. 

Όπως και να έχει, το κλειστό του ΟΑΚΑ αναμένεται να γεμίσει λόγω της παρουσίας του Ζαμπίδη, που σίγουρα δίνει μεγάλο κίνητρο.
  • Παρακάτω τα προημιτελικά του K-1 World MAX:
Andy Ristie (Σουρινάμ) vs Chris Ngimbi (Δημοκρατία του Κονγκό)
Μιχάλης Ζαμπίδης (ΕΛΛΑΔΑ) vs Yasuhiro Kido (Ιαπωνία)
Reece McAllister (Βρετανία) vs Murthel Goenhart (Σουρινάμ)
Andy Souwer (Ολλανδία) vs Artur Kyshenko (Ουκρανία)


OnSports.GR

Περισσότερα »

Πιερικός: Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Λόπεζ

Ευχάριστα νέα επεφύλασσε η σημερινή (01/11) προπόνηση του Πιερικού στον Νίκο Γκουλή, καθώς ο Αλμπέρτο Γκόμεζ ακολούθησε το ομαδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.


Μετά τους Παύλο Καθάριο και Ιγκόρ Κόιτς που μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του Πιερικού, ήταν η σειρά του Αλμπέρτο Λόπεζ να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Ο Ισπανός προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο έχει χάσει σημαντικό μέρος των προπονήσεων και επομένως δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι της Κυριακής (4/11) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

OnSports.GR

Περισσότερα »

Football League: Ντέρμπι από τα παλιά στην Αγυιά

Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στη Football League ανοίγει σήμερα (19:00, OTE Sport 3) με μια αναμέτρηση φωτιά, που έχει ξεκινήσει πριν τη… σέντρα. Ο λόγος φυσικά για το Παναχαϊκή-Λάρισα.


Οι «ροσονέρι» επιστρέφουν στη φυσική τους έδρα, το γήπεδο Αγυιάς, για πρώτη φορά φέτος και υποδέχονται την ΑΕΛ, σε ένα δυνατό και ενδιαφέρον ματς. Βέβαια, το ντέρμπι έχει ξεκινήσει από την Πέμπτη, όταν η Παναχαϊκή κατέθεσε έφεση για κακό ορισμό του αγώνα, επειδή θεωρεί πως τα ματς της Λάρισας δεν θα πρέπει να ορίζονται λόγω οφειλών σε ποδοσφαιριστές. Κύκλοι της Λάρισας απάντησαν ότι λόγω της αίτησης υποβολής της ΠΑΕ στο άρθρο 99, έχουν παγώσει όλες οι απαιτήσεις των πιστωτών.

Στα αγωνιστικά, η Παναχαϊκή θα παραταχθεί χωρίς τους Μπρέσκα και Φατιόν, ενώ η ΑΕΛ θα έχει στη διάθεσή της τους Δεινόπαπα και Τσιάρα.

OnSports.GR

Περισσότερα »

Πλατανιάς: Ντόε, η μεγάλη επιστροφή!

Έπειτα από παραμονή ενός μήνα στην Αφρική και απουσίας από τις υποχρεώσεις του Πλατανιά, ο Λόρενς Ντόε είναι έτοιμος να πατήσει ξανά ελληνικό έδαφος!


Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο αμυντικός της χανιώτικης ομάδας με την άδεια παραμονής του ξεπεράστηκε (επιτέλους) και την Παρασκευή θα μπει στο αεροπλάνο και από τη Νιγηρία θα ταξιδέψει για τη χώρα μας με ενδιάμεσο σταθμό τη Γερμανία. 

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια εσωτερική μεταγραφή, καθώς ο Γιάννης Χατζηνικολάου είχε μάθει να ζει και να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Ντόε.
Κρίνεται του Ουκάρ

Ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Κενταλ Ουκάρ ανησύχησε τους ανθρώπους του Πλατανιά σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή του στο ματς με την Κέρκυρα. Το αν τελικά θα μπορέσει να δώσει το παρών θα φανεί στη σημερινή προπόνηση που ξεκίνησε στις 17.30.

OnSports.GR

Περισσότερα »

Πρόσκληση Πούτιν σε Σαββίδη

Οι σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν είναι πολύ καλές, με τον Ρώσο πρόεδρο να καλεί το νέο αφεντικό του ΠΑΟΚ σε εθνική γιορτή της χώρας.


Ο Πούτιν με δημόσια πρόσκληση, η οποία δημοσιεύεται στην προσωπική ιστοσελίδα του Ιβάν Σαββίδη, κάλεσε τον ομογενή επιχειρηματία σε εκδήλωση για την 4η Νοεμβρίου, παραμονή της επετείου για την Εθνική Ενότητα των Ρώσων. Η πολιτική δράση του Σαββίδη είναι έντονη στη Ρωσία, καθώς έχει εκλεγεί δύο φορές βουλευτής στη Δούμα, φυσικά με το κόμμα του Πούτιν.

OnSports.GR

Περισσότερα »

«Οι αντίπαλοι αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ σαν Μπαρτσελόνα»

Σε εκδήλωση του ιδρύματος «Αγάπη» για τη δωρεά οργάνων βρέθηκε την Πέμπτη ο Μπονγκάνι Κουμάλο, στο περιθώριο της οποίας μίλησε για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.


Μάλιστα, σε ερώτηση για το τι φταίει και ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν μπορεί να πάρει εύκολα αποτέλεσμα εκτός έδρας, επισήμανε πως οι αντίπαλοι αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ σαν… Μπαρτσελόνα, παίζοντας με δέκα παίκτες πίσω από τη μπάλα.
  • Ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός αρχικά μίλησε για το ίδρυμα «Αγάπη» και την εκδήλωση:  
«Είναι πολύ σημαντική η δωρεά οργάνων. Δεν ξέρεις αν θα είναι κάποιος δικός σου ή εσύ, που θα σωθείς από την προσφορά ενός άλλου. Γι’ αυτό και είναι καλό να ενημερώνεσαι όσο το δυνατόν καλύτερα, για κάτι που σώζει ζωές».
  • Αναφερόμενος στη συνέχεια στον ΠΑΟΚ, επισήμανε: 
«Είμαι μέρος ενός σπουδαίου συλλόγου, που αποτελεί κομμάτι της πόλης. Όλοι οι παίκτες δεχόμαστε φανταστική υποστήριξη από τον κόσμο και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Κάθε ματς είναι καθοριστικό γιατί θέλουμε να κερδίσουμε κάτι αυτή τη χρονιά. Το ματς της Κυριακής είναι μία ακόμη ευκαιρία για μας να κερδίσουμε βαθμούς και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε το μάξιμουμ των πόντων».
  • Για τους προσωπικούς του στόχους, σημείωσε: 
«Βλέπω το επόμενο παιχνίδι και προσπαθώ να βελτιώνομαι και να παρουσιάζομαι ολοένα και καλύτερος. Είμαι ευγνώμων για την στήριξη που παίρνω από όλους. Είναι δύσκολο να κάνεις μία αλλαγή στην καριέρα σου όπως εγώ. Δεν μπορείς να προσαρμοστείς με τη μία, όμως αισθάνομαι καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι».
  • Σε ερώτηση γιατί ο ΠΑΟΚ δεν τα πάει καλά μακριά από την Τούμπα, εκτίμησε: 
«Εμείς προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι. Αλλά ειλικρινά, έρχονται ομάδες να μας αντιμετωπίσουν που μένουν όλες πίσω και με τους δέκα παίκτες τους. Κορυφαίους ποδοσφαιριστές όπως αυτοί που αγωνίζονται στην Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζονται έτσι για να μην σκοράρουν εύκολα και αυτό κάνουν οι ομάδες εδώ και με εμάς. Εμείς δουλεύουμε για να βρούμε τις λύσεις και να ανέβουμε στην κορυφή».

OnSports.GR

Περισσότερα »