Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Η Ρεάλ "σκόρπισε" την Βαλένθια (Video)

Η Ρεάλ έκανε εκρηκτικό πρώτο ημίχρονο στο οποίο πέτυχε 5 γκολ και τελικά νίκησε με 5-0 την Βαλένθια του Βαλβέρδε μέσα στο "Μεστάγια". Γκολ και ασίστ ο Όσκαρ Γκονθάλεθ, μείωσε στους 8 η Ατλέτικο από Μπαρτσελόνα 


Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι της αγωνιστικής η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς νίκησε με 5-0 την Βαλένθια μέσα στο "Μεστάγια".

Μάλιστα, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πέτυχε όλα της τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο απλά έσβησε τις... μηχανές.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν στο 9' άνοιξε το σκορ για την "βασίλισσα", με τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου να είναι εφιαλτικά για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες του.

Ο Άνχελ ντι Μαρία σκόραρε στο 34' και το 45', ενώ ενδιάμεσα βρήκε δίχτυα επίσης δύο φορές ο Κριστιάνο Ρονάλντο (36' και 41').

Το κακό για τον Βαλβέρδε είναι πως το όνομά του πέρασε στην ιστορία δίπλα στην πιο βαριά εντός έδρας ήττα της Βαλένθια.


Valencia 0 Real Madrid 5 από Footballista Sports

Sport24.GR 

Περισσότερα »

"Θα γυρνούσα μόνο για τον ΟΦΗ" (Video)

Ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή SUPER BALL για τη Σέλτικ, το Champions League, το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον ΟΦΗ και... το ΝΒΑ


από Footballista Sports


Sport24.GR 

Περισσότερα »

"Επιβίωσε" ο Τζόκοβιτς στο... μαραθώνιο

Μετά από σκληρή προσπάθεια πέντε ωρών ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέκλεισε τον επίμονο Στάνισλας Βαβρίνκα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν, αυξάνοντας τις ελπίδες για διατήρηση των κεκτημένων.


Ο Νο2 Σέρβος και Νο17 στην παγκόσμια κατάταξη κοίταξε στα μάτια το "θηρίο" από το Βελιγράδι, αλλά ηττήθηκε μετά από πέντε σετ και 22 γκέιμς, 12-10, στο τελευταίο. Ο Σέρβος "επιβίωσε" χάρη στο 1-6, 7-5, 6-4, 6-7 (5-7), 12-10.

"Είναι δύσκολο να βρεις τις λέξεις για να περιγράψεις αυτό που ζήσαμε σήμερα, ειδικά στο πέμπτο σετ. Του άξιζε να είναι νικητής σε αυτό το ματς. Έδειξε την ποιότητα του, ήταν περισσότερο επιθετικός στο γήπεδο. Εγώ προσπαθούσα να μείνω κοντά του για να πολεμήσω", σχολίασε ο Τζόκοβιτς, ο οποίος στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Τσέχο Τόμας Μπέρντιχ.

Ο τελευταίος ξεπέρασε το εμπόδιο του Νοτιοαφρικανού Κέβιν Άντερσον, επικρατώντας με 6-3, 6-2, 7-6 (13-12). Συνέχισε δηλαδή την αψεγάδιαστη πορεία του στο τουρνουά χωρίς να έχει χάσει σετ.

Contra.GR

Περισσότερα »

Ανακοίνωσε τον Σνάιντερ

Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή αξίας 15.000.000 ευρώ του 28χρονου διεθνή Ολλανδού μέσου Γουέσλι Σνάιντερ από την Ίντερ στη Γαλατάσαραϊ. 


H τουρκική ομάδα εκδήλωσε επίσημα το ενδιαφέρον της για τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό πριν από λίγες ημέρες και το βράδυ της Κυριακής (20/01) έπεσαν οι υπογραφές.

"Ο σύλλογος έχει έρθει σε συμφωνία με την Ίντερ και τον Γουέσλι Σνάιντερ. Λεπτομέρειές της θα γίνουν γνωστές μόλις ο παίκτης περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και, παράλληλα, θα ανακοινωθεί η ώρα αφιξής του", αναφέρει το επίσημο ανακοινωθέν των πρωταθλητών Τουρκίας.

Contra.GR

Περισσότερα »

''Έκλεισα στόματα"

Ο Άνχελ Ντι Μαρία ξέσπασε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Βαλένθια και την εμφατική νίκη της Ρεάλ που συνδυάστηκε με δική του κορυφαία εμφάνιση. "Έκλεισα στόματα", σημείωσε μεταξύ άλλων.


"Είχα ένα εξαιρετικό παιχνίδι και ευχαριστώ τον Θεό που μπόρεσα να κλείσω μερικά στόματα" δήλωσε αρχικά πριν τον ρωτήσουν αν το σχόλιό του αφορούσε και τον Ζοζέ Μουρίνιο: "Λέει ότι έχει να πει και όλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να τον ακούσουν. Ξέρω τι λέω όταν δηλώνω κάποια πράγματα".

Στη συνέχεια ο Ντι Μαρία θέλησε να τοποθετηθεί για κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι μετά το παιχνίδι με την Οσασούνα είχε μία αψιμαχία με τον Μουρίνιο. "Οι εφημερίδες δημοσιεύουν πράγματα που δεν είναι αλήθεια και λόγω αυτού υπάρχουν συγκρούσεις μέσα στην ομάδα. Επιπλέον, δεν ειπώθηκε τίποτα στην Παμπλόνα".

Contra.GR

Περισσότερα »

Όλα στραβά και ανάποδα για τους Λέικερς

Οι Λέικερς γνώρισαν νέα ήττα στο Τορόντο από τους Ράπτορς (108-103), δίνοντας συνέχεια στην αγωνιστική κατηφόρα. Νέα καλή εμφάνιση από τον Κουφό στη μεγάλη νίκη των Νάγκετς επί της Οκλαχόμα (121-118).


Η αποβολή του Ντουάιτ Χάουαρντ (έφυγε από το παιχνίδι με πέντε πόντους, δυο ριμπάουντ και ένα κόψιμο σε μόλις 17 λεπτά συμμετοχής) με δυο τεχνικές ποινές στο πρώτο ημίχρονο, σε συνδυασμό με την κακή μέρα στην οποία βρέθηκε ο Κόμπε Μπράιαντ (26 πόντοι), στοίχισε στους Λέικερς, οι οποίοι γνώρισαν την ήττα από τους Ράπτορς στο Τορόντο με 108-103.

Εκ των κορυφαίων ο Κουφός στη σπουδαία νίκη των Νάγκετς επί της Οκλαχόμα. Ο Έλληνας σέντερ πέτυχε 10 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ σε 20 λεπτά συμμετοχής, κοιτάζοντας στα μάτια τα "μεγαθήρια" Ντουράντ (37 πόντοι) και Γουέστμπρουκ (36 πόντοι). Πολυτιμότερος για την ομάδα του Ντένβερ ο Κόρεϊ Μπρούερ με 26 πόντους και 6 ριμπάουντ. 

Contra.GR

Περισσότερα »

Αντιστροφή κλίματος θέλει ο Δώνης

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους ζήτησε να νικήσουν την Καλλιθέα προκειμένου να αντιστρέψουν το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά την ήττα στην Τρίπολη.


Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα κόντρα στον Αστέρα και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν είχε καλή εικόνα, μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε. Πρώτος από όλους ο Γιώργος Δώνης έχει καταλάβει πως κάτι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα του και ο επαναληπτικός με την Καλλιθέα για το Κύπελλο, την Πέμπτη (24/01), γίνεται ματς κομβικής σημασίας για τον «δικέφαλο του Βορρά».

«Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε την πρόκριση με την Καλλιθέα. Είναι κάτι που το αξίζουμε και πρέπει να το πετύχουμε, για να αλλάξουμε το κλίμα. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, συνεχίζουμε κάθε μέρα τη δουλειά και πάμε για τον σημαντικό αγώνα της Πέμπτης», είπε στους ποδοσφαιριστές του Γιώργος Δώνης την Κυριακή (20/01).

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Κατσουράνη ο οποίος αποδείχθηκε πως δεν έχει κάτι σοβαρό, ενώ αντίθετα εκτός θα είναι ο Δημήτρης Πέλκας ο οποίος σήμερα (21/01) θα εξεταστεί για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

OnSports.GR

Περισσότερα »

Στη λίστα ο Σαπουνάρου

Μετά τη δήλωση αποχώρησης του Βασίλη Τοροσίδη οι Πειραιώτες αναζητούν τον επόμενο δεξιό τους μπακ, με τον Ρουμάνο άσο της Σαραγόσα να είναι ψηλά στη λίστα.


Ο Κριστιάν Σαπουνάρου είναι ανάμεσα στις περιπτώσεις παικτών που εξετάζει ο Ολυμπιακός για να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνάς του, από τη στιγμή που ο Τοροσίδης έκανε γνωστό πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στα υπόψη τους τον παίκτη της Σαραγόσα και είναι πολύ πιθανό να κινηθούν από τώρα για να αποσπάσουν την υπογραφή του, από τη στιγμή που ο 29χρονος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο Σαπουνάρου έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Πόρτο ενώ φέτος βρίσκεται στη Σαραγόσα με την οποία έχει παίξει σε 15 ματς της Primera Division, πετυχαίνοντας ένα γκολ, και σε 5 ματς για το ισπανικό κύπελλο. Το κασέ του πάντως είναι αρκετά υψηλό και στον Ολυμπιακό θα κάνουν μια διερευνητική επαφή πριν εξετάσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση, έχοντας στο μυαλό τους κι άλλες επιλογές.

Μια από αυτές είναι κι ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο αρχηγός του Ατρόμητου βρέθηκε μια ανάσα από τον Ολυμπιακό λίγο καιρό πριν, ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε. Δεν αποκλείεται όμως να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των Πειραιωτών. 

Πάντως, δύσκολα θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε μεταγραφή παίκτη τώρα, ακόμα κι αν αποχωρήσει ο Τοροσίδης, και το κενό θα καλυφθεί εκ των έσω αν ο «Τόρο» φύγει από τον Ιανουάριο. Ο αντικαταστάτης θα έρθει το καλοκαίρι, άσχετα αν υπάρξει συμφωνία μαζί του από τώρα.

OnSports.GR

Περισσότερα »