Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Και ο Μέσι κάνει λάθη (Video)

Ποιος είπε πως ο Μέσι είναι αλάνθαστος; Ο άσος της Μπαρτσελόνα κάνει ενίοτε λάθη, ειδικά δε όταν βρίσκεται έξω από τα "νερά" του. Έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου δηλαδή... Εξ ου και η γκάφα του μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης.


Messi gets the right model but the wrong car από Footballista Sports

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μπέρδεψε το αμάξι του με άλλο παρόμοιο και η μάταιη προσπάθειά του να ανοίξει το ξένο αυτοκίνητο, κατεγράφη από τις τηλεοπτικές κάμερες που βρίσκονταν στο σημείο. Μετά από τη σχετική αμηχανία, ο Μέσι κατάφερε να βρει το σωστό αμάξι και αποχώρησε βιαστικά. 

Contra.GR 

Περισσότερα »

Θύμισε Ρέιντζερς

Με τον Ανέστη Αργυρίου στην αρχική της σύνθεση, η Ρέιντζερς κατάφερε να πετύχει ένα από τα πλέον παράδοξα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.


 Οι μπλε της Γλασκόβης αν και τρεις κατηγορίες παρακάτω από τη Μάδεργουελ, επικράτησε με 2-0 της πρωτοπόρου της Πρέμιερ Λιγκ και πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Scottish Communities League Cup.ΟΛι Μακ Κάλοχ άνοιξε με κεφαλιά το σκορ στο 50", με τον Ντιν Σιλς να διαμορφώνει το τελικό σκορ, στο 56ο λεπτό.

Contra.GR

Περισσότερα »

Ο Κλόζε σκόραρε με το χέρι και το παραδέχθηκε (video)

Ο Κλόζε σκόραρε με το χέρι κόντρα στη Νάπολι, κάτι που παραδέχθηκε με αποτέλεσμα ο διαιτητής να ακυρώσει το τέρμα και ο παίκτης να αποθεωθεί από τους αντιπάλους του. Δείτε το video.


Klose EPIC MOMENT REFUSE HANDBALL GOAL (Napoli 3... από Footballista Sports

Contra.GR 

Περισσότερα »

Προσοχή στα άκρα και υπομονή

Ιδιαίτερη προσοχή στα άκρα της άμυνας και υπομονή στην επίτευξη του γκολ χρειάζεται ο ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα και αυτές θα είναι οι γενικές κατευθυντήριες γραμμές πάνω στις οποίες θα στηριχτεί η τακτική του Γιώργου Δώνη. Στον πάγκο ο Σαλπιγγίδης.


Το τεχνικό τιμ είδε όλα τα ματς του Άρη φέτος και έχει κατασταλάξει στην τακτική που θα ακολουθήσει στο τοπικό ντέρμπι. Η αξιοποίηση του ατού του ΠΑΟΚ, που είναι η καλή κυκλοφορία της μπάλας, θα είναι το βασικό εργαλείο για τον έλεγχο στον χώρο του κέντρου, που θα επιφέρει την άσκηση πίεσης στον αντίπαλο.

Θα απαιτηθεί, όμως, προσοχή από τους Ετό και Λίνο στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων από τα άκρα που συνήθως εκφράζονται με τους Γιαννιώτα και Καπετάνο, ενώ επικίνδυνος θεωρείται και ο Ισπανός φορ Αγκάνθο.

Το τεχνικό τιμ είναι ικανοποιημένο γιατί στα δυο τελευταία ματς ο Κατσικάς είναι πολύ καλός, ενώ αναμένει και την βελτίωση του Κουμαλό στον οποίο ο Δώνης πιστεύει πολύ.

Τα επιπόλαια λάθη του Κουμαλό μέχρι τώρα αποδίδονται στο ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του παίζει βασικός μόνιμα και στηρίζεται η άμυνα πάνω του. Χρειάζεται κάποιο εύλογο χρόνο για να συνηθίσει αυτό τον νέο ρόλο και τις πολλές ευθύνες που συνεπάγεται.  

Contra.GR

Περισσότερα »

"Θέλω να τρώτε το χόρτο!"

 Στο νωθρό τρόπο παιχνιδιού τους στάθηκε ο Θωμάς Μαύρος στην υψηλών τόνων ομιλία του στους παίκτες στα Σπάτα. 

"Απαιτώ να δίνετε το 200% των δυνατοτήτων σας. Θέλω να μπαίνετε στο γήπεδο και να τρώτε το χόρτο!", τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ αρνήθηκε τις δικαιολογίες περί νεανικής και άπειρης ομάδας.


Υψηλών τόνων ήταν η ομιλία του Θωμά Μαύρου στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα Σπάτα, παρόντος του Βαγγέλη Βλάχου.

Ο Μαύρος στάθηκε στο νωθρό τρόπο παιχνιδιού των παικτών και απαίτησε από όλους να ανεβάσουν την απόδοσή τους και δίνουν ιδιαίτερο βάρος στις προπονήσεις.

"Είστε νέα παιδιά και δεν νοείται να μη δίνετε το 200% των δυνατοτήτων σας. Ο,τι έχετε και δεν έχετε να το βγάλετε στο χορτάρι. Είναι απαίτηση. Θέλω να τρώτε το χόρτο όταν μπαίνετε στο γήπεδο!", τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στα αρνητικά αποτελέσματα της ΑΕΚ.

"Μισώ την ήττα! Τη μισούσα και σαν παίκτης. Το ίδιο θέλω να περάσει και σε σας. Δεν σημαίνει ότι αν μισείς την ήττα θα κερδίσεις όλα τα παιχνίδια, αλλά αν μπαίνεις στο γήπεδο με φόβο, θα χάσεις".

Contra.GR

Περισσότερα »

Και νέο θερμό επεισόδιο

Ακόμη ένα θερμό επεισόδιο στις τάξεις του Ολυμπιακού διέρρευσε τις τελευταίες ώρες, με τους Κάρολ και Μανωλά να έρχονται σε φραστική αντιπαράθεση.


Συγκεκριμένα ο Βορειοιρλανδός τερματοφύλακας έκανε παρατηρήσεις στον Έλληνα αμυντικό στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό, με τον νεαρό να αντιδρά άσχημα.
Αν και αρχικά τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν, εν τέλει τα πνεύματα ηρέμησαν χωρίς να δημιουργηθεί σοβαρότερο επεισόδιο.

Contra.GR

Περισσότερα »