Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ξανά για Αθανασιάδη η Στουτγκάρδη

Σκάουτερ της Στουτγκάρδη θα βρεθεί σήμερα στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το ματς Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα τον Στέφανο Αθανασιάδη.


Την προηγούμενη εβδομάδα "κατάσκοπος" της Στουτγάρδης βρέθηκε στην Τούμπα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά με το βλέμμα στραμμένο στον Στέφανο Αθανασιάδη.

Το ίδιο θα κάνει και σήμερα, αφού όπως έχει ενημερώσει ήδη επισήμως η γερμανική ομάδα, απεσταλμένος της θα βρεθεί στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για να δει το ντέρμπι του "Δικεφάλου" με τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά, ο σκάουτερ της Στουτγάρδης θα κρατήσει σημειώσεις και για άλλους παίκτες, αλλά το βασικό μέλημά του είναι να "ακτινογραφήσει"  τον διεθνή φορ και δεύτερο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Sport24.GR

Περισσότερα »

Η συγκινητική ενέργεια του Τζέραρντ

Διαβάστε τον λόγο για τον οποίο ο Στίβεν Τζέραρντ παραμονή του αγώνα με τη Γουίγκαν αποφάσισε να επισκεφτεί στο νοσοκομείο ένα παιδάκι και να αφήσει την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του.


Την ανθρώπινη πλευρά του για μία ακόμη φορά έδειξε ο Στίβεν Τζέραρντ.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, ο οποίος έχει δημιουργήσει και δικό του ίδρυμα για παιδιά με ειδικές ικανότητες, μία μέρα πριν τον αγώνα με τη Γουίγκαν προέβη σε μία κίνηση άξια συγχαρητηρίων.

Ο Τζέραρντ ήταν προγραμματισμένο να δώσει συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού με τους "λάτικς", όμως, τελικά την ανέβαλε.

Αιτία στάθηκε ένας νεαρός φίλος της Λίβερπουλ. Το 5χρονο παιδί διεγνώσθη ότι πάσχει από καρκίνο και ζήτησε να δει τον ήρωά του. Ο Τζέραρντ δεν μπόρεσε να του χαλάσει το χατίρι, πήγε στο νοσοκομείο αμέσως μόλις ενημερώθηκε και φωτογραφήθηκε με τον μικρό φίλο της Λίβερπουλ.

Sport24.GR

Περισσότερα »

Η Θεσσαλία στις… φλόγες!

Το παιχνίδι της Νίκης Βόλου με την Λάρισα είναι αυτό που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Football League.


Η ομάδα της Νέας Ιωνίας θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το «αλογάκι» στις 18:30 και όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στην αναμέτρηση που θα ολοκληρώσει την δεύτερη μέρα της αγωνιστικής.

Νωρίτερα, στις 15:00 θα διεξαχθεί το κυρίως… μενού της ένατης… ημέρας της κατηγορίας, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ αναμετρήσεις με τη σημαντικότερη να γίνεται στην Πάτρα, όπου η Παναχαϊκή θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό.

Παράλληλα, σημαντικό είναι το παιχνίδι του Ηρακλή απέναντι στον Πιερικό στο Καυτανζόγλειο, αλλά και της πρωτοπόρου Αναγέννησης Γιαννιτσών κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ενώ στην Μυτιλήνη, η τοπική Καλλονή θα παίξει κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Εργοτέλης δοκιμάζεται στα Μέγαρα, κόντρα στον Βύζαντα, ενώ στις Σέρρες, ο Εθνικός Γαζώρου αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Επανομής. Λίγα… χιλιόμετρα πιο ανατολικά, στην Καβάλα, ο ΑΟΚ υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στη Φυλή, με τον Θρασύβουλο να παίζει κόντρα στην Καλλιθέα.

OnSports.GR

Περισσότερα »