Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

"Έτοιμος όποτε μου το ζητήσουν"

Ο Κριστόφ Βαζέχα μίλησε για τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως είναι έτοιμος όποτε του ζητηθεί.


"Μου τηλεφωνούν δημοσιογράφοι και με ρωτούν. Μέχρι τώρα κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου επίσημα για αυτό το πράγμα, αλλά μου έρχονται πληροφορίες πως είμαι μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση.

Με χαροποιεί που η ομάδα μου με θυμάται. Πριν τρία χρόνια είχα δουλέψει σαν βοηθός του Νίκου Νιόπλια, όταν είχαμε κατακτήσει το νταμπλ", είπε αρχικά σε πολωνικά ΜΜΕ.

Για τις αντιδράσεις του κόσμου, είπε: "Ο κόσμος με σταματά στο δρόμο και με ρωτά πότε θα αναλάβω. Αν μου προταθεί να αναλάβω την ομάδα, θα το δεχτώ χωρίς να διστάσω. Δεν μπορείς να πεις όχι σε μια τέτοια ομάδα. Όμως ο ρόλος του βοηθού δεν με ενδιαφέρει.

Θέλω να δουλέψω σαν πρώτος προπονητής. Ξέρω καλά την κατάσταση στην ομάδα. Έχω αγωνιστεί επί σειρά ετών στον Παναθηναϊκό και θα ήθελα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου".

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού δήλωσε: "Ο Παναθηναϊκός κάνει κακή πορεία στο πρωτάθλημα και αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον Πλατανιά. Στόχος είναι να μπει στην πεντάδα για να βγει στην Ευρώπη. Είναι πιθανό να υπάρξει αλλαγή προπονητή μέσα στην επόμενη εβδομάδα". 

Sport24.GR


Περισσότερα »

Ο ορισμός της βαρεμάρας ....

Μετά το φορτσάρισμα στο κύπελλο, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη επανήλθαν στην αρχή της ήσσονος προσπάθειας στο πρωτάθλημα, στην οποία μας έχουν συνηθίσει. Ο ΠΑΟΚ ήταν και πάλι ο ορισμός της βαρεμάρας.


Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, αντί για κανένα νεοαποκτηθέντα παίκτη έφερε τον Ρομπέρτο Κάρλος στη Τούμπα για να θαυμάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, λες και ο ΠΑΟΚ τώρα έχει ανάγκη από επικοινωνιακά τεχνάσματα και όχι από ουσιαστική μεταγραφική ενίσχυση.

Η καινοφανής θεωρεία περί κατοχής της μπάλας καταρρέει. Στο ποδόσφαιρο κερδίζει όποιος βάζει γκολ και όχι όποιος ταλαιπωρεί την μπάλα και τον θεατή άσκοπα. Ακόμα και όταν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε, στα περισσότερα παιχνίδια, ήταν κουραστικός, επίπεδος και πληκτικός, μια ομάδα που πρόσφερε μοναδική εμπειρία νωθρότητας και ανίας.

Contra.GR

Περισσότερα »