Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

"Μπαμ" με Λούσιο η Γιουβέντους!

Ο Λούσιο έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ και η Γιουβέντους είναι στην pole position για να τον αποκτήσει, δίνοντάς του συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που μπορεί να φτάσουν και τα 4.000.000 ευρώ. Διαβάστε λεπτομέρειες.


Μετά από το περσινό "δώρο" της Μίλαν η οποία άφησε ελεύθερο τον Πίρλο μετά από 10 χρόνια συνεργασίας, η Γιουβέντους είναι έτοιμη να δεχτεί μία ακόμα ευγενική χορηγία, αυτή τη φορά από την έτερη ομάδα του Μιλάνου.

Ο λόγος για την Ίντερ, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον Λούσιο για λύση της συνεργασίας τους κοινή συναινέσει (το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2014), με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να γίνεται με το... καλημέρα στόχος των Τορινέζων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Corriere dello Sport", υπάρχει αυτή τη στιγμή μία μικρή διαφορά στο οικονομικό μεταξύ της Γιουβέντους και του Λούσιο, με τις πιθανότητες όμως να είναι υπέρ της γεφύρωσης της διαφοράς.

Η διοίκηση της "βέκια σινιόρα" του προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές 2.200.000 ευρώ συν μπόνους σε περίπτωση επίτευξης στόχων, κάτι που μπορεί να εκτοξεύσει το ποσό αυτό σε 4.000.000 ευρώ ετησίως, με τον Βραζιλιάνο από την πλευρά του να έχει ζητήσει μία μικρή αύξηση στο στάνταρ ποσό που του έχει προσφερθεί.

Την ίδια ώρα πάντως, όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", υπάρχουν άλλες δύο προτάσεις στο τραπέζι για τον 33χρονο στόπερ.

Η πρώτη προέρχεται από την Πριμέρα Ντιβισιόν, με τη Μάλαγα να προσφέρει 3.000.000 ευρώ συν μπόνους και η δεύτερη από την Τουρκία, με τη Φενέρμπαχτσε να φέρεται διατεθειμένη να ανεβάσει την προσφορά μέχρι και τα 3.500.000 ευρώ.

Ανεξάρτητα πάντως από τις δύο αυτές προτάσεις, το εν λόγω μέσο παραδέχεται ότι η ομάδα που έχει το "πάνω χέρι" για να αποκτήσει τις υπηρεσίες του Λούσιο είναι η πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Περισσότερα »

Θέλει Σαλπιγγίδη η Γκαζιάντεσπορ

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει "τρελάνει" τον προπονητή της Γκαζιάντεσπορ, Χικμέτ Καραμάν. Διαβάστε λεπτομέρειες.


"Θέλω αυτό τον παίκτη, είναι πολύ καλός". Αυτό φέρεται να είπε ο προπονητής της Γκαζιαντέπσπορ, Χικμέτ Καραμάν στον πρόεδρο του συλλόγου, Ιμπραχίμ Κιζίλ, για τον Σαλπιγγίδη  σε συνάντηση που είχαν στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα "sirinnar.net".

Ο πολύπειρος Τούρκος προπονητής παρακολούθησε όλα τα παιχνίδια του διεθνή επιθετικού του ΠΑΟΚ στο EURO 2012 και έμεινε πάρα πολύ ικανοποιημένος, αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ. 

Γι' αυτό τον θέλει στην ομάδα του, κάτι που αποτελεί επιθυμία και της διοίκησης της Γκαζιάντεπσπορ. Αυτό που σημειώνει, μάλιστα, ο συντάκτης του κειμένου, είναι ότι ο Σαλπιγγίδης είναι ένας ιδιαίτερα παραγωγικός επιθετικός σε γκολ στην καριέρα του παραθέτοντας ορισμένα στατιστικά στοιχεία για να το αποδείξει.

Περισσότερα »