Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Νέο επεισόδιο της φαρσοκωμωδίας»

Έπειτα από αντίστοιχη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη και η ΠΑΕ ΑΕΛ τοποθετήθηκε επίσημα για την απόφασή που στέλνει την Καβάλα, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή στη Football League.


Πρώτα αντέδρασε η Παναχαϊκή και στη συνέχεια η Λάρισα φάνηκε αντίθετη με την προσθήκη των τριών παραπάνω ομάδων στην κατηγορία τους. Μεταξύ άλλων, η ΠΑΕ των «βυσσινί» αναφέρθηκε σε πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του ποδοσφαίρου.
  • Παρακάτω η ανακοίνωση:
«Εδώ και ενάμιση χρόνο η ΑΕΛ παλεύει για να αποκαταστήσει μια σε βάρος της αδικία την οποία έχει αναγνωρίσει σύσσωμη η ποδοσφαιρική Ελλάδα, όμως, κάποιοι προκλητικά συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά - χωρίς να τηρήσουν καν προσχήματα και νόμιμες διαδικασίες - μεθοδεύουν την αποκατάσταση ομάδων, που οι δράσεις παραγόντων τους τις έχουν προ πολλού καταδικάσει όχι μόνο τυπικά, αλλά και στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου.

Με την πολύτιμη… συνδρομή, φυσικά, παραγόντων της πολιτικής που έσπευσαν με θέρμη να υποστηρίξουν τοπικιστικά συμφέροντα. Αλήθεια, που ήταν πέρσι τέτοιον καιρό οι Λαρισαίοι πολιτικοί όταν το χρέος τους, τους καλούσε να στηρίξουν έναν πέρα για πέρα δίκαιο και καθαρό αγώνα μιας ομάδας που κουμπώθηκε επανειλημμένα και έχασε μια ολόκληρη κατηγορία; Το σημερινό ήταν το τελευταίο, για την ώρα, επεισόδιο της φαρσοκωμωδίας, που κρατάει κάμποσους μήνες και δεν λέει να ρίξει τίτλους τέλους…

Για την ΑΕΛ, δεν είναι ζήτημα προσωπικής αντιπαράθεσης με καμία ομάδα ή πρόσωπο. Είναι ζήτημα νομιμότητας, δικαιοσύνης, αξιοπιστίας και αξιοπρέπειας. Έννοιες τις οποίες κάποιοι έχουν αντικαταστήσει με συντεχνιακές λογικές, παρασκηνιακές συναλλαγές, νοοτροπίες υποτέλειας και ανταποδοτικά οφέλη και θέλουν να μας πείσουν ότι μόνο αν τις ασπαστούμε μπορούμε να επιβιώσουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Θα έπρεπε, όμως, να έχουν καταλάβει – ειδικά μετά από έναν ανένδοτο αγώνα τόσων χρόνων - ότι η ιστορία της ΑΕΛ δεν ξεπουλιέται για μικροπολιτικά ή άλλου είδους συμφέροντα. 

Η ΑΕΛ απόλυτα και αδιαπραγμάτευτα επανέλαβε και σήμερα στη συνέλευση της Football League την ξεκάθαρη στάση της στο ζήτημα της αποκαλούμενης αποκατάστασης: Κανένα αντάλλαγμα δεν μπορεί να την αναγκάσει να συναινέσει σε αποφάσεις νομικά ανυπόστατες και ηθικά αστήρικτες. Και θα συνεχίσει να το κάνει για όσο χρειαστεί, με όποιο μέσο έχει στα χέρια της και με οποιοδήποτε τίμημα χρειαστεί να πληρώσει…»

Πηγή:  OnSports.GR

Περισσότερα »

Λεβαδειακός: Πρόταση σε Ίβιτς

Η περίπτωση του Βλάνταν Ίβιτς... γυάλισε στο Λεβαδειακό, με τους Βοιωτούς να καταθέτουν πρόταση απόκτησης στον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.


Ακόμα μία μεταγραφή θέλουν να κάνουν στη Λιβαδειά και αυτή δεν αποκλείεται να είναι ο Βλάνταν Ίβιτς. Οι ιθύνοντες της ομάδας της Βοιωτίας εξετάζουν περιπτώσεις οι οποίες είναι... γνωστές στον ελληνικό χώρο και σύμφωνα με τη «SportDay» κατέθεσαν πρόταση στον 35χρονο μέσο.

Βέβαια, στον Λεβαδειακό έχουν ξεκαθαρίσει εξ' αρχής πως δεν είναι διατεθειμένοι να ξεφύγουν από το «σφιχτό» οικονομικό τους πλάνο, κάτι που σημαίνει πως μπορεί και να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του «ελεύθερου» Ίβιτς.

Στα αγωνιστικά, ο Νοέ Ακόστα δεν φαίνεται να προλαβαίνει την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής, κόντρα στον Πανιώνιο. Αντίθετα, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για τη συμμετοχή του Γεωργίου στο προσεχές ματς με τη Βέροια.

Πηγή:  OnSports.GR

Περισσότερα »

Η σέξι "νοσοκόμα" του Μπαλοτέλι! (pic)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μάτι όμως δεν ήταν μόνος του στο κρεβάτι του πόνου... Είχε δίπλα του την "εκρηκτική" Ντεζιρέε Μπουζέτο.


Ο Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκεται για μία ακόμα φορά στο επίκεντρο των ιταλικών σκανδαλοθηρικών ΜΜΕ, όχι για κάποια εντυπωσιακή εμφάνισή του πάνω στο χορτάρι αλλά για την εμφάνισή του έχοντας δίπλα του την εντυπωσιακή Ντεζιρέε Μπουζέτο.


Πριν από λίγες ημέρες ο "Σούπερ Μάριο" υποβλήθηκε σε άκρως επιτυχημένη (μίνι) επέμβαση στο μάτι για μειωθεί η μυωπία που έχει, με τους Ιταλούς παπαράτσι να "βγάζουν λαβράκι", εντοπίζοντας μία σούπερ σέξι γυναικεία παρουσία δίπλα του.


Ο λόγος για το 18άχρονο μοντέλο Ντεζιρέε Μπουζέτο, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει καταφέρει ήδη να μπει δυναμικά στο χώρο του μόντελινγκ, με το ρεπορτάζ των κουτσομπολίστικων εντύπων της γειτονικής χώρας να αναφέρει πως οι δυο τους αποτελούν εδώ και λίγο καιρό ζευγάρι.


Για τους "άπιστους Θωμάδες", φρόντισαν μάλιστα να βγάλουν στη δημοσιότητα αποδείξεις, δημοσιεύοντας φωτογραφίες που δείχνουν δίπλα δίπλα τον Μπαλοτέλι και το νεαρό μοντέλο, αμέσως μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο.
  • Η Ντεζιρέε Μπουζέτο μέσα από φωτογραφίες:


Περισσότερα »

"Θέλω όλα τα τρόπαια με τη Ρεάλ"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκαθάρισε μέσω της σελίδας του στο Facebook πως δεν τον ενδιαφέρει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά το να κατακτήσει τα πάντα με τη φανέλα των "μερένγκες". 


"Δύο παιχνίδια, έξι βαθμοί. Αποστολή εξετελέσθη. Χθες θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα τέρματα, η αλήθεια ωστόσο είναι πως το Αζερμπαϊτζάν έκανε πολύ δύσκολο το έργο μας.

Σε κάθε περίπτωση, το τελικό αποτέλεσμα σε αμφότερα τα παιχνίδια ήταν πολύ θετικό και είναι τώρα καιρός να επιστρέψω στο σύλλογο και να σκέφτομαι μόνο τον σύλλογό μου", δήλωσε αρχικά μέσω της προσωπικής του σελίδας στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο CR7, για να βάλει στη συνέχεια "τέλος" στα σενάρια περί αποχώρησής του από το "Μπερναμπέου":

  
"Θα ήθελα να διαβεβαιώσω ξανά ότι δεν με απασχολούν τα συμβόλαια, το μόνο στο οποίο επικεντρώνω την προσοχή μου είναι να κερδίζω κάθε παιχνίδι και κάθε τρόπαιο που διεκδικώ, με την απαραίτητη στήριξη των συμπαικτών μου και όλων των φίλων της Ρεάλ", έγραψε χαρακτηριστικά ο 27άχρονος Πορτογάλος άσος.

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Θέλει να πιάσει τα 100 ο Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ επιθυμεί την επιστροφή του στην Γαλλία με σκοπό να φτάσει τα 100 γκολ, ενώ θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Αμερική!


Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού συνεχίζει στην QPR έχοντας αγωνιστεί και στα τρία παιχνίδια της ομάδας του (172 λεπτά), χωρίς ωστόσο να σκοράρει ακόμα.
Μιλώντας στο TV Mag αποκάλυψε πως θέλει να επιστρέψει στην Γαλλία γιατί έχει ανοιχτούς λογαριασμούς, ενώ ξεκαθάρισε πως η καριέρα του ίσως ολοκληρωθεί στην Αμερική! 

"Δεν αισθάνομαι κουρασμένος. Είμαι σίγουρος πως θα αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο για 3-4 χρόνια ακόμα", είπε αρχικά ο 31χρονος άσος της αγγλικής ομάδας.
'Όταν ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Ευρώπη, θέλει να συνεχίσω και να τελειώσω στην Αμερική. Με ενδιαφέρει αρκετά αυτή η προοπτική".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Σισέ θέλει να πάει πρώτα στην Γαλλία με σκοπό να φτάσει τα 100 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς αυτή τη στιγμή έχει 94.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Ζήτησαν τη φανέλα του Φορτούνη

Οι ποδοσφαιριστές της Λιθουανίας ενθουσιάστηκαν με το ταλέντο του Κώστα Φορτούνη και δύο εξ' αυτών έσπευσαν να ζητήσουν τη φανέλα του Έλληνα ποδοσφαιριστή στο φινάλε του αγώνα.


Παρά τον τραυματισμό στο γόνατο και τους έντονους πόνους, ο Φορτούνης δεν χάλασε το χατίρι στους Λιθουανούς και έσπευσε να τους δώσει τη φανέλα του.
Μάλιστα, ο ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές ήταν ο Αρτούρας Ριμκεβίτσιους ο οποίος είχε αγωνιστεί μαζί με τον Φορτούνη στον Αστέρα Τρίπολης την περίοδο 2009-2010.

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Θύμα κλοπής ο Γλύκος

Δεν πρόλαβε να χαρεί την κλήση του στην Εθνική των ανδρών και του... έκλεψαν το αυτοκίνητο.


Ο λόγος για τον Παναγιώτη Γλύκος, ο οποίος με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη μετά τις υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διαπίστωσε πως έπεσε θύμα κλοπής του ΙΧ του.
Οπως είναι λογικό, τα χαμόγελα για την παρουσία του στην ελληνική ομάδα του κόπηκαν απότομα...

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Ψάχνει το γκολ (και) από τον Λόρενς (Video)

Εναν ρόλο που έχει παίξει στις ομάδες που αγωνίστηκε κατά το παρελθόν δεν αποκλείεται να πάρει και στον ΠΑΟΚ ο Λίαμ Λόρενς. Ο Γιώργος Δώνης δοκίμασε τον Ιρλανδό στο φιλικό με την ομάδα Κ 20 του "Δικεφάλου" στην θέση του δεύτερου επιθετικού και ίσως αυτό να μεταφράζεται σε σκέψη του τεχνικού του ΠΑΟΚ να στηρίξει πάνω του μέρος της υπόθεσης γκολ.


Στον ΠΑΟΚ έως τώρα έχει αγωνιστεί δεξιά, αριστερά και ως κεντρικός χαφ σε σχηματισμό ρόμβου και τώρα είναι πιθανό να αναλάβει να...στηρίξει τον Κλάους στην γραμμή κρούσης, με δεδομένο πως ακόμη ο Δώνης δεν έχει πάρει αυτό που θα περίμενε από τον Γεωργιάδη και τον Γιάννου που, κυρίως, έως τώρα, έπαιξαν μαζί με τον Αθανασιάδη.

Ετσι, θα ψάξει το γκολ από τον Λόρενς, ο οποίος είναι αλήθεια ότι κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει πετύχει αρκετά και μάλιστα εντυπωσιακά τέρματα. Συνολικά ο 30χρονος Ιρλανδός στην θητεία του στην Βρετανία με τα χρώματα της Σάντερλαντ, της Μάνσφιλντ, της Στόουκ, της Πόρτσμουθ, και της Κάρντιφ σημείωσε 77 γκολ, ενώ χρίστηκε και δύο φορές σκόρερ με την Εθνική Ιρλανδίας.
  • Πάρτε μία γεύση από τον... γκολτζή Λόρενς

Liam Lawrence από G.Pavlidis

Πηγή: Contra.GR 

Περισσότερα »

"Να μην υποτιμήσουμε τον ΠΑΟΚ"

Στην ετοιμότητα του Αστέρα Τρίπολης αλλά και στο επερχόμενο παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Σάκης Τσιώλης μετά το φιλικό με τον Ιωνικό (4-1).

  • Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάκη Τσιώλη
Για τον Ιωνικό: "Ήταν ένα παιχνίδι για τα παιδιά, για να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Ήταν αρκετά καλά. Προσωπικά χάρηκα που είδα την αγαπημένη μου ομάδα τον Ιωνικό, με τους φιλάθλους της. Μακάρι και μέσα από αυτή τη διαδικασία να μπορέσει ο Ιωνικός να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες, και γρήγορα-γρήγορα να ξαναγυρίσει εκεί όπου ανήκει, στη Σούπερ Λίγκα.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, δεν έχουμε ευτυχώς κανένα πρόβλημα. Δεν προέκυψε κάτι, ένα πρόβλημα που είχε ο Κουρμπέλης δεν νομίζω ότι θα του στερήσει την συμμετοχή στην Τούμπα. Με διπλή προπόνηση συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για τον ΠΑΟΚ."

Για τη θετική παράδοση των τελευταίων χρόνων του Αστέρα στην Τούμπα: "Σίγουρα ελπίζουμε, σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Ήταν η πρωταθλήτρια ομάδα του β’ γύρου ο Αστέρας Τρίπολης. Το ότι όμως έκανε κάποια αποτελέσματα με τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, δεν λέει τίποτα. Κάθε φορά είναι πάντα από την αρχή. Δεν πρέπει ποτέ να υποτιμήσουμε τον ΠΑΟΚ. 

Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες, έχει ιδιαίτερη δύναμη, έχει πίεση πολλή η Τούμπα και ο κόσμος της. Είναι πολύ καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε, θα δουλέψουμε, θα παλέψουμε σε αυτό το παιχνίδι και από εκεί και πέρα θα δούμε στο τέλος τι καταφέραμε."

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Ομελέτα χωρίς σπάσιμο αυγών δεν γίνεται...

Η δημιουργία μιας νέας ομάδας με σύγχρονο ευρωπαϊκό προφίλ και μεγάλη δυναμική, αντάξια του ονόματος του ΠΑΟΚ, απαιτεί σύγκρουση με εδραιωμένα μικρά ή μεγάλα συμφέροντα και όχι επιλογές μέσων όρων και ισορροπιών, διότι, ως γνωστό, ομελέτα χωρίς σπάσιμο αυγών δεν γίνεται... 


Αυτό είναι το αυτονόητο, που όλες οι προηγούμενες διοικήσεις «ευαγγελίζονταν», αλλά καμία δεν τόλμησε να το κάνει. Και δεν το έκαναν, γιατί ήταν ανίσχυρες και αδύναμες. Απέφευγαν κάθε σύγκρουση με οποιονδήποτε, διότι διακατέχονταν από φόβο και ανασφάλεια. Αυτή η συλλογιστική, όμως, δεν ταιριάζει σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ.

  • Δεν χρωστάει σε κανέναν ο Σαββίδης...
Η νέα διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη, ευτυχώς, δεν αναδείχτηκε μέσα από εσωτερικές διεργασίες, εντός ή εκτός συλλόγου εννοώ, και άρα δεν χρωστάει χάρες σε κανέναν απολύτως. Συνεπώς, ιδού το πρώτο εφόδιο ισχύος. Ήταν ο πρώτος που έβαλε έως τώρα πάνω από 10 εκατ. ευρώ ζεστό χρήμα στην ΠΑΕ. Ιδού, το δεύτερο και επίσης πολύ σημαντικό εφόδιο ισχύος. Συνεπώς, έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πράξει το αυτονόητο που θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε ένα άλλο πολύ υψηλότερο επίπεδο.

Για να ξαναχτιστεί πάνω σε υγιείς βάσεις ο ΠΑΟΚ απαιτείται η σύγκρουση με μικρά ή μεγάλα συμφέροντα και εδραιωμένες δυνάμεις εντός ή εκτός συλλόγου που εδώ και πάρα πολλά χρόνια κινούνται γύρω από την ομάδα. Αυτά τα συμφέροντα, τα λεγόμενα παράκεντρα που προσκωλύονται σε κάθε μηχανισμό εξουσίας, κρατούν τον ΠΑΟΚ χαμηλά στα δικά τους μέτρα και σταθμά για λόγους προφανέστατους και άμεσα κατανοητούς από τον καθένα.

  • Πρέπει να αλλάξουν όλα στον ΠΑΟΚ...
Είναι αυτοί που έλυναν και έδεναν, με πρόσχημα το καλό του ΠΑΟΚ, τόσα χρόνια στην Τούμπα, χωρίς να έχουν κανένα θεσμικό ρόλο, κινούμενοι πάντα στο παρασκήνιο και προερχόμενοι από διαφορετικούς χώρους γύρω από το ποδόσφαιρο.

Εάν δεν αλλάξουν όλα στον ΠΑΟΚ, νοοτροπίες, πρόσωπα, καταστάσεις, αντιλήψεις δεν γίνεται τίποτα. Η νέα ομάδα δεν μπορεί να δημιουργηθεί με παλιές συνταγές. Όσοι αντιτάσσονται, ή θα αντιταχθούν στο μέλλον, στις ριζικές αλλαγές που θέλει να επιφέρει ο Σαββίδης, θέλουν να παραμείνουν τα πάντα στάσιμα για να έχουν λόγο ύπαρξης.

Το σοβαρό πρότζετ του Σαββίδη για την αλλαγή στον ΠΑΟΚ θα έχει ως βασικό εκφραστή τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα, ο οποίος θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα στο πλαίσιο των ανατροπών που πρέπει να γίνουν.

  • Και στη μέση ο Βρύζας...
Από την μια θα καλείται να φέρεις εις πέρας τις οδηγίες του Σαββίδη, αξιολογούμενος παράλληλα για τις ενέργειές του από τον νέο μεγαλομέτοχο και από την άλλη θα έχει απέναντί του τα συμφέροντα που θα θίγονται από τις αλλαγές αυτές.

Ο Βρύζας είναι της ίδιας λογικής και αντίληψης με τον Σαββίδη για την δημιουργίας μιας σύγχρονης ομάδας και άρα, πλέον, αφού έχει ισχυρές πλάτες να τον στηρίζουν, λογικά θα κάνει τις κινήσεις που ήθελε να κάνει τόσο καιρό, αλλά δεν μπορούσε.

Η πλήρης εκθεμελίωση των κέντρων και παράκεντρων που αναμυγνείονται εξωθεσμικά στα κοινά του συλλόγου και έχουν ισχυρές επιρροές χρόνων μέσα στην ομάδα, θα είναι το πρώτο βήμα για τις μεγάλες αλλαγές στον ΠΑΟΚ, που θα του δώσουν την ώθηση για την εκρηκτική άνοδο που χρειάζεται σε όλους τους τομείς.

Και όταν λέμε κέντρα και παράκεντρα, όλοι καταλαβαίνουν το αυτονόητο: είναι υπόγειος και πολυδαίδαλος μηχανισμός εξουσίας, που συνήθως κρύβεται πίσω από την κανονική εξουσία, οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Προχωρά για τη Λεωφόρο

Την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει ο Γιάννης Αλαφούζος στα χέρια του το πόρισμα της μελέτης για την ανακατασκευή της Λεωφόρου με τον επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας να εμφανίζεται αποφασισμένος να εξανλτήσει τα περιθώρεια για την επιστροφή του τριφυλλιού στην ιστορική έδρα τον Ιανουάριο.


Ο Γιάννης Αλαφούζος, με τη σύμφωνη γνώμη του Ζεσουάλδο Φερέιρα, προχωρά το σχέδιο του για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο "Απόστολος Νικολαΐδης" στο ξεκίνημα του 2013 για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Η μελέτη για τα έργα που χρειάζονται προκειμένου η Λεωφόρος να μπορέσει να πάρει άδεια από τη Σούπερ Λίγκα, προχωρά και το πόρισμα αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα. 

  • "Ζεστό" το θέμα της επιστροφής...
Ασφαλώς το οικονομικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη λήψη της τελικής απόφασης αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος βλέπει ζεστά το θέμα και επιθυμεί να γυρίσει ο Παναθηναϊκός στη φυσική του έδρα. Παράλληλα, μελετά και την υπόθεση κατασκευής νέου γηπέδου στην περιοχή του Βοτανικού και έχει συνεχείς επαφές για το γηπεδικό ζήτημα.

  • Επιστροφή των διεθνών στην Παιανία
Στα αγωνιστικά  ο Φερέιρα θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (13/09), με την επιστροφή των έξι διεθνών που είχαν ρεπό την Τετάρτη αλλά και των Βελάσκες  -Μπαρμπαρούση, ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του για το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Εκτός αποστολής θα μείνει ο τιμωρημένος Κατσουράνης, ενώ ο Μπουμσόνγκ είναι ετοιμοπόλεμος και μένει να δούμε εάν θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή στην εφετινή σεζόν ο Κουίνσι.

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »