Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

" Υπερέχουν τα μεγάλα ονόματα "

  • Τα βαριά χαρτιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου προσφέρουν τα ισχυρότερα στηρίγματα στο κουπόνι της Κυριακής ανάμεσα τους η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Σημαντικές διαφορές παρατηρούνται και σε πολλά ζευγάρια του κουπονιού που ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό. 
  • Από τα ισχυρότερα φαβορί της ημέρας η Μάντσεστερ Σίτι που φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Σαουθάμπτον ενώ το διπλό της Τσέλσι στο Γουίγκαν προσφέρεται και στο 1.60. Στο Σαμπιονά ξεχωρίζει περισσότερο η Μαρσέιγ που ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα και φιλοξενεί την Σοσό με τον άσο να υποχωρεί στο 1.50. Πιέστηκε προς το 1.60 το διπλό της Παρί μέσα στην Κορσική με αντίπαλο την Αζαξιό και υποχωρεί προς το 2.00 η απόδοση της γηπεδούχου Μπορντό στο ματς με την Ρεν.  
  • Στην Ολλανδία σε χαμηλή απόδοση προσφέρεται ο άσος της Γκρόνιγκεν η οποία υποδέχεται την Βίλεμ και ανέβηκε στο 1.80 το διπλό του Αγιαξ μέσα στην Ναϊμέγκεν. Μεγάλο φαβορί στο 1.30 η Αλκμαάρ και έγιναν κινήσεις υπέρ της Ντεν Χάαγκ ο άσος της οποίας υποχωρεί στο 2.15.
  • Στο κύπελλο Νορβηγίας πιέστηκε η απόδοση της Μπραν στο ματς κυπέλλου με την Στρόμγκοντσετ με την τιμή να υποχωρεί στο 2.10 και στο 2.00. 
  • Στη Δανία κινήθηκε πτωτικά το διπλό της Χόρσενς στην αναμέτρηση με την Εσμπιεργκ και υποχωρεί στο 2.10 το διπλό της Νόρτσελαντ στο ματς με την Αάρχους. Αμφίρροπη η αναμέτρηση της Ριντ με την Αούστρια Βιέννης για το πρωτάθλημα της Αυστρίας ενώ στο Βέλγιο το διπλό της Σταντάρ Λιέγης κινήθηκε ανοδικά προς το 1.80 σε ορισμένες εταιρείες του διαδικτύου. 
  • Από τα μεγάλα φαβορί του προγράμματος το διπλό της Πόρτο στο 1.40 η οποία ξεκινάει το πρωτάθλημα μέσα στην Ζιλ Βιθέντε ενώ προβάδισμα στο 2.10 έχει η φιλοξενούμενη Σπόρτινγκ Λισ. στην αναμέτρηση με την Γκιμαράες. Πιέστηκε κάπως έντονα η απόδοση της Νασιονάλ Μαδέιρα που υποχωρεί και κάτω από το 1.60. 
  • Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι τα μεγάλα φαβορί με την πρώτη να υποδέχεται την Βαλένθια σε απόδοση 1.25 και τους Καταλανούς να υποδέχονται την Σοσιεδάδ στο 1.10 χωρίς χάντικαπ. Η Μπιλμπάο θα υποδεχτεί την Μπέτις με τον άσο να παίζει στο 1.95 και ασκήθηκαν πιέσεις στο διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στη Λεβάντε με την απόδοση να υποχωρεί και στο 2.10. 
  • Στη Βραζιλία δέχτηκε σημαντική πίεση ο άσος της Κοριτίμπα που υποχωρεί και στο 2.00 ενώ ο άσος της Ατλέτικο Μινέιρο στο ματς με την Μποταφόγκο υποχωρεί και στο 1.70. Στο 1.40 παίζει η απόδοση της Γκρέμιο ενώ προβλέπεται σκληρή μάχη στο ντέρμπι ανάμεσα στην Σάντος και την Κορίνθιανς. Αμφίρροπες και οι άλλες αναμετρήσεις της αγωνιστικής που αναμένεται να κριθούν στις λεπτομέρειες. 
  • Στην Αργεντινή ένα προβάδισμα στο 1.90 έχει η γηπεδούχος Βέλεζ στο ματς με τη Λανούς και στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ το Χιούστον προσφέρεται και στο 1.80 στο ματς με την Κολόμπους. Ανέβηκε και πάνω από το 1.80 η απόδοση της Ουάσινγκτον και είναι μεγάλο φαβορί στο 1.45 είναι η γηπεδούχος Νέα Υόρκη στο ματς με το Πότρλαντ.
 Πηγή: KingBet.GR

Περισσότερα »

Μουρίνιο: "Η Ρεάλ πέρα από το συνηθισμένο..."

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποθέωσε την περσινή πρωταθλήτρια Ρεάλ ενόψει της τρίτης σεζόν του στον πάγκο, ενώ μίλησε για τις περιπτώσεις των Ρικάρντο Καρβάλιο και Νουρί Σαχίν που βρίσκονται προ των πυλών της εξόδου.


Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινάει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της υποδεχόμενη το βράδυ της Κυριακής τη Βαλένθια και ο Ζοζέ Μουρίνιο υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου πως οι 39 πόντοι διαφοράς των δύο ομάδων στη περσινή La Liga δεν θα πρέπει να... εφησυχάσουν τους παίκτες του.

"Δεν τα πήγαν άσχημα πέρυσι, ήταν τα δικά μας νούμερα που ήταν πέρα από το συνηθισμένο (σ.σ 100 βαθμοί στο πρωτάθλημα με 32 νίκες και 121 γκολ).

Η Βαλένθια είχε μία καλή σεζόν, ήθελαν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και την απέκτησαν. Εμείς είμασταν που είχαμε μία πορεία πέρα από το συνηθισμένο".

Όσον αφορά στις περιπτώσεις των Νούρι Σαχίν και Ρικάρντο Καρβάλιο, ο "special one" υποστήριξε ότι το καλύτερο για αμφότερους τους παίκτες είναι να βρουν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

"Το σημαντικότερο για τον Νούρι είναι να είναι ευτυχισμένος, είχε μία δύσκολη σεζόν λόγω τραυματισμών αλλά και επειδή δεν κατάφερε να προσαρμοστεί.
Θα φύγει δανεικός, για το καλό το δικό του και της Ρεάλ, δεν έχουμε πρόθεση να τον πουλήσουμε αλλά θέλουμε να δείξει την αξία του.

Ο Ρικάρντο δεν ξαναμπαίνει στα σχέδια της ομάδας, δεν γεννήθηκε για να μένει στον πάγκο. Πέρυσι είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και μετά δεν βρήκε χώρο.
Το καλύτερο για την καριέρα του είναι να βρει μία ομάδα που να μπορεί να του εγγυηθεί την παρουσία σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου".

Τέλος, με αφορμή το γεγονός ότι ξεκινάει η τρίτη του σεζόν στον πάγκο της Ρεάλ (μόνο στην Τσέλσι είχε κάνει κάτι αντίστοιχο), ο Μουρίνιο ρωτήθηκε αν ονειρεύεται μία "βασιλεία" στιλ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να απαντήσει με χιούμορ.

"Είναι αδύνατο... Θα έπρεπε να μείνω άλλα 30 χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να φτάσω 79 ετών...".

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

ΟΦΗ-Πλατανιάς 1-2

Ο Πλατανιάς επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στο "Γεντί Κουλέ", με τον Νίκο Αναστόπουλο να δοκιμάζει αρκετούς νεαρούς παίκτες.


Παρουσία 2000 οπαδών του, ο ΟΦΗ αντιμετώπισε τον Πλατανιά σε φιλική αναμέτρηση στο "Γεντί Κουλέ", με τους νεοφώτιστους στη Σούπερ Λιγκ να επικρατούν με 2-1 και να δείχνουν πως βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ μπορεί να κρατήσει από το συγκεκριμένο ματς την θετική παρουσία αρκετών νεαρών, στους οποίους έδωσε λεπτά συμμετοχής ο Νίκος Αναστόπουλος.

Όσον αφορά στην εξέλιξη του αγώνα, ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ μόλις στο 6' με τον Μαραγκουδάκη, ενώ η συνέχεια βρήκε τον ΟΦΗ να πιέζει και τελικά να φτάνει στην ισοφάριση με εξαιρετικό σουτ του Μπανούση στο 27'.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά ελέω των πολλών αλλαγών που έγιναν και από τις δύο ομάδες, με την ομάδα των Χανίων να παίρνει τελικά μία νίκη γοήτρου στο 79' με σκόρερ τον Γκονζάλες.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
  • OΦΗ: Γουναρίδης (30' Σαχσανίδης, 60' Αγριμάκης), Μονιάκης, Ζορμπάς (65' Ανωγειανάκης), Παπάζογλου (77' Νύκταρης), Βάντο, Ζαχαράκης, Καμπάνταης, Βιτώρος, Χαριτωνίδης, Μπανούσης, Σόουζα.  
  • Πλατανιάς: Κηπουρος (68' Λαζαρίδης), Αργυρόπουλος(46' Παληγεώργος), Κουτεσιώτης, Ντοέ (46' Τζανής), Ποτουρίδης, Κάλαϊτζιτς (56' Γκονζάλες), Νούνιεζ, Ουκάρ (59' Μαρτσάκης), Αναστασάκος (81' Γιακουμάκης) Μαραγκουδάκης(70' Τσοντάκης), Αρότσα (46' Μιρτσέτα)
 Πηγή: Sport24.GR

Περισσότερα »

O Jason σπάει τα " ΚΟΝΤΕΡ "

ΣΤΟΙΧΗΜΑ από τον PNS (19-08-2012): Η Μπραν δείχνει το δρόμο...

Προτάσεις

  • ΜΠΡΑΝ - ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ 1
  • ΣΙΟΝ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ 1
  • ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΠΕΤΙΣ 1
  • ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ 1
  • ΑΖΑΞΙΟ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2

 Πηγή: Στα Άδυτα


Περισσότερα »

Η Ομόνοια το Σούπερ Καπ

Έπειτα από ένα ματς-διαφήμιση του αθλήματος, η Ομόνοια επικράτησε 5-3 της ΑΕΛ και κατέκτησε το 16ο Σούπερ Καπ της ιστορίας της. Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος σε φιλάθλους που είναι καθηλωμένοι σε αναπηρικά καροτσάκια και παρακολουθούν αγώνες ποδοσφαίρου.

Η ομάδα της Λευκωσίας απέδειξε για πολλοστή φορά ότι η εν λόγω διοργάνωση της πάει, αφού σε 21 τελικούς έχει επικρατήσει 16 φορές και, βέβαια, είναι η πολυνίκης. Στον εφετινό τελικό, πάντως, διασταύρωσε τα ξίφη της με έναν αντίπαλο που χρησιμοποίησε πολλούς αναπληρωματικούς λόγω των αγώνων με την Άντερλεχτ για τα πλέι οφ του Champions League.

Οι "τριφυλλοφόροι" πήραν το προβάδισμα στο 19' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεάντρο, αλλά ο Κωνσταντίνου ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα, σημειώνοντας παράλληλα και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΛ.

Η Ομόνοια πήρε ξανά το προβάδισμα στο 35' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άλβες και δέκα λεπτά αργότερα, κόντρα στη ροή του αγώνα, μετά από συνεργασία του Λεάντρο με τον Άλβες, ο Αβραάμ έκανε το 3-1.

Παρόλα αυτά ο σύλλογος της Λεμεσού δεν το έβαλε κάτω. Ο Κωνσταντίνου μείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 56', πριν ο Φρέντι ξαναδώσει προβάδισμα δύο γκολ στους, τυπικά, φιλοξενούμενους.

Στο 72ο λεπτό ο Μιγκέλ μείωσε με κεφαλιά σε 4-3, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της ΑΕΛ, αλλά εκείνος που χαμογέλασε στο φινάλε ήταν ο Εφραίμ, ο οποίος συνδύασε με γκολ την επιστροφή του στη δράση και έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

 Πηγή: Contra.GR

Περισσότερα »

Κάταγμα στη σπονδυλική στήλη ο Μπαρμπέρα

Ο Έκτορ Μπαρμπέρα τέθηκε νοκ άουτ από το grand prix της Ιντιανάπολης αφού οι εξετάσεις που υποβλήθηκε το Σάββατο έδειξαν ότι έχει υποστεί κατάγματα σε τρία διαφορετικά σημεία της σπονδυλικής στήλης.


Είκοσι έξι μόλις ημέρες μετά το κάταγμα κνήμης-περόνης, ο Ισπανός αναβάτης ήταν σε θέση να οδηγήσει, αλλά τελικά η τύχη δεν ήταν σύμμαχός του, αφού τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των πρώτων ελεύθερων δοκιμαστικών της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα έπεσε πολύ απότομα στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να νιώσει ενοχλήσεις στο στήθος και την πλάτη. Λίγο αργότερα οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο πέμπτο, έκτο και όγδοο μεσοσπονδύλιο.

Ο αναβάτης από την Βαλένθια έχει ένα λόγο παραπάνω για να ανησυχεί, καθώς πριν από τέσσερα χρόνια είχε τραυματιστεί στο ίδιο σημείο επί ιαπωνικού εδάφους.

Αντικαταστάτης του στον αγώνα της Κυριακής θα είναι ο Τόνι Ελίας, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και την επόμενη εβδομάδα στο τσεχικό grand prix. Όσο για τον Μπαρμπέρα, θα παραμείνει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες.

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Τέσσερις για αντί-Μιραλάς

Τέσσερις είναι οι λύσεις που «παίζουν» ιδιαίτερα δυνατά για τον αντί-Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τους Βιεϊρίνια, Βάργκας, Μπαρμπόσα και Ντος Σάντος.


Οι Βάργκας, Ντος Σάντος, Βεϊρίνια και Μπαρμπόσα είναι σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερα ονόματα που εξετάζονται σοβαρά από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον διάδοχο του Μιραλάς. Βέβαια στα υπ' όψιν των ανθρώπων των ερυθρολεύκων υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παικτώνα από την ευρωπαϊκή και όχι μόνο αγορά.

Επειδή όμως ακόμα οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν πάρει καν θέση για το ζήτημα του Μιραλάς υπάρχει αναμονή. Πρωτίστως θα κλείσει επισήμως το κεφάλαιο του Βέλγου και μετά οι Πειραιώτες θα επιδοθούν σε αγώνα δρόμου για να βρουν έναν ισάξιο αντικαταστάτη του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Νίκη για Μάλαγα με... ρεκόρ! ( Video )

Με το... δεξί ξεκίνησε στο νέο ισπανικό πρωτάθλημα η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, Μάλαγα, καθώς νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τη Θέλτα. Τρομερό ρεκόρ για τον σκόρερ της, Ολίνγκα!


Celta de Vigo 0-1 Malaga από G.Pavlidis

Η νεοφώτιστη στα μεγάλα σαλόνια της Πριμέρα Ντιβσιόν, Θέλτα, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα από τη Μάλαγα και είχε πολύ περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως από τη μία η αστοχία στην τελική προσπάθεια και από την άλλη ο εξαιρετικός Καμπαγιέρο δεν της επέτρεψαν να βρει δίχτυα.


Αυτό το έκανε όμως η Μάλαγα στο 83ο λεπτό, με το γκολ αυτό να είναι αρκετό για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι για να πάρει το "τρίποντο" και να ξεκινήσει με το δεξί το νέο πρωτάθλημα.

Πηγή: Sport24.GR 

Περισσότερα »

Διασυρμός για Λίβερπουλ, "γκέλα" για Άρσεναλ!

Η Λίβερπουλ συνετρίβη εκτός έδρας στην πρεμιέρα, 3-0 από τη Γουέστ Μπρομ, ενώ η Άρσεναλ "κόλλησε" στο μηδέν με τη Σάντερλαντ στο πρώτο ματς της μετά-Φαν Πέρσι εποχής. "Πεντάρες" για Σουόνσι και Φούλαμ.


Η "κατάρα" που ήθελε την Λίβερπουλ να μην έχει καλά αποτελέσματα στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος (μόλις 2 νίκες στις 9 προηγούμενες σεζόν) συνεχίστηκε και φέτος, με το "χαστούκι" να είναι μάλιστα πολύ ηχηρό...

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 στο "Χόθορνς" από τη Γουέστ Μπρομ του πρώην "κόκκινου" Στιβ Κλαρκ (συνεργάτης του Νταλγκλίς στη Λίβερπουλ για 1,5 χρόνο), με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 43' με γκολάρα του Γκέρα, να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 62' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Οντεμβίγκι και να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους στο 77' με κεφαλιά του Λουκακού.


Να σημειωθεί ότι ο Πέπε Ρέινα απέκρουσε πέναλτι του Σέιν Λονγκ με το σκορ στο 1-0, ενώ εξαιτίας αυτής της παράβασης οι "κόκκινοι" αναγκάστηκαν να συνεχίσουν με 10 παίκτες από το 58' λόγω αποβολής του Ντάνιελ Άγκερ.

Άσχημη εκκίνηση στο νέο πρωτάθλημα είχε πάντως και η Άρσεναλ, καθώς υποχρέωθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Σάντερλαντ, στο πρώτο παιχνίδι για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ μετά τη μετακίνηση του Φαν Πέρσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Λούκας Ποντόλσκι και Σάντι Καθόρλα ήταν στο αρχικό σχήμα αλλά δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τους "κανονιέρηδες" στη νίκη απέναντι στις "μαύρες γάτες", ενώ ούτε ο Ολιβιέ Ζιρού (μπήκε αλλαγή στο δεύτερο μέρος) μπόρεσε να ανοίξει λογαριασμό τερμάτων με τη νέα του ομάδα και να της χαρίσει το τρίποντο.


Σαν να μην έφτανε μάλιστα το αρνητικό αποτέλεσμα, οι φίλοι των Λονδρέζων δέχτηκαν μία ακόμα "ψυχρολουσία" μετά το τέλος του αγώνα, με την διοίκηση να ανακοινώνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι ήρθε σε συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Άλεξ Σόνγκ (εκτός αποστολής κόντρα στη Σάντερλαντ) στους Καταλανούς!

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα ξεχωρίζουν φυσικά οι "πεντάρες" με τις οποίες φιλοδώρησαν Φούλαμ και Σουόνσι τις Νόριτς και ΚΠΡ αντίστοιχα (οι Ουαλοί νίκησαν μάλιστα εκτός έδρας), με την πρώτη εξάδα αγώνων να συμπληρώνεται από το 1-0 της Γουέστ Χαμ επί της Άστον Βίλα και το ισόπαλο 1-1 μεταξύ της Ρέντινγκ και της Στόουκ.

 Πηγή: Sport24.GR

Περισσότερα »