Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Στα "μαχαίρια" Μέσι - Βίγια ; (Video)

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να νίκησε 4-2 την Μαγιόρκα ο Νταβίδ Βίγια ωστόσο δεν πανηγύρισε κανένα από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του .


Messi-Villa από Footballista  

Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός πέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για περισσότερους από επτά μήνες, με αποτέλεσμα να χάσει το Euro 2012.

Πλέον έχει επιστρέψει για τα καλά στην ενεργό δράση, όμως δεν βρίσκει τον απαιτούμενο χρόνο που θα επιθυμούσε στην Μπαρτσελόνα, κάτι που τον έχει δυσαρεστήσει.

Όπως αποκαλύπτει το Canal + σε ένα βίντεο που ετοίμασε, ο Βίγια δεν πανηγύρισε κανένα από τα τέσσερα γκολ της Μπαρτσελόνα με την Μαγιόρκα, ματς στο οποίο ο Μέσι έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ!

Δημοσιεύματα από την Ισπανία θέλουν Μέσι και Βίγια να μην έχουν καλές σχέσεις, κάτι που όπως θα δούμε και στο βίντεο δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Sport24.GR

Περισσότερα »

Ξένος Τύπος: "Πήγαινε σε μεγαλύτερο σύλλογο Τζέραρντ"

Πρώτο θέμα στην Αγγλία, ενόψει του φιλικού των λιονταριών με την Σουηδία, τα όσα είπε ο Ιμπραίμοβιτς στον Τζέραρντ: "Φύγε από την Λίβερπουλ, πήγαινε σε μεγαλύτερο σύλλογο". Πλατινί: "Μπορεί η Γιούβε το Τσάμπιονς Λιγκ"


Στην Ισπανία η Marca έχει πρωτοσέλιδο τον Κασίγιας να υπογράφει αυτόγραφο και ο τίτλος της εφημερίδας να σχολιάζει: "Τον κανάλι των αστέρων", για το σημερινό φιλικό της Ισπανίας με τον Παναμά

Στις καταλανικές, η Sport έχει τίτλο: "Ακόμα μια ταπείνωση για την Ρεάλ", σχετικά με την ψηφοφορία προπονητών και ποδοσφαιριστών για την Μπαρτσελόνα. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Mundo Deportivo που έχει τίτλο: "Σαρώνει" σχετικά με τα βραβεία του Ισπανικού πρωταθλήματος της περσινής χρονιάς.

Στην Αγγλία και με αφορμή το φιλικό της Σουηδίας, η Star έχει στο πρωτοσέλιδο τους Τζέραρντ και Ιμπραίμοβιτς, με τον τελευταίο να δηλώνει: "Τζέρο (Τζέραρντ), πήγαινε σε μεγαλύτερο σύλλογο".

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Mirror που έχει την ίδια υπόθεση: "Ίμπρα σε Τζέραρντ: Φύγε όσο πιο γρήγορα μπορείς".
Τέλος στην Ιταλία και την Corriere dello Sport μιλάει ο Μισέλ Πλατινί και τονίζει: "Η Γιούβε είναι φανταστική, με έχει μαγέψει. Μπορεί να κυνηγήσει το Τσάμπιονς Λιγκ". Όσον αφορά την Tuttosport, πρώτο θέμα είναι η συμφωνία Μπουφόν - Γιουβέντους για ανανέωση συνεργασίας έως το 2016.

Sport24.GR

Περισσότερα »

Φεύγει ο Φερέιρα, αναλαμβάνει ο Ρότσα!

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ζεσουάδο Φερέιρα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό εντός της ημέρας, κάτι που θα επικυρωθεί στη συνάντηση του με τον Γιάννη Αλαφούζο!


Μάλιστα, οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν συμφωνήσει στη λύση της συνεργασίας τους.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές άμεσα καθώς οι εξελίξεις τρέχουν.

Όσον αφορά στη διάδοχη κατάσταση, όπως όλα συνηγορούν προσωρινός αντικαταστάτης του Φερέιρα θα είναι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Ελληνοαργεντινός τεχνικός αποχώρησε πριν από την απογευματινή προπόνηση της ομάδας Νέων από κοινού με τον οδηγό του Γιάννη Αλαφούζου με προορισμό πιθανότατα τα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ.
Το σίγουρο είναι πως θα συναντηθεί με τον "ισχυρό άνδρα" του "τριφυλλιού" για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Sport24.GR

Περισσότερα »