Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο Football Sports + HD

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, που το Σάββατο (28/04) αντιμετωπίζει τον Fadi Merza για το "IRON CHALLENGE" στο κλειστό του Ελληνικού, μιλάει στο Football Sports + HD  για την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του, τα σχέδιά του και τις κακεντρεχείς φήμες περί θανάσιμου τραυματισμού τον περασμένο Νοέμβριο. 



Το ερχόμενο Σάββατο (28/04), οι φίλοι του kick boxing και οι fans του Μιχάλη Ζαμπίδη θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τον "Iron Mike" σε μία σπουδαία αναμέτρηση με τον Σύριο/Αυστριακό Fadi Merza, στο πλαίσιο του "IRON CHALLENGE".

Το κλειστό του Ελληνικού αναμένεται να είναι κατάμεστο και ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα γνωρίσει για μια ακόμα φορά την αποθέωση, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον τίτλο του "King of the Ring" απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Πώς αισθάνεσαι που για μια ακόμη φορά θα αγωνιστείς μπροστά στο ελληνικό κοινό;

"Είναι τελείως διαφορετική η διαδικασία τις τελευταίες δέκα μέρες της τελικής ευθείας πριν τον αγώνα. Από τα ΜΜΕ, τον κόσμο, το τι γίνεται όταν περπατάω έξω, που ο κόσμος έρχεται και συντονίζεται μαζί μου, μου μιλάει με το μικρό μου όνομα και πιστεύει πάρα πολύ στον αγώνα.
Αυτό είναι τεράστια ηθική ικανοποίηση για μένα, απλά με αγχώνει ίσως λίγο παραπάνω το γεγονός ότι αγωνίζομαι στην Ελλάδα. Είναι χρέος μου, χαρά μου, αλλά ευθύνομαι και μεγαλύτερη ευθύνη να τα πάω πολύ καλά και να πάνε όλα τέλεια".

Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί ο αγώνας με τον Merza;

"Πιστεύω ότι ο αγώνας θα είναι σκληρός, θα πέσουν πολύ δυνατά χτυπήματα και θα υπάρχει πολλή πίεση. Είμαι κατά των προγνωστικών, όμως πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό ματς, με πολύ δυνατά και συχνά χτυπήματα. Στην πίεση του αγώνα, όποιος αντέξει περισσότερο ψυχοσωματικά".


Μετά τον αγώνα με τον Merza, ποια είναι τα πλάνα σου και ποιοι οι στόχοι σου;

"Μετά από αυτόν τον αγώνα αγωνίζομαι σε μία πολύ σημαντική διοργάνωση στη Μαδρίτη, στους 16 κορυφαίους αθλητές, όπου οι 8 νικητές παίρνουν το εισιτήριο για το Κ1, την Ολυμπιάδα του kick boxing, που θα γίνει το Νοέμβριο στην Ιαπωνία.



Σε αυτό θα συμμετάσχουν οι 8 κορυφαίοι αθλητές στον κόσμο και το ίδιο βράδυ αγωνίζονται σε τρία ματς, δηλαδή προημιτελικό, ημιτελικό, τελικό, και ο νικητής παίρνει την πολυπόθητη ζώνη. Αν το καταφέρω αυτό, θα είναι η πρώτη φορά που έρχεται η ζώνη αυτή στη χώρα μας".

Περισσότερα »

O Moυρίνιο στέλνει sms σε παίκτες της Τσέλσι!

Εάν υπάρχει ένας άνθρωπος που επιθυμεί περισσότερο ακόμη και από τους παίκτες της Τσέλσι τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα αυτός είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος στέλνει sms, ενώ αποκαλύπτει στους Άγγλους την συνταγή της επιτυχίας!



Ο "Special One" διατηρεί άριστες σχέσεις με τα πρωτοκλασάτα ονόματα των "blues" παρότι έχει εγκαταλείψει το "Στάμφορντ Μπριτζ" εδώ και περίπου πέντε χρόνια.
Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί σφόδρα τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την πρώην ομάδα του.

 Όπως αποκαλύπτει η "Sun" ο Μουρίνιο έστελε μηνύματα στους Τσεχ, Κόουλ, Λάμπαρντ και Ντρογκμπά όπου τους εύχεται "καλή τύχη" ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.

Παράλληλα, όπως τονίζεται ο συνεργάτης του Μουρίνιο, Ρουί Φαρία παρέδωσε στον ασίσταντ του Ρομπέρτο Ντι Ματέο την τακτική ανάλυση της Ρεάλ Μαδρίτης αναφορικά με τη νίκη με της Μπαρτσελόνα στο "ελ κλάσικο".

Ο Μουρίνιο φέρεται να έγραψε στους πρώην παίκτες του: "Μπορείτε να τα καταφέρετε όπως το καταφέραμε και εμείς. Θα σας δω στο Μόναχο".     

Περισσότερα »

Ο Βαλβέρδε στη λίστα της Σουόνσι


Τον Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να έχει στο «στόχαστρό» της η αγγλική Σουόνσι, που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μπρένταν Ρότζερς, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει η εδημερίδα «Αs», συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των υποψηφίων προπονητών της Σουόνσι, μαζί με τους Μίτσελ, ΟυνάιΈμερι, Τσάπι Φερέρ και Λουίς Γκαρθία, αφού ο Ρότζερς αναμένεται να μετακομίσει σε μεγαλύτερο σύλλογο.

Περισσότερα στοιχεία, σχετικά με το αν έχουν γίνει και κάποιες επαφές δεν αναφέρονται, ωστόσο φαίνεται πως ο σύλλογος της Αγγλίας κοιτάει στους περισσότερους στόχους που έχουν και οι «ερυθρόλευκοι» για τον διάδοχο του Βαλβέρδε.

Περισσότερα »

Μασάδο: "Ποιος δεν θα ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό;"

Ο Πάολο Μασάδο εμφανίστηκε θετικός να έρθει στον Ολυμπιακό. Τί λέει για τον κολλητό του Μιραλάς, τον φίλο του Βιεϊρίνια αλλά και το παράπονό του για την συμπεριφορά του Φερέιρα απέναντί του.


Ο Πορτογάλος μέσος της Τουλούζ, Πάολο Μασάδο, του οποίου το όνομα έχει ακουστεί κατά καιρούς για τον Ολυμπιακό, εξέφρασε την επιθυμία να έρθει στους "ερυθρόλευκους".
Παράλληλα μίλησε για Μιραλάς, Βιεϊρίνια, Φερέιρα και Euro...

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τον Ολυμπιακό:

"Φυσικά και θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό. Ποιος δεν θα ήθελε; Για τον Ολυμπιακό μιλάμε. Μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα κι αγωνίζεται πάντα στο Champions League. Φέτος παρακολούθησα την πορεία του πιο στενά... λίγο έλειψε να φτάσει στους 16. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ και θα μου άρεσε να αγωνιστώ σε αυτό".


Για τον Μιραλάς:

"Ο Κέβιν είναι ο... κολλητός μου. Ανταλλάσσουμε συνεχώς μηνύματα. Μου λέει συνέχεια να έρθω στον Ολυμπιακό να είμαστε συμπαίκτες, όμως έχω συμβόλαιο με την Τουλούζ ως το 2015 και δεν εξαρτάται από μένα. Θα πρέπει να τα βρουν πρώτα οι δύο ομάδες. Αν τα βρουν, εγώ θα συμφωνήσω την επόμενη στιγμή....
Χαίρομαι πάντως που ο φίλος μου περνάει πολύ καλά στην Αθήνα, ξέρω ότι είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακός και πως βγήκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα".


Για τον Βιεϊρίνια:

"Με τον Αντελίνο παίζαμε μαζί στην Πόρτο. Μας μπέρδευαν συχνά και μας έλεγαν ότι μοιάζουμε πολύ. Μου έχει μιλήσει για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τον Ολυμπιακό, Λέει πάντα τα καλύτερα".

Για τον Φερέιρα:

"Ξέρω πως στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Είναι καλός προπονητής, αλλά εμένα δεν μου φέρθηκε ωραία. Τον είχα στην Πόρτο.
Μου έλεγε πως με υπολογίζει και πως θέλει να με κρατήσει, αλλά κάθε χρόνο με έστελνε δανεικό σε μικρότερες ομάδες μέχρι που ήρθε η μεταγραφή μου στην Σεντ Ετιέν. Ποτέ δεν μου εξήγησε γιατί δεν μου έδωσε ευκαιρίες".

Για τον Βαλβέρδε:

"Ξέρω πως είναι προπονητής στον Ολυμπιακό και ότι έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια για μένα, όπως ξέρω και πως επιστρέφει στην Ισπανία. Ποιος ξέρει, ίσως τον ακολουθήσω εκεί (σ.σ. γέλια)".

Για το Euro και την εθνική Ελλάδας:

"Θα ήταν ωραία για σας να επαναληφθεί το θαύμα του 2004, αλλά το θεωρώ δύσκολο. Πάντως το θετικό είναι ότι έχετε έναν Πορτογάλο στον πάγκο σας.... (σ.σ.γέλια)"

Για το Euro και την Πορτογαλία:

"Αν κάνουμε καλό ξεκίνημα τότε ήμαστε ικανοί για σπουδαία πράγματα. Έχουμε καλή ομάδα.
Εγώ θέλω να πάω στο Εuro κι ελπίζω να είμαι στην αποστολή, μολονότι δεν έκανα καλή χρονιά. Είχα κάποιους τραυματισμούς και όλα θα εξαρτηθούν από τον προπονητή".

Περισσότερα »

Στο "Καμπ Νόου" κρίνονται όλα

Με όπλο το 1-0 του Λονδίνου, αλλά και την κακή ψυχολογία της Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι επισκέπτεται το "Καμπ Νόου" σήμερα το βράδυ, στην ρεβάνς του ημιτελικού του Champions League. Δείτε στοιχεία και πιθανές 11άδες...



Αν οι "μπλαουγκράνα" καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση, θα παίξουν για 8η φορά σε τελικό Champions League (European Cup παλαιότερα) στην ιστορία τους (4 τρόπαια - 3 ήττες).
Θα είναι η πρώτη φορά όμως που θα παίξουν για δεύτερη σερί χρονιά, έτσι θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν η πρώτη ομάδα που κατακτά το τρόπαιο δύο συνεχόμενες σεζόν, μετά την Μίλαν τις περιόδους 1988-89 και 1989-90.
Η Τσέλσι από την άλλη έχει παίξει μόνο μία φορά στον τελικό, αυτόν του 2008, όταν και έχασε στην διαδικασία των πέναλτι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Μόσχα.
 
Θυμίζουμε πως η ήττα από την Τσέλσι στο Λονδίνο ήταν μόλις 6 μέρες πριν, έτσι η "Μπάρτσα" γνώρισε 2η σερί ήττα μετά από 3 χρόνια. Τότε, τον Μάιο του 2009, είχε χάσει από Μαγιόρκα και Οσασούνα.
Στο "Καμπ Νόου" έχασε μετά από 54 ματς αήττητη, με τελευταία να είναι η Έρκουλες που έφυγε με το "διπλό" στις 11 Σεπτέμβρη του 2010.
Η τελευταία φορά που έχασε δύο σερί φορές στο "Καμπ Νόου" η Μπαρτσελόνα ήταν τον Απρίλη του 2003, από Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Γιουβέντους (ρεβάνς των "8" του CL), ενώ αν χάσει από την Τσέλσι θα ηττηθεί σε 3ο σερί ματς για πρώτη φορά από την 1η Φεβρουαρίου του 2003, όταν είχε χάσει από την Ατλέτικο, ενώ είχαν προηγηθεί οι ήττες από Βαλένθια και Θέλτα.


Σίγουρος ο Γκουαρντιόλα

Σε μία προσπάθεια να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του, ο Πεπ Γκουαρντιόλα εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου απόλυτα σίγουρος για την πρόκριση της ομάδας του.
"Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είμαστε στο Μόναχο. Πιστέψτε με όταν λέω ότι θα τα καταφέρουμε , Το πιστεύω αυτό για 100 λόγους. Αυτοί οι παίκτες θα νικήσουν την Τσέλσι. Ξέρω ότι πολλοί εύχονται το αντίθετο, αλλά αφήστε μας να πιστεύουμε πως θα προκριθούμε", τόνισε μεταξύ άλλων ο Καταλανός τεχνικός.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Τσέλσι, Ρομπέρτο Ντι Ματέο, ανέφερε: "Είναι 50-50 οι πιθανότητες για πρόκριση στον τελικό. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα από το πρώτο ματς, αλλά όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα. Δεν είναι εύκολο να παίξεις για το 0-0. Η Μπαρτσελόνα θα κάνει ευκαιρίες, όπως κάνει κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά πιστεύω πως και εμείς θα έχουμε ευκαιρίες. Νομίζω έχουμε την ποιότητα για να φτάσουμε στον τελικό".

Περισσότερα »

Γκαρθία για Ολυμπιακό

Σε επαφές με τον Λούις Γκαρθία της Χετάφε φέρεται να βρίσκεται σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνεχίζει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε.


 Η εφημερίδα «Πρωταθλητής» αποκαλύπτει ότι ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Ser», μετέδωσε για τον Γκαρθιά πως «είναι πολύ πιθανό η νέα χρονιά να τον βρει στον Ολυμπιακό και στο Champions League». Ρεπόρτερ της Χετάφε κατάφερε να μιλήσει με τον Γκαρθία, ο οποίος δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του. «Έχω συμβόλαιο με την Χετάφε διάρκειας τριών χρόνων. Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο».

Ο 39χρονος τεχνικός, ο οποίος έχει κάνει δυο πολύ καλές χρονιές με Χετάφε και Λεβάντε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, φέρεται πάντως να βρίσκεται σε επαφές με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Στο συμβόλαιο του Γκαρθία υπάρχει μια μικρή ρήτρα, η οποία δεν αποτελεί εμπόδιο για τους «ερυθρόλευκους».

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο Γκαρθία βρίσκεται και στο στόχαστρο της Βαλένθια, για τη θέση του Ουνάι Έμερι. Ο τεχνικός της Χετάφε φέρεται να είναι ένας από τους τεχνικούς που πρότεινε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη θέση του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Περισσότερα »

«Ανοιχτοί σε προτάσεις»

Ο Στάνκου βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, ο Ρουμάνος επιθετικός κάνει τη διαφορά στην Τουρκία....


 Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά; Οι Τούρκοι κάνουν λόγο πως ο Ολυμπιακός καλοβλέπει την περίπτωση του Στάνκου, μιας και ο Καζίμ Ρίτσαρντς θα επιστρέψει στην Γαλατά, αφού δεν έπεισε. Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να μην επιβεβαιώνουν κάτι για το θέμα, αφού το βλέμμα είναι στραμμένο μόνο στον Τελικό με τον Ατρόμητο. Ο 24χρονος φορ είναι δανεικός στην Ορντούσπορ, δεν ταιριάζει στο πλάνο του Τερίμ και οι Τούρκοι μιλούν για δανεισμό.

Ο Βίκτορ Μπέκαλι ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον «Πολλά έχουν ακουστεί για τον Στάνκου, όμως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Ο πελάτης έχει συμβόλαιο με τη Γαλατά και πρώτα θα συζητήσουμε με την ομάδα. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις, ειδικά ομάδων με προοπτική, όπως ο Ολυμπιακός, αρκεί να ικανοποιηθούμε οικονομικά. Υπάρχουν φιλοδοξίες και μπορεί τις επόμενες ημέρες να έχουμε εξελίξεις. Τη δεδομένη στιγμή πάντως δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον για αγορά ή δανεισμό...»

Περισσότερα »