Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του ο Ρούνεϊ

Διαβάστε για ποιον λόγο ο Γουέιν Ρούνεϊ θα μπορούσε να έχει χάσει ακόμα και τη ζωή του από τον πρόσφατο τραυματισμό που είχε, τη στιγμή που εξετάζονται τα παπούτσια του Ούγκο Ρονταγιέγκα λόγω αυτού που προκάλεσαν.


Μπορεί να έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τον φρικτό τραυματισμό του του Γουέιν Ρούνεϊ, όμως, αυτό δεν έχει ξεχαστεί.
Δεν είναι μόνο τα Μέσα ενημέρωσης που συνεχίζουν ν' ασχολούνται με την υπόθεση, αλλά όπως αποκαλύπτει η "Sun" και ιθύνοντες του ποδοσφαίρου δεν την έχουν αφήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας ο Γκόρντον Τέιλορ, επικεφαλής της PFA (σύνδεσμος αμειβομένων ποδοσφαιριστών) εξακολουθεί να ασχολείται με το περιστατικό. Δεν μπορεί να πιστέψει πως οι τάπες του Ούγκο Ρονταγιέγκα τραυμάτισαν τόσο σοβαρά τον Άγγλο επιθετικό και γι' αυτό τα παπούτσια του Κολομβιανού εξετάζονται.  

Ο Τέιλορ έλαβε διαβεβαίωση πως τα παπούτσια του Ρονταγιέγκα ελέγχθηκαν από τον τέταρτο διαιτητή, Φιλ Γκιμπς, και μένει να φανεί αν η έρευνα, η οποία είναι σε εξέλιξη, θα δείξει κάτι περισσότερο.

Η σοβαρότητα της κατάστασης σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι πολύ μεγαλύτερη απ' ότι πίστευε αρχικά ο καθένας, καθώς ο Ρούνεϊ θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή του. Ο 26χρονος στάθηκε πολύ τυχερός, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, γιατί η αρτηρία του δεν πειράχθηκε για ένα χιλιοστό. Σε περίπτωση που γινόταν αυτό ο Ρούνεϊ θα έχανε τη ζωή του εντός 10 λεπτών από ακατάσχετη αιμορραγία.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

"Δεν φοβόμαστε κανέναν"

Ο Νίκος Σπυρόπουλος μίλησε για το γκολ που πέτυχε εις βάρος της Λετονίας και την αγώνα με την Λιθουανία.

  
"Τίποτα δεν είναι εύκολο σε μια προκριματική φάση και κανείς δεν θα μας χαριστεί. Εχουμε τον τίτλο του φαβορί αλλά αυτά τα πράγματα αποδεικνύονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Είναι θετικό το γεγονός πως δεν κέρδισαν οι Σλοβάκοι. Πάντως εμάς δεν μας απασχολεί τι κάνουν οι αντίπαλοι, αλλά τι κάνουμε εμείς. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα", είπε αρχικά στο Goal News ο άσος της Ελλάδας. 

Για το γκολ που πέτυχε, είπε: "Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και καταφέραμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Αφιερώνω αυτό το γκολ στην οικογένειά μου. Μακάρι να σημειώνω γκολ σε κάθε πρεμιέρα και στο τέλος η ομάδα να προκρίνεται".
Τέλος για το επόμενο ματς με την Λιθουανία, τόνισε :"Ξεκινήσαμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας και τώρα θέλουμε τη νίκη κόντρα στη Λιθουανία για να πετύχουμε το 2 στα 2 που ήταν και ο αρχικός μας στόχος".

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

"Πάντα επιζητούσα την αλήθεια"

Διαβάστε την πλήρη δήλωση του Θόδωρου Ζαγοράκη σε κυριακάτικη εφημερίδα για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του. Τι δηλώνει ο νομικός Μπάμπης Αποστολίδης.


Για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του μιλά στη "Real" o Θόδωρος Ζαγοράκης. Αρχικά, τονίζει: "Το περιμέναμε. Εμείς το προκαλέσαμε.

Θέλαμε να φύγει και η παραμικρή σκιά που ορισμένοι νομίζουν ότι υπάρχει επάνω μου. Αλίμονο αν έπειτα από τόσα χρόνια αγάπης και πόθους για το ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ και την Εθνική, θα άφηνα να πλανιέται και η παραμικρή υποψία για μένα".

Στη συνέχεια προσθέτει: "Θα κληθούμε να δώσουμε τη μαρτυρία μας και πιστεύω βαθιά αυτό που ξέρω καλά. Ποια είναι η αλήθεια. Και την αλήθεια ποτέ δεν τη φοβήθηκα, πάντα την επιζητούσα".

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο θοδωρής Ζαγοράκης όσο και νυν μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ, όπως ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας στη διάρκεια γενικής συνέλευσης, επισημαίνουν ότι το ποσό των 320.000 ευρώ που φέρεται να χρωστά ο Ζαγοράκης στην ΠΑΕ δόθηκε αποκλειστικά για υποθέσεις του ΠΑΟΚ.

Αποστολίδης: "Είναι μόνο η αρχή"
Δηλώσεις στη Real κάνει και ο γνωστός νομικός, Μπάμπης Αποστολίδης, ο οποίος είχε στείλει πριν λίγο καιρό το πόρισμα στον Εισαγγελέα (σ.σ. η έρευνα είχε αρχίσει μερικούς μήνες νωρίτερα μετά από παρέμβαση του ίδιου του Εισαγγελέα που αντέδρασε όταν δημοσιεύτηκαν σχετικά άρθρα στον Τύπο).

Συγκεκριμένα, αναφέρει: "Νομίζω ότι είναι μόνο η αρχή. Πιστεύω θα ασκηθούν κι άλλες διώξεις. Εφόσον αυτή η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια της Δικαιοσύνης και έχουν ασκηθεί οι ποινικές διώξεις, εμένα δεν μου επιτρέπεται κατά νόμον να πω τίποτα περισσότερο απ' όσα έχω γράψει στη μηνυτήρια αναφορά μου και απ' όσα θα καταθέσω στον αρμόδιο ανακριτή όταν κληθώ" και προσθέτει:

"Ιδιαίτερη απογοήτευση νιώθω εγώ και πολλοί ΠΑΟΚτσήδες, γιατί από αυτή την εξέλιξη γκρεμίζεται ένα ίνδαλμα και πραγματικά εύχομαι να λάμψει η αλήθεια, να μην υπάρχει κανένα αδίκημα και να κηρυχθούν όλοι αθώοι".

 Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Η νύφη και το... τύμπανο στην Τούμπα ! (Video)

Στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός νεόνυμφο ζευγάρι έκανε την εισοδό του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και... αποθεώθηκε.


Το highlight του φιλικού αγώνα ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός έλαβε χώρα στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Και εξηγούμαστε... Λίγη ώρα αφότου ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του πρώτου μέρους ένα νεόνυμφο ζευγάρι εμφανίστηκε μπροστά στην φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια. Αφού τα φλας... άστραψαν οι νεόνυμφοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο μαζί με το τύμπανο που οργανώνει την ΠΑΟΚτσήδικη κερκίδα πριν την έναρξη των παιχνιδιών.

Οι φίλαθλοι ξεσηκώθηκαν και αφού αποθέωσαν το ζευγάρι, σήκωσαν τα χέρια ψηλά, το τύμπανο έδωσε το... σύνθημα και όλοι μαζί φώναξαν ρυθμικά "ΠΑΟΚ". Η στιγμή σίγουρα θα μείνει για πολύ καιρό χαραγμένη στην μνήμη των νεόνυμφων...


νύφη στην Τούμπα από G.Pavlidis

Πηγή: Contra.GR

Περισσότερα »

Η… τούμπα του κριτή στους Παραολυμπιακούς (Video)

Στη σφαιροβολία των Παραολυμπιακών Αγώνων, ο κριτής για τη βολή της Φινλανδής αθλήτριας σκόνταψε και σωριάστηκε στο γρασίδι.


Μεγάλες είναι οι προσπάθειες των διοργανωτών των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου έτσι ώστε να έχει επιτυχία η διοργάνωση και να νιώσουν ασφάλεια οι αθλητές που συμμετέχουν. Βέβαια ένας από τους κριτές στη σφαιροβολία, έδωσε το δικαίωμα σε αρκετούς να γελάσουν, καθώς κατά τη διάρκεια της μέτρησης της βολής Φινλανδής αθλήτριας σκόνταψε με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος.

Πηγή:  OnSports.GR

Περισσότερα »

Δώνης: «Θα κάνουμε μεγάλες μεταγραφές»

Ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό, προανήγγειλε πως θα γίνουν δύο δυνατές μεταγραφές στην περίοδο του Ιανουαρίου.


Τις συζητήσεις που είχε με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο Γιώργος Δώνης μετά τη φιλική αναμέτρηση της ομάδας του με τον Πανσερραϊκό, τονίζοντας πως θα γίνουν δύο καλές μεταγραφές για τον Ιανουάριο.  

«Είναι φυσιολογικό να θέλει ο ιδιοκτήτης να μαθαίνει για την ομάδα, η δεύτερη συνάντηση που είχαμε ήταν πιο σημαντική από την πρώτη. Έγινε κουβέντα για μεταγραφές, για τώρα, για τον Ιανουάριο, αλλά και το επόμενο καλοκαίρι. Απ΄ αυτά που είδαμε τώρα, δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερο. Θα δώσουμε βαρύτητα στις μεταγραφές του Ιανουαρίου και συζητάμε να κάνουμε μία – δύο μεγάλες μεταγραφές» είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, για να συνεχίσει:

«Ρωτήθηκα από τον ιδιοκτήτη για την άποψή μου για το αγωνιστικό κομμάτι. Η άποψή μου συμπίπτει μ΄ αυτές των Βρύζα και Γεωργιάδη, και βεβαίως και του ιδιοκτήτη. Όλοι μας ξέρουμε τις απαιτήσεις που έχουμε απ΄ αυτή την ομάδα», είπε.

Σε ότι αφορά το φιλικό με τον Πανσερραϊκό, ο Δώνης είπε ότι «προσπαθήσαμε να δείξουμε κάποια πράγματα, δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν πλήρεις, περιμένουμε τους παίκτες, που ήταν τραυματίες», ενώ για τον Βιβιάν, που τραυματίστηκε χθες και η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για θλάση, είπε ότι «δεν γνωρίζουμε ακόμη το μέγεθος του τραυματισμού».

Πηγή:  OnSports.GR

Περισσότερα »

Παναθηναϊκός: Ο Φερέιρα με τη… Φουρέιρα!

Στα μπουζούκια εθεάθη το βράδυ της Παρασκευής ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό του Παναθηναϊκού.


Αρκετοί είναι οι ξένοι προπονητές και ποδοσφαιριστές που έχουν εντυπωσιαστεί από τη νυχτερινή ζωή της Ελλάδας που όπως και να το κάνουμε τραβάει τα βλέμματα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, σε καμία περίπτωση δεν θέλει οι ποδοσφαιριστές του να συχνάζουν σε νυχτερινά κέντρα, ωστόσο ο ίδιος, δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει τη μουσική της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε στο «Thalassa» όπου απόλαυσε τους Γιώργο Μαζωνάκη και Ελένη Φουρέιρα. Μαζί του, ήταν και οι συνεργάτες του, Νούνο Αλμέιδα και Ρούι, με τον τελευταίο να έχει μία πρωτόγνωρη εμπειρία καθώς δεν είχε ξαναβρεθεί στα μπουζούκια στο παρελθόν.

Πηγή:  OnSports.GR

Περισσότερα »