Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Evian vs Lyon Live HD

Channel: Canal + Sport (France)
Link:  Here

Περισσότερα »

Πόκερ: Ο Έλληνας που παίζει με τους ...γίγαντες!

Υπάρχουν πολλών ειδών διαφορετικοί παίκτες πόκερ. Υπάρχουν αυτοί που παίζουν online πόκερ ή άλλοι που παίζουν live πόκερ. Αυτοί που προτιμάνε τα τουρνουά και αυτοί που παίζουν παιχνίδια μετρητών. Υπάρχουν αυτοί που ποντάρουν €0,01 και αυτοί που ποντάρουν €200. Και όλες οι ενδιάμεσες διαβαθμίσεις.

Σε αυτή την τελευταία κατηγορία, αυτών που ονομάζουμε στο πόκερ «υψηλά όρια», δηλαδή όρια πονταρίσματος που προκαλούν …ναυτία σε εμάς του κοινούς θνητούς, κινούνται ελάχιστοι Έλληνες παίκτες πόκερ.


Ο Ήλιος Καματάκης είναι ένας από αυτούς και μας μιλάει για την εμπειρία του στο blog του. Παίζει καθημερινά ποσά που θεωρούμε …μικρές περιουσίες, απέναντι σε σε πολύ μεγάλους παίκτες πόκερ, όπως οι Phil Galfond, 1-ronnyr3, verve.oasis και Ben "Ben86" Tollerene.

  
Πέντε φύλλα μπορούν να του χαρίσουν ή να του πάρουν μικρές περιουσίες. Διαβάστε ορισμένες από τις παρτίδες στο  POKERLOBBYR.GR  που έχει παίξει ο ILIOS72 (όπως είναι το ψευδώνυμό του).

Περισσότερα »

ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ !!

Αποσπασμα απο FCPAOK.GR


Από το βράδυ της Δευτέρας και μετά ένα ματς είναι καρφωμένο στο μυαλό μου. Το 0-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, την πρώτη αγωνιστική των play off του 2010. Θυμάστε; Ένα απόλυτο τίποτα. Ούτε φάση δεν είχαμε κάνει. Στην περιοχή τους δεν είχαμε μπει. 

Τι δεν άκουσε τις επόμενες μέρες ο μεγάλος Φερνάντο Σάντος (που είχε δείξει και δείγματα δουλειάς του). «Άσε μας ρε Πορτογάλε, όλη την ώρα άμυνα, άμυνα… έτσι θα βγούμε Champions League;; με την πεταμένη την ΑΕΚ;; ρίσκαρε λίγο… τι περιμένεις…». Και άλλα πόσα. Το αποτέλεσμα το θυμάστε; 

Ο ΠΑΟΚ βγήκε τρένο Champions league χωρίς να κάνει ήττα (!) και χωρίς να φάει γκολ (!) (εξαιρούμε το τελευταίο φιλικό παιχνίδι στο Χαριλάου). Εδώ τα άκουγε ο καθηγητής ρε Jones, σκέφτομαι, δε θα τα ακούει ο Μπόλονι; 

 
Ο ΠΑΟΚ μάγκες ξεκίνησε τα play off 4 βαθμούς πίσω από το βάζελο και δύο αγωνιστικές μετά είναι μόλις 1. 

Μια ανάσα τον έχω, με νοιώθει να του χαϊδεύω απαλά την πλάτη… Γιατί τόση μούρλα; «Ναι, αλλά αν κερδίζαμε στον Ατρόμητο τώρα θα ήμασταν από πάνω» θα μου πει κάποιος. 

Με τα "αν" όμως δουλειά δε γίνεται. Τα νούμερα είναι αυτά σήμερα. Είμαστε 1 βαθμό πίσω, κερδίζουμε και πάμε στο +2. Εγώ έτσι τα βλέπω τα πράματα αδέρφια. Γιατί να βλέπω την άσχημη πλευρά; Γιατί να βλέπω το ποτήρι μισοάδειο; Τι έχω να κερδίσω; 

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί παίκτες είναι ντεφορμέ, κουρασμένοι ή δεν ξέρω ‘γω τι άλλο. Μπορεί να έκανε λάθη και ο Μπόλονι (εκ των υστέρων βέβαια τα λέμε αυτά…). Το θέμα είναι ένα, το σημερινό ματς με το βάζελο. Ακούω διάφορες βλακείες δεξιά κι αριστερά. 

Στα επόμενα δύο ματς λέει θέλουμε ένα Χ και μία νίκη λέει ο ένας. Καλύτερα να μη βγούμε Ch. League, γιατί η ομάδα να παίξει τέλη Ιουλίου Ευρωπαϊκό αγώνα και θα είναι κουρασμένη όλο το χρόνο λέει ο άλλος. Τι είναι αυτά ρε σεις; Θα τρελαθούμε εντελώς;  

Πάμε απόψε το βράδυ να πάρουμε τη νίκη και αφήστε όλα τα άλλα. Η ΠΑΟΚάρα παίζει απόψε με το βάζελο. Αυτόν που σου έκλεψε το πρωτάθλημα πρόπερσι, αυτόν που σου έκλεψε το Ch. L. πέρυσι με το γκολ – οφ σάιντ. Για μια ακόμα φορά έχασες λόγω διαιτησίας προχθές και εμείς ασχολούμαστε με το ένα και με το άλλο. Μέχρι την άλλη Κυριακή όλα θα έχουν κριθεί. Κάθε αγώνας είναι ζωής και θανάτου. Είναι ο σημαντικότερος της χρονιάς, μέχρι να’ ρθει ο επόμενος.  

- Videos -


Περισσότερα »

Ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας!

Στην Αρχαία Ολυμπία άναψε η Ολυμπιακή Φλόγα και ξεκίνησε το ταξίδι της σε όλη την Ελλάδα μέχρι να φτάσει στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου.


Το ενδιαφέρον του παγκόσμιου αθλητισμού στράφηκε στην Αρχαία Ολυμπία και στην τελετή Αφής της Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Η Πρωθιέρεια Ινώ Μενεγάκη άναψε την Ολυμπιακή Φλόγα απευθείας από τις ακτίνες του ηλίου σε ένα τελετουργικό που έχει ετοιμάσει η Χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου, το ιερό Φως θα παραδοθεί στον πρώτο Λαμπαδηδρόμο, τον παγκόσμιο πρωταθλητή κολύμβησης, Σπύρο Γιαννιώτη. Δεύτερος λαμπαδηδρόμος θα είναι ο Βρετανός, ελληνικής καταγωγής, Αλέξανδρος Λούκος.

Θα ακολουθήσει Λαμπαδηδρομία οκτώ ημερών εντός της Ελλάδας η οποία θα ολοκληρωθεί στις 17 Μαΐου με την άφιξη της Φλόγας στο Παναθηναϊκό στάδιο όπου θα παραδοθεί στην αποστολή του Ηνωμένου Βασιλείου για να συνεχίσει το ταξίδι της για το Λονδίνο. Τελευταίοι λαμπαδηδρόμοι θα είναι οι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας και Λι Νινγκ.

Συνολικά το Ολυμπιακό φως θα διανύσει στην Ελλάδα 2.900 χιλιόμετρα στα χέρια 490 λαμπαδηδρόμων. Αναλυτικά θα διασχίσει 26 Νομούς, 38 Δήμους και 40 πόλεις, θα φτάσει σε πέντε αρχαιολογικούς χώρους, ενώ θα γίνουν και 34 τελετές αφής βωμών σε συγκεκριμένες πόλεις στη διάρκεια της διαδρομής.

Η διαδρομή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας στην Ελλάδα θα ολοκληρωθεί στις 17/5, στο Παναθηναϊκό Στάδιο. 

1η ΗΜΕΡΑ 10-5-12
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ (ΑΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ) – ΠΥΡΓΟΣ – ΑΜΑΛΙΑΔΑ – ΑΡΧΑΙΑ ΗΛΙΔΑ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΓΑΣΤΟΥΝΗ – ΛΕΧΑΙΝΑ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ
(ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ)

2η ΗΜΕΡΑ 11-5-12
ΚΙΣΣΑΜΟΣ – ΧΑΝΙΑ – ΡΕΘΥΜΝΟ – ΚΝΩΣΣΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΜΑΛΙΑ – ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ
(ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ)

3η ΗΜΕΡΑ 12-5-12
ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΤΡΑ – ΡΙΟ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΒΟΝΙΤΣΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΑΡΓΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

4η ΗΜΕΡΑ 13-5-12
ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΚΟΖΑΝΗ – ΒΕΡΟΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΒΑΛΑ

5η ΗΜΕΡΑ 14-5-12
ΚΑΒΑΛΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΗΠΟΙ (ΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ)– ΦΕΡΕΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΞΑΝΘΗ – ΔΡΑΜΑ

6η ΗΜΕΡΑ 15-5-12
ΔΡΑΜΑ – ΑΛIΣΤΡΑΤΗ - ΣΕΡΡΕΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΛΑΡΙΣΑ – ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ

7η ΗΜΕΡΑ 16-5-12
ΛΑΜΙΑ – ΧΑΛΚΙΔΑ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΘΗΝΑ – ΑΚΡΟΠΟΛΗ

8η ΗΜΕΡΑ 17-5-12
ΑΚΡΟΠΟΛΗ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ – ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ – ΖΑΠΠΕΙΟ –
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ)

Περισσότερα »

Όλοι θέλουν την κούπα..!!

Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς, Πασκουάλ, Καζλάουσκας, Διαμαντίδης, Σπανούλης, Λόρμπεκ και Κιριλένκο εξήγησαν στη συνέντευξη Τύπου πως έχουν έναν και μοναδικό στόχο. Την κούπα.


 
Στη συνέντευξη Τύπου το παρών έδωσαν οι: Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναικός), Τσάβι Πασκουάλ, Έραζεμ Λόρμπεκ (Μπαρτσελόνα), Αντρέι Κιριλένκο, Γιόνας Καζλάουσκας (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

Αρχικά μίλησε ο Ζόρντι Μπερτομέου που έκανε χαιρετισμό: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που βρισκόμαστε εδώ μαζί και θέλω να σας καλωσορίσω εδώ στην διοργάνωση, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι' αυτή τη σημαντική διοργάνωση. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε σήμερα την αξιολόγηση μεταξύ μας. Να ευχαριστήσω τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης που κατέβαλλε σημαντική προσπάθεια αλλά και την Turkish Airlines που μας βοήθησε πάρα πολύ ως βασικός χορηγός της διοργάνωσης. Ευχαριστώ όλους τους χορηγούς μας και τους εκπροσώπους των ομάδων. Ελπίζω να απολαύσουμε τους αγώνες. 

Σε όλες τις περιοχές ανά τον κόσμο υπάρχουν σχεδόν 50 εκατομμύρια άνθρωποι που παρακολουθούν την Ευρωλίγκα. Ελπίζω να ζήσουμε ένα αξέχαστο τριήμερο», είπε ο Ζόρντι Μπερτομέου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας μπάσκετ, αναφέροντας

"Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς που διοργανώνουμε το Final Four στην όμορφη αυτή πόλη. Θα φιλοξενήσουμε ομάδες που κατάφεραν να προκριθούν μαζί με τους οπαδούς τους. Να ευχαριστήσω τον δήμαρχο της πόλης που συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε το Final Four"

" Έχουμε διοργανώσει και Ευρωμπάσκετ, αλλά και Μουντομπάσκετ και είμαστε έμπειροι από τέτοιες διοργανώσεις. Ελπίζω να διασκεδάσουμε πραγματικά και θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους και όπως πάντα να κερδίσει ο καλύτερος "

Περισσότερα »

Ο Καιρος...

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 11/05/2012 


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας και τοπικές καταιγίδες τις μεσημεριανές ώρες στα ηπειρωτικά περιμένουμε την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012. Παράλληλα, ενισχυμένοι θα πνέουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 17 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 18 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 18 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.


Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στις Κυκλάδες και το Βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ βαθμιαία εξασθένηση αναμένεται μετά το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, οι οποίοι μετά το μεσημέρι θα ενισχυθούν σε μέτριους 5 μποφόρ.


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων στα βόρεια του νομού περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξασθένηση μετά το μεσημέρι.


Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής ή τοπικής καταιγίδας κυρίως στα ορεινά τις απογευματινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου από τις μεσημεριανές ώρες βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Περισσότερα »

Ετοιμάζει πρόταση για Φαν Ντερ Βιλ η Ρόμα

Διατεθειμένη να εντάξει στο δυναμικό της τον Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ είναι η Ρόμα σύμφωνα με το goal.com. Διαβάστε το ρεπορτάζ.


Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό έχει αρχίσει να καταστρώνει η Ρόμα.


Μπορεί ο Λουίς Ενρίκε να είναι βέβαιο πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και να μην έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο διάδοχός του, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τους "τζιαλορόσι" στα πάντα.

Υπάρχουν δεδομένα τομείς στους οποίους πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα της Ρώμης με πρώτον αυτόν την άμυνά της. Η Ρόμα φέτος ήταν όλη τη σεζόν πολύ ευάλωτη αμυντικά και αυτό της στοίχισε. Οι άνθρωποί της το έχουν συνειδητοποιήσει και γι' αυτό η απόφαση απόκτησης δεξιού οπισθοφύλακα θεωρείται ειλημμένη.

Το πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν εμφανές σε σημείο που ο Ενρίκε προσπάθησε ανεπιτυχώς να κάνει μπακ τον Ταντέι, έναν επιθετικογενή ποδοσφαιριστή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του συλλόγου σύμφωνα με το goal.com o Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ.

Ο Ολλανδός έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο με τον Άγιαξ και η επιθυμία του είναι να αποχωρήσει. Μέσα στη σεζόν είχε συζητήσεις με τη Βαλένθια, αλλά τελικά το φλερτ δεν οδηγήθηκε σε γάμο και ο ίδιος αναζητά τον επόμενο προορισμό της καριέρας του. Οι "τζιαλορόσι" είναι διατεθειμένοι να κάνουν πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ ελπίζοντας πως θα τον αποκτήσουν πριν από το EURO, όπου η τιμή του μπορεί ν' ανέβει σε περίπτωση που κάνει καλές εμφανίσεις.

Πάντως, να σημειωθεί πως ο παίκτης πρόσφατα δήλωσε: "Κανένας δεν έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για την απόκτησή μου ως τώρα, επομένως, δε γνωρίζω που θα παίζω την επόμενη σεζόν".

Περισσότερα »

Ξύλο, συμπλοκές παικτών και απειλές!

Απίστευτες σκηνές στο ντέρμπι μεταξύ της Κλουζ με την συμπολίτισσα της Ουνιβερσιτάτεα. Ξύλο, απειλές παικτών σε αντιπάλους και συμπλοκές με οπαδούς (video)



Στα ντέρμπι πάντα υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση και καμιά φορά βλέπουμε ορισμένους να ξεφεύγουν τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός. 

Αυτό που έγινε στην Ρουμανία ωστόσο μεταξύ της Εκομάξ Κλουζ με την Ουνιβερσιτάτεα Κλούζ ξεπέρασε κάθε αρνητική προσδοκία. 

Ο επιθετικός της Εκομάξ Κλουζ εκτέλεσε πέναλτι και στη συνέχεια ένα χειρονομίες στους οπαδούς της Ουνιβερσιτάτεα. Αυτό ήταν!

Τη σκυτάλη πήρε ο τερματοφύλακας της Ουνιβερσιτάτεα που πέταξε κάτω τον Καντού και τον χτύπησε! Στη συνέχεια υπήρξαν επεισόδια στη φυσούνε, ενώ ο τερματοφύλακας της Κλουζ προκάλεσε τον Καντού να χτυπηθούν στα αποδυτήρια!

Δεν σταμάτησε όμως εκεί και ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας του να "περιποιηθούν" τον αρχηγό της Εκομάξ όταν θα πάει σπίτι του.

Περισσότερα »

Οι πρώτες κλήσεις του Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε δώδεκα παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό στην προεπιλογή της Εθνικής ενόψει του EURO 2012. Μέσα σε αυτούς Χιώτης, Τζόρβας και Τζιόλης. Δείτε τα ονόματα


Τα ονόματα των παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό ανακοίνωσε την Πέμπτη (10/5) ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος και απαρτίζουν την προεπιλογή της Εθνικής ομάδας ενόψει του EURO 2012.

Από αυτά που ξεχωρίζουν είναι του Χιώτη που αγωνίζεται στο ΑΠΟΕΛ, του Τζόρβα του Τζαβέλλα, αλλά και του Τζιόλη.

Επίσης, κλήθηκαν οι γνωστοί Γκέκας, Σαμαράς, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Κυριάκος Ππαδόπουλος, Κονέ, αλλά και οι νεαροί Πέτσος και Φορτούνης.

Αναλυτικά ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε στην προεπιλογή τους: Χιώτη, Τζόρβα, Μόρα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Τζαβέλλα, Κονέ, Πέτσο, Τζιόλη, Φορτούνη, Γκέκα και Σαμαρά.

Ο κ. Σάντος θα δημοσιοποιήσει την αποστολή της Εθνικής Ανδρών, που θα μεταβεί στην Αυστρία για προετοιμασία, την Πέμπτη 17 Μαΐου 2012.

Συνολικά στην αποστολή θα είναι 25 παίκτες από τους οποίους θα "κοπούν" οι δύο και θα συγκροτηθεί η τελική 23άδα που θα ανακοινωθεί στις 29 Μαΐου.

Περισσότερα »

Χωρίς Σισέ η Γαλλία στο Euro 2012

Ο Λοράν Μπλαν ανακοίνωσε 12 παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό για την αποστολή της Γαλλίας στο Euro 2012. Εκτός ο Τζιμπρίλ Σισέ, μέσα ο Ατέμ Μπεν Αρφά


Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο Euro 2012, καθώς ο Λοράν Μπλαν ανακοίνωσε τους παίκτες της αποστολής που αγωνίζονται στο εξωτερικό, και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού δεν είναι ανάμεσα στα 12 ονόματα.

Εκτός βρίσκονται επίσης και οι Ζερεμί Ματιέ της Βαλένθια και Λουΐ Σαά της Τότεναμ, αλλά πάντως και οι 3 δεν συγκέντρωναν και πολλές πιθανότητες για να τα καταφέρουν.

Η είδηση είναι η επιστροφή του Ατέμ Μπεν Αρφά στην αποστολή, χωρίς βέβαια να αποτελεί έκπληξη, καθώς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Νιούκαστλ, απλά προέρχεται από πολύ σοβαρό τραυματισμό.


Αναλυτικά οι 12 της αποστολής (από εξωτερικό):

Αμυντικοί: Φιλίπ Μεξές (Μίλαν), Αντίλ Ραμί (Βαλένθια), Λοράν Κοσιελνί (Άρσεναλ), Γιουνές Καμπούλ (Τότεναμ), Πατρίς Εβρά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκαέλ Γκλισί (Μάντσεστερ Σίτι)

Μέσοι: Γιοάν Καμπάγ, Ατέμ Μπεν Αρφά (Νιούκαστλ), Φλοράν Μαλουντά (Τσέλσι), Σαμίρ Νασρί (Μάντσεστερ Σίτι), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν)

Επιθετικός: Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης)

Περισσότερα »

Στο 2ο γύρο οι Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη

Με εντυπωσιακή ανατροπή, οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη νίκησαν τις Τσέχες Κλαπαλόβα/Χαγιετσκόβα και συνεχίζουν στο 2ο γύρο του Γκραν Σλαμ του Πεκίνου.


Το ελληνικό δίδυμο (Νο 19) ξεπέρασε το κακό ξεκίνημα στο Γκραν Σλαμ του Πεκίνου και με νίκη 2-1 (12-21, 25-23, 15-12) επί των Τσέχων Κλαπαλόβα/Χαγιετσκόβα (Νο 17), συνεχίζει στο 2ο γύρο του τουρνουά.

Εκεί θα συναντήσει τις Ολλανδέζες Κάιζερ/Φαν Ίερσελ (Νο 6), μία πολύ δυνατή ομάδα, την οποία θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα τις Παρασκευής.

Εν τω μεταξύ, τα καλά νέα συνεχίζονται για τις Ελληνίδες, αφού οι βασικές ανταγωνίστριές τους για την τελευταία θέση που οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, οι Αυστριακές Χάνσελ/Μοντανιόλι, αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο, κι έτσι οι Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη θα αυξήσουν τη διαφορά τους στην Ολυμπιακή κατάταξη.

Περισσότερα »

Αβεβαιότητα στον Παναιτωλικό

Όλα είναι ανοιχτά στον Παναιτωλικό όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις και τις αποδεσμεύσεις παικτών.


Πολλά είναι αυτά που απασχολούν τους ιθύνοντες του Παναιτωλικού αναφορικά με το μέλλον της ομάδας.


Ο Φώτης Κωστούλας σε τηλεοπτική του συνέντευξη ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Παναιτωλικό και βρίσκεται σε αναζήτηση αγοραστή. Οι εξελίξεις βαθαίνουν ακόμα περισσότερο την κρίση που μαστίζει την ομάδα και κάνουν τον κόσμο να ανησυχεί.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεχιστούν οι αποχωρήσεις με τους Καραμαλίκη και Χαριστέα να είναι οι επόμενοι που πιθανότατα θα φύγουν. 

Στον Παναιτωλικό είναι αποφασισμένοι να μειώσουν δραστικά το μπάτζετ με τον Φώτη Κωστούλα, να δηλώνει ότι αυτό θα είναι περίπου 100.000 ευρώ σε περίπτωση που μείνει στην ομάδα.

Επίσης, θα προωθηθούν παιδιά από τις ακαδημίες κάτι που φαίνεται ότι είναι αναγκαίο λόγω της μείωσης του μπάτζετ.

Όσον αφορά την προσφυγή που έχει καταθέσει η ΠΑΕ με αφορμή τις αδειοδοτήσεις των ομάδων για την Σούπερλίγκ, από την πλευρά της διοίκησης υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης.

Τέλος, οι παίκτες συνέχισαν σήμερα τις προπονήσεις κάτι που αναμένεται να κάνουν μέχρι το τέλος του μήνα.

Περισσότερα »

Εκτάκτως Ουρουγουάη ο Καστίγιο

Ο Νέρι Καστίγιο αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό του διεθνή Μεξικανού του Άρη την Ουρουγουάη.


Εσπευσμένα για την Ουρουγουάη αναχώρησε ο Νέρι Καστίγιο αφήνοντας πίσω του την Θεσσαλονίκη.

Το ταξίδι του διεθνή Μεξικανού επιθετικού του Άρη είχε να κάνει με σκοπό να διευθετήσει προσωπικές του υποχρεώσεις.

Ο Καστίγιο ωστόσο κατά την παρουσία του στην Ουρουγουάη θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Θεσσαλονίκη για το τι μέλλει γενέσθαι με τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από την ΠΑΕ Άρης.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι ποια στάση θα κρατήσει και αν τελικά προχωρήσει ή όχι με την σειρά του σε κατάθεση προσφυγής.

Περισσότερα »

Αναστασιάδης: "Έκλεισε αυτό το κεφάλαιο"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα για παραμονή στην ομάδα. Διαβάστε τις δηλώσεις του.


Ο Άγγελος Αναστασιάδης επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Χρηστοβασίλη και του ανακοίνωσε ότι δεν δέχεται την πρόταση ανανέωσης που του έγινε.

Σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα των Ιωαννίνων τόνισε ότι η απόφαση του είναι ειλημμένη και δεν αλλάζει με τίποτα.

"Η απόφαση είναι ειλημμένη και δεν αλλάζει με τίποτα. Έκλεισε αυτό το κεφάλαιο πάμε παρακάτω. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που δεν θα συνεχίσω στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ.

Απλά θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και τους φιλάθλους. Δέθηκα μ' αυτή την ομάδα και εύχομαι ολόψυχα του χρόνου να έχει μια καλύτερη χρονιά από τη φετινή.

Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και λίγα πράγματα αν αλλάξει, χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα, μπορεί να πάει και στο ΟΥΕΦΑ. Ευχαριστώ όλους τους Γιαννιώτες αλλά και τους δημοσιογράφους που μας βοήθησαν και στήριξαν τη δύσκολη προσπάθεια που κάναμε".

Περισσότερα »

Μπόλονι: "Πάμε όπως στο ΟΑΚΑ"

Οδηγός για τον ΠΑΟΚ στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι ο εκτός έδρας θρίαμβος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, εκτιμά ο Λάσλο Μπόλονι.


Η αντίστροφη μέτρηση για το πλέον κομβικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη σειρά των πλέι οφ έχει αρχίσει και ο Λάσλο Μπόλονι προετοιμάζει με τους παίκτες του το πλάνο νίκης που θα φέρει τον "Δικέφαλο" σε θέση ισχύος.

Αυτό, στο μυαλό του 59χρονου τεχνικού μοιάζει πολύ με το πλάνο που είχε ακολουθήσει η ομάδα του στις 4 Μαρτίου όταν και έφυγε θριαμβεύτρια από το ΟΑΚΑ με σκορ 2-0.

Εκείνο το ματς το θυμήθηκε χθες ο προπονητής του ΠΑΟΚ μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του. "Στο παιχνίδι της Πέμπτης πρέπει να έχουμε τα στοιχεία που μας χαρακτήριζαν στο ΟΑΚΑ όταν κερδίσαμε 2-0. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην άμυνα και ουσιώδεις, αποτελεσματικοί στις επιθέσεις μας" τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπόλονι που θυμήθηκε και την ήττα στο ματς της κανονικής διάρκειας στην Τούμπα  με 1-3.

Επισήμανε, μάλιστα, λάθη που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναλάβει ο "Δικέφαλος" αν θέλει να φύγει νικητής από την αυριανή αναμέτρηση.

Περισσότερα »

Το κλάμα του Μουνιαϊν!

Ο Ίκερ Μουνιαϊν ξέσπασε σε κλάματα μετά την λήξη του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ. Δείτε το βίντεο.


Η Ατλέτικο Μαδρίτης σημειώνει το τρίτο της γκολ με τον Ντιέγκο απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και ο 19χρονος Ικιερ Μουνιαϊν σωριάζεται στο γήπεδο κλαίγοντας.


Κατάλαβε ότι οι ελπίδες της Αθλέτικ να ανατρέψει το αποτέλεσμα είχαν χαθεί. Απογοητευμένος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα συναισθήματα του.


Σε ηλικία 19 ετών και 142 ημερών, ο Βάσκος έγινε ο νεαρότερος Ισπανός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε τελικό θεσμού.


Λίγο αργότερα, μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, τα δάκρυα κυριάρχησαν και τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας του Μαρσέλο Μπιέλσα.


Atletico Madrid 3-0 Athletic Bilbao

Περισσότερα »

Η αποθέωση του Ερνέστο Βαλβέρδε

Συγκίνηση στο "αντίο" του Ερνέστο Βαλβέρδε στον κόσμο του Ολυμπιακού. Αποθεώθηκε ο Ισπανός τεχνικός που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του....


Οι στιγμές που έζησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την απονομή του πρωταθλήματος θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη του. Ο Ισπανός τεχνικός έκανε το γύρο του γηπέδου με τον κόσμο να τον αποθεώνει φωνάζοντας το όνομά του.

Στη συνέχεια το σύνθημα "Ερνέστο ψυχάρα, Ολυμπιακάρα" δόνησε την ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκης.

Ο ίδιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και βούρκωσε φανερόνοντας τη συγκίνησή του. Παράλληλα χτύπαγε το χέρι στο στήθος δείχνοντας στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι θα τον έχει για πάντα στην καρδιά του.

Φυσικά δεν παρέλειψε να απαθανατίσει για πάντα κάποιες στιγμής από τη φιέστα με την φωτογραφική του μηχανή.

Δείτε video με την αποθέωση του Βαλβέρδε:



Περισσότερα »

Αλλάζει το κλίμα υπέρ της παραμονής Μέλμπεργκ!

Από τον απόμακρο Όλοφ Μέλμπεργκ στη φιέστα του Καραϊσκάκης στον ευδιάθετο Σουηδό στη γιορτή στην παραλιακή. Διαβάστε τί άλλαξε τα δεδομένα στην υπόθεση παραμονής του 35χρονου αμυντικού. Δείτε φωτογραφίες για του λόγου το αληθές!


Κατά τη διάρκεια της φιέστας του Ολυμπιακού ήταν ολοφάνερο ότι οι σχέσεις του Όλοφ Μέλμπεργκ με την ομάδα έχουν ψυχρανθεί. Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενώ φίλησε όλους τους αρχηγούς, στον Σουηδό έδωσε από απόσταση το μετάλλιό του.


Επίσης, ο έμπειρος αμυντικός ήταν απόμακρος, και δεν συμμετείχε τόσο πολύ στους πανηγυρισμούς για τη φιέστα του νταμπλ αφού καθόταν κυρίως μόνος τους.

Ωστόσο στη γιορτή που ακολούθησε σε μαγαζί της παραλιακής, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τετ-α-τετ με τον ποδοσφαιριστή. Η συνάντηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και αυτά που άκουσε ο Μέλμπεργκ από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού του άλλαξαν τη διάθεση.

Ο Σουηδός χαμογελούσε συνεχώς και μάλιστα ήταν από τους τελευταίους που έφυγε από το μαγαζί. Η φωτογραφία μαρτυρά την αλλαγή της διάθεσής του:


Πλέον τα δεδομένα για την παραμονή του Μέλμπεργκ έχουν αλλάξει, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν τα επόμενα 24ωρα όταν θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Περισσότερα »

Μικρά-μικρά από τη γιορτή στην παραλιακή

Το Football Sports HD βρέθηκε σε μαγαζί της παραλιακής όπου οι άνθρωποι του Ολυμπιακού γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα πηγαδάκια, οι αργοπορημένοι, ο ...φωτογράφος και το "θερμό" τετ-α-τετ Μαρινάκη-Μέλμπεργκ που ίσως αλλάξει τα δεδομένα για την παραμονή του Σουηδού!

Η γιορτή των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος μεταφέρθηκε σε μαγαζί της παραλιακής και συγκεκριμένα στο Akanthus όπου ήταν κλεισμένο από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Το Football Sports HD βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει το εξαιρετικό κλίμα της βραδιάς!

Ο Κριστάν Καρεμπέ έδωσε το παρών και έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες. Άνοιξε "πηγαδάκι" με Τζεμπούρ και Μακούν, λόγω της κοινής γλώσσας, ενώ αποχώρησε λίγο μετά τις 2 το πρωί.

Η αποχώρηση του Καρεμπέ έγινε την ίδια ώρα με την άφιξη του Κάρολ. Αφού τα είπαν για λίγο, ο Βορειοιρλανδός δέχθηκε τα πειράγματα του Γιάννη Βρέντζου για το γεγονός ότι ήταν αργοπορημένος.

Λίγο πριν τον Κάρολ, έφτασε ο Μέλμπεργκ ο οποίος είχε τετ-α-τετ σε πάρα πολύ καλό κλίμα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη Δεν είναι τυχαίο πως αμέσως μετά τη συνάντηση ο Σουηδός ήταν με το χαμόγελο στα χείλη και ιδιαίτερα κεφάτος. Η αίσθηση που άφησε σε όλους μας ήταν πώς αλλάζει το κλίμα για την παραμονή του Μέλμπεργκ!. Δείτε video...






Με το χαμόγελο στα χείλη ήταν ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος πρόσεχε σαν τα μάτια του την εγκυμονούσα σύζυγό του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέρασε απο τα όλα τα τραπέζια και χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους ως καλο οικοδεσπότης, ενω είχε και αρκετή ώρα διάλογο με βετεράνους.

Παρών και ο Παναγιώτης Φασούλας και μόλις συναντήθηκε με τον Βαλβέρδε προκάλεσε αίσθηση η διάφορα ...ύψους, όπως σχολίασαν οι περισσότεροι.

Στο μαγαζί βρέθηκαν οι Λευτέρης Πανταζής και Αντύπας, όπως φυσικά και ο Μανώλης Κονταρός.

Πηγαδάκι είχε στήσει ο Μέλμπεργκ με τον Φουστέρ που έφυγαν απο τους τελευταίους. Ο Ισπανός μάλιστα πήρε και το ρόλο του φωτογράφου της βραδιάς.

Πρώτοι αποχώρησαν οι Μέγκιερι και Χολέμπας.

Μαζί έφυγαν οι Μανιάτης, Τοροσίδης και Δασκαλάκης.

Την τιμητική του είχε φυσικά το τρόπαιο με το οποίο φωτογραφήθηκαν σχεδόν όλοι!

Περισσότερα »

Ρανταμέλ Φαλκάο: El gran goleador

Έκανε το Γιουρόπα Λιγκ να μοιάζει δική του διοργάνωση, αποτελεί τρόμο για τις αντίπαλες άμυνες και σήμερα όλοι μιλούν γι' αυτόν. Διαβάστε για τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος δε λύγισε από τους τραυματισμούς και τις δυσκολίες και έφτασε στην κορυφή...


Η σχέση του με τα δίχτυα είναι ερωτική, όπως και αυτή με το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο λόγος για τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος έκρινε με τα γκολ του τόσο τον φετινό όσο και τον περσινό τελικό της εν λόγω διοργάνωσης.

Στα 26 του χαίρει καθολικής αναγνώρισης και θεωρείται ως ένας εκ των καλύτερων επιθετικών περιοχής. Τελειώνει τις φάσεις με υποδειγματικό τρόπο, σκοράρει όπως θέλει, βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών εκ των μεγαλύτερων ομάδων της Ευρώπης και συνεχώς προσθέτει νέα στοιχεία στο ρεπερτόριό του.


Ωστόσο, ο δρόμος προς την κορυφή δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Ο Φαλκάο, ο οποίος γεννήθηκε στη Σάντα Μάρτα της Καραϊβικής (σ.σ. περιοχή που ανήκει στην Κολομβία), έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Λαντσέρος  με την οποία έσπασε και το πρώτο ρεκόρ. Σε ηλικία 13 χρόνων και 112 ημερών έκανε το ντεμπούτο του στη Β' κατηγορία της Κολομβίας και έγινε ο πιο νέος παίκτης που αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο στην Κολομβία.

Ένα χρόνο μετά, στα 14 του, ήταν βασικό μέλος της Λαντσέρος. Ωστόσο, δεν έμεινε για πολύ εκεί. Μπορεί να μην έπεισε τη Βελέζ Σάρσφιλντ στο δοκιμαστικό που πέρασε, αλλά η Μιγιονάριος, την οποία υποστήριζε από μικρό παιδί, τον έκανε δικό της.....

Περισσότερα »