Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Chelsea vs Barcelona HD


Channel: K +1 HD
Link:  Here


Περισσότερα »

BET-DAY


Το μεσημέρι δεν μας πήγε καλα με την Ουραβα που διασύρθηκε με 1-4 ,  ύποπτο το ότι στον ΟΠΑΠ η απόδοση απο 1.75 εκτοξεύτηκε στο 2.15 σήμερα το πρωί.....στο άλλο παιχνιδι η Νιγκατα επικράτησε οριακα με 1-0.

Παμε να δουμε τις επιλογές για ένα βραδινό παρολι.

  • Chelsea vs. Barcelona: Under 3.5
  • PAOK vs. Doxa Dramas: PAOK -1,5-2,0
  • Cruz Azul vs. Nasional Asounsion: Under 3.5
 Αθροισμα σε BET365 3,30

Πονταρισμα: 10 €

Κερδος: 33 €

Περισσότερα »

Μένει η τιμωρία του Άρη

"Την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Αστέρα Τρίπολης και την αφαίρεση τριών βαθμών βαθμών απ' τον Άρη, όπως αρχικά είχε επιβληθεί αποφάσισε η Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ!"


Σήμερα εκδικάστηκε η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά για την ανατροπή της απόφασης προέβλεπε την συνέχιση της αναμέτρησης του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, αφήνοντας μόνο την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και το χρηματικό πρόστιμο.
Ουσιαστικά η έγινε δεκτή η έφεση του κ.Καρρά, αφού Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ απορρίπτοντας ουσιαστικά την ένσταση των «κιτρίνων», τους επιβάλει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, κατακυρώνει το παιχνίδι υπέρ των Αρκάδων, παράλληλα εξακολουθεί να υφίσταται η μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, καθώς επίσης και το πρόστιμο ύψους 40.000 ευρώ.
Πρακτικά λοιπόν αυτό σημαίνει ότι η αναμέτρηση με τον Κέρκυρα την τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ενώ πλέον κάνουν... περίπατο και τα όποια όνειρα για την κατάκτηση της 6η θέσης, που δυνητικά μπορούσε να προσφέρει κι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Περισσότερα »

UEFA Champions League live: 18 April

UEFA.com's team of reporters at the venues and across Europe provide all the reaction from last night's game in Munich plus live build-up to this evening's encounter in London.


 "Barcelona train in a vacant Stamford Bridge ahead of their clash with Chelsea"

Περισσότερα »

Athletic next to challenge Sporting home record


Sporting Clube de Portugal have won every game at the José Alvalade since Ricardo Sá Pinto took charge in February, a run which will be severely tested by a vibrant Athletic Club.

Athletic Club provide the latest threat to Sporting Clube de Portugal's unblemished home record under Ricardo Sá Pinto when they arrive in Lisbon for Thursday's UEFA Europa League semi-final first leg.
Since Sá Pinto succeeded Domingos Paciência as coach of the Lions in mid-February Sporting have recorded eight successive victories in the capital, scoring 13 goals and conceding just one – a penalty – in the process.
Though their form on the road has not been as good – they have won one, drawn two and lost three – the likes of Legia Warszawa, Manchester City FC, FC Metalist Kharkiv and title-chasing SL Benfica have all come undone within the confines of the Estádio José Alvalade.

Περισσότερα »

Στοιχημα στις 13:00....



Λινκ καπ Ιαπωνιας
---------------------------
Δυνατη 2αδα


  • Nigata vs Bissel Kompe: 1
  • Ourava vs Tserezo Osaka: 1

Αθροισμα ΒΕΤ365  - 5 -
---------------------------
Πονταρισμα: 7 €
Κερδος: 35 €


Περισσότερα »

Αισιόδοξος ο Μουρίνιο, "καρφιά" για Γκουαρδιόλα!


  - Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε ότι το πρώτο γκολ της Μπάγερν ήταν οφσάιντ αλλά εξέφρασε την πίστη ότι η Ρεάλ θα κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς, ενώ δεν ξέχασε και τον... Γουαρδιόλα ενόψει Clásico.

  
"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όποιος βάζει γκολ νικάει και εμένα δεν με νοιάζει αν σκοράρεις στο 90ο λεπτό ή και αργότερα. Αυτό που έχει σημασία είναι ποιος στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Δεν θεωρώ ότι ήταν άσχημο αποτέλεσμα καθώς δεν μας υποχρεώνει να κάνουμε κάποια ιστορική ανατροπή στη ρεβάνς. Μπορούμε να περάσουμε με ένα νορμάλ αποτέλεσμα, νικώντας 1-0 ή 2-0.

---------------------------------

 - Φυσικά, ο "special one" δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά στο μεγάλο ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στη Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου" (21/4), αφήνοντας τη γνωστή του σπόντα για τον Γουαρδιόλα.

  
"Έχουν δει όλοι τη φόρμα που είναι οι παίκτες μου. Είναι όμως λογικό μερικοί παίκτες, σε αυτό το σημείο της σεζόν, τον Απρίλιο, να μην είναι στο τοπ της φόρμας τους. Πιστεύω ότι είμαστε πάντως έτοιμοι για το πιο κομβικό σημείο της σεζόν.
Αν έχω να πω κάτι στον Γουαρδιόλα; Δεν έχω να του πω κάτι. Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και ξέρει πως να κερδίζει πάρα πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρει πως να το κάνει με τέλειο τρόπο..."

Περισσότερα »

Ο Ντελ Πιέρο είπε "αντίο" στη Γιουβέντους


Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο παρομοίασε την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους μετά τις 30 Ιουνίου με το να αφήνει για 2η φορά το σπίτι του αλλά και να παίζει... videogame! Τι είπε για τη νέα του ομάδα αλλά και τα παιδικά του όνειρα.

 Λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου του με τον τίτλο "Giochiamo ancora" ("Παίζουμε ακόμα") που θα γίνει στις 24 Απριλίου, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο απέδειξε πως ο τίτλος αυτός δεν είναι καθόλου τυχαίος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Vanity Fair" παραδέχτηκε πως διανύει τους τελευταίους μήνες της 19χρονης καριέρας του στην πρώτη ομάδα της Γιουβέντους αλλά θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο σε άλλη ομάδα, ενώ δεν έκρυψε ότι η αλλαγή αυτή είναι κάτι που τον... τρομάζει!

Περισσότερα »

Κέρασε... μπύρα ο Μάριο Γκόμεθ

Με γκολ του Μάριο Γκόμεθ στο 90' η Μπάγερν νίκησε με 2-1 την Ρεάλ Μαδρίτης στο Μόναχο, έτσι έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον τελικό του Champions League, με την ρεβάνς να διεξάγεται την επόμενη Τετάρτη στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".
Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ στο 17' με τον Φρανκ Ριμπερί και ο Μεσούτ Εζίλ απάντησε στο 53', πετυχαίνοντας το πολύτιμο εκτός έδρας για την "βασίλισσα".


Ο Λαμ εξέθεσε για πολλοστή φορά τον κακό στο ματς, Φάμπιο Κοεντράο, στο 90' και από την σέντρα του ο Μάριο Γκόμεθ χάρισε την νίκη στους γηπεδούχους.
Θυμίζουμε πως στο ίδιο γήπεδο ("Fußball Arena München" ή "Allianz Arena" λόγω χορηγού) θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League στις 17 Μαΐου και η Μπάγερν έκανε το πρώτο βήμα με το 12ο γκολ του Γκόμεθ στην διοργάνωση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έκανε καλή εμφάνιση και ίσως να φταίει ότι πριν το ματς λήστεψαν τα αποδυτήρια της ομάδας του, παίρνοντας φανέλες και 6 ζευγάρια παπούτσια, εκ των οποίων τα 3 ήταν του Πορτογάλου...


Περισσότερα »