Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Vamos malaka! (pics)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μάλαγα το βράδυ στο «Ροσαλέδα» και στο πλευρό των Ανδαλουσιάνων θα είναι ο γνωστός σύνδεσμος οπαδών με το... ελληνικό όνομα.


Σε έναν Ελληνα προκαλεί εντύπωση όταν το βλέπει, όμως για εκείνους είναι καθημερινότητά και τρόπος για να στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα. Οταν ο Απόστολος Βέλλιος πήγε με την Εβερτον στο «Ροσαλέδα» για φιλικό με την Μάλαγα,δεν μπόρεσε να κρύψει την απορία του για το τι μπορεί να σημαίνει η κλασική ελληνική λέξη σε πανό στις εξέδρες του γηπέδου της Ανδαλουσίας.

«Μαλάκα» ήταν το πρώτο όνομα της σημερινής πόλης της Μάλαγα, που βρίσκεται στην Νότια Ισπανία. Ο φοινικικός οικισμός ιδρύθηκε τον 7ο αιώνα π.Χ. στην περιοχή Θέρο Γιβραλφάρο και του δόθηκε το όνομα «μαλάκα» το οποίο σύμφωνα με κάποιους συγγραφείς σημαίνει εργοστάσιο. 


Υπάρχει όμως και αντίθετη άποψη, αφού για άλλους πρόκεται για θεότητα Φοινίκων. Αυτό λοιπόν το όνομα επέλεξαν οπαδοί των Ανδαλουσιάνων για να ονομάσουν σύνδεσμό τους, που είναι γνωστός ως «Malaka Hinchas» που σημαίνει «οπαδοί μαλάκα».
  •  Δεν μπορεί, κάποιος θα τους έχει πει και για την ελληνική εκδοχή...
Πηγή: Gazzetta.GR 

Περισσότερα »

Εναν μήνα έξω ο Αγουέρο

Ασχημα νέα για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία στο πρώτο κομμάτι της σεζόν θα στερηθεί τον καλύτερο επιθετικό της που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Σαουθάμπτον.

  Ο 24χρονος επιθετικός είπε στους φίλους του ότι θα λείψει από τις εντός γραμμών υποχρεώσεις για τέσσερις εβδομάδες, συνέπεια του τάκλιν που δέχθηκε από τον Ναθάνιελ Κλάιν στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στους Αγίους στο «Etihad». 

Η απουσία του Αργεντινού δεν μπορεί παρά πλήγμα να είναι για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, που αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής (26/08) με την Λίβερπουλ δεν μπορεί να τον υπολογίζει.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Είμαι καλύτερα, όμως ακόμα βάζω πάγο στο σημείο που έχω χτυπήσει. Ανυπομονώ να ξεκινήσω φυσιοθεραπεία αύριο» έγραψε στο twitter.


 Πάντως, το θετικό για την Σίτι είναι ότι η διακοπή για τους διεθνείς αγώνες τον Σεπτέμβριο είναι υπέρ της καθώς ο «Κουν» εκτός από την Λίβερπουλ θα χάσει μόνο το ματς εκτός με την ΚΠΡ και ίσως με την Στόουκ στις 15 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: Gazzetta.GR 

Περισσότερα »

Η ακατάλληλη φωτογραφία του Μήτρογλου που σαρώνει!

 Ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Ελλάδας το 2008, το 2009 και το 2011, δύο (2) Κύπελλα Ελλάδας το 2008 και το 2009, και ένα (1) Σούπερ Καπ το 2007, όλα με τον Ολυμπιακό.


Σήμερα είναι με διαφορά το πρόσωπο του Facebook, αφού σε μια φωτογραφία με τους συμπαίκτες του ξεχάστηκε ότι τον τραβάει ο φακός και... εκτέθηκε!

Πηγή:  OnSports.GR

Περισσότερα »

«Βλέπει» Μπόγιαν ο Ολυμπιακός!

Τον 22χρονο μεσοεπιθετικό της Ρόμα, Μπόγιαν Κρκιτς φαίνεται να «κοιτάει» ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία.


Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς και στη γειτονική χώρα ήδη έχουν αναφορές για την ελληνική ομάδα και τον Ισπανό παίκτη. Ο Μπόγιαν δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του συλλόγου, Ζντένεκ Ζέμαν στη Ρόμα και οι φήμες περί μεταγραφής του στον Ολυμπιακό ολοένα και φουντώνουν.

Μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι ιθύνοντες της ελληνικής ομάδας βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Ρόμα, προκειμένου να τα βρουν για να κάνουν δικό τους τον παίκτη. 

Φυσικά μία τέτοια μεταγραφή μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο νεαρός Ισπανός χαφ προέρχεται από τα σπλάχνα της Μπαρτσελόνα. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κρκιτς πέτυχε επτά γκολ σε 33 αγώνες για τους Ρωμαίους κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς. 

Πηγή:  OnSports.GR

Περισσότερα »

ΣΤΟΙΧΗΜΑ από τον PNS: Ναι στο ρίσκο με ΑΕ Λεμεσού!


Προτάσεις για Σήμερα 22-8
  • ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1 
  • ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΧΑΠΟΕΛ ΚΙΡΙΑΤ ΣΙΜΟΝΑ 1 
  • ΜΠΡΑΓΚΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1 
  • ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΧΑΛ 1 
  • ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ - ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ 1
 Πηγή: Στα Άδυτα 

Περισσότερα »

Στον "αέρα" ο Νανί

Στον αέρα βρίσκεται η παραμονή του Νάνι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Άλεξ Φέργκιουσον να περιμένει πρόταση για τον Πορτογάλο άσο.


Το συμβόλαιο του Νανί ολοκληρώνεται σε δυο χρόνια και όπως είναι λογικό οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν τις διαδικασίες για να ανανεωθεί.

Τα πράγματα ωστόσο έχουν... σκαλώσει εδώ και λίγους μήνες, αφού από τη μία η απόδοση του 25χρονου άσου και από την άλλη οι απαιτήσεις του, έβαλαν σε δεύτερες σκέψεις τον Άλεξ Φέργκιουσον.

Όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ πάγωσαν το θέμα της ανανέωσης, εκτός κι αν ο Νανί βάλει μυαλό και ζητήσει λογικές ετήσιες αποδοχές.

Σήμερα ο Νανί εισπράττει 100.000 ευρώ την εβδομάδα και για να υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο ζητά 130.000 ευρώ, ποσό που δεν του προσφέρουν με τίποτα οι "κόκκινοι διάβολοι".

Στην Γιουνάιτεντ περιμένουν μία πρόταση πάνω από 25 εκ. ευρώ για τον Νανί, κι αν έρθει θα τον δώσουν. Αν όχι τότε θα περιμένουν το επόμενο καλοκαίρι.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Τελικά ξέρουν μπάλα οι γυναίκες; (video)

Δείτε δυο απίστευτα γκολ που μπήκαν στον αγώνα της Βραζιλίας με την Ιταλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών στην Ιαπωνία U 20


Womans U-20_Brasil 1-1 Italy_Womans score... από G.Pavlidis

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών U 20 βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ιαπωνία και η αλήθεια είναι πως όσοι το παρακολουθούν, έχουν δει ορισμένα εντυπωσιακά παιχνίδια.
Στον αγώνα της Βραζιλίας με την Ιαπωνία λοιπόν μπήκαν δυο εκπληκτικά γκολ με το δεύτερο, της ισοφάρισης, να μπαίνει στο 92' με λόμπα!

 Πηγή: Sport24.GR

Περισσότερα »

"Καθάρισε" ο Σαμαράς (Video)

Με τον Γιώργο Σαμαρά να σκοράρει και να δημιουργεί η Σέλτικ νίκησε 2-0 την Χέλσινγκμποργκ στην Σουηδία και είναι μία ανάσα από την πρόκριση στους ομίλους του CL. "Διπλά" έκαναν επίσης Κλουζ και Ντινάμο Κιέβου επί Βασιλείας και Γκλάντμπαχ, αντίστοιχα.


Με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Σαμαρά η Σέλτικ νίκησε 2-0 την Χέλσινγκμποργκ μέσα στην Σουηδία και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στους ομίλους του Champions League.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2' ο Κρις Κόμονς από σέντρα του Σαμαρά και Έλληνας άσος διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στο 75' με κοντινή κεφαλιά.
  •  Με ανατροπή Ντινάμο και Κλουζ
Σπουδαίες εκτός έδρας νίκες πέτυχαν επίσης Ντινάμο Κιέβου και Κλουζ, κάνοντας μάλιστα ανατροπές.
Η Ντινάμο επικράτησε 3-1 της Γκλάντμπαχ στην Γερμανία και η Κλουζ με 2-1 της Βασιλείας στην Ελβετία, χάρη σε δύο τέρματα του Σενεγαλέζου, Μοντού Σογκού.
Η Σπαρτάκ νίκησε 2-1 την Φενέρμπαχτσε στην Μόσχα, αλλά οι Τούρκοι λόγω του εκτός έδρας γκολ από τον Ντιρκ Κάιτ ελπίζουν εν όψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη.
Δεν θα έχει εύκολο έργο στο "Μετροπόλ" η Λιλ, καθώς η Κοπεγχάγη νίκησε τους Γάλλους με 1-0 στην Δανία χάρη στο τέρμα του Βραζιλιάνου, Σέζαρ Σαντίν.
Μάλιστα στο 15' η Λιλ έχασε πέναλτι με τον Ντιμιτρί Παγέτ να εκτελεί και τον Γιόχαν Βίλαντ να αποκρούει.
  • Χέλσινγκμποργκ - Σέλτικ 0-2

HELSINGBORG 0-2 CELTIC All goals / 21.08.2012 από G.Pavlidis
  •   Γκλάντμπαχ - Ντινάμο Κιέβου 1-3

BORUSSIA Monchengladbach 1-3 DYNAMO Kyiv Full... από G.Pavlidis
  • Βασιλεία - Κλουζ 1-2  

BASEL 1-2 CLUJ All goals / 21.08.2012 από G.Pavlidis
  • Σπαρτάκ Μόσχας - Φενέρμπαχτσε 2-1  

SPARTAK Moscow 2-1 FENERBAHCE Full highlights /... από G.Pavlidis
  • Κοπεγχάγη - Λιλ 1-0  

KOBENHAVN 1-0 LILLE All goals / 21.08.2012 από G.Pavlidis

Πηγή: Sport24.GR 

Περισσότερα »

Η αποστολή του αγώνα με τη Νιούκαστλ

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (21/8) ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρομήτου για την αναμέτρηση της Πέμπτης (23/8) με τη Νιούκαστλ.


Την αποστολή του Ατρομήτου για την αναμέτρηση της Πέμπτης (23/8) με τη Νιούκαστλ στο γήπεδο Περιστερίου ανακοίνωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά από το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (21/8)που έγινε στο αθλητικό κέντρο.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου πήρε στην αποστολή η οποία θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο το πρωί της Τετάρτης (22/8) δεκαεννέα ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής έμειναν οι Καραγκιολίδης, Οικονόμου, Καντούτσης, Τζαμάλ, Καλλέργης και Αθανασίου.

Στην αποστολή του Ατρομήτου είναι οι:  Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Καραγκούνης, Μπάλλας, Καραμάνος, Δημούτσος, Μπέλιτς, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Επστάιν, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Κούτσι, Μπρίτο και Σουμπίνιο.

Η ομάδα του Ατρομήτου θα προπονηθεί στις 18.30 στο γήπεδο Περιστερίου την Τετάρτη (22/8) και η προπόνηση θα είναι ανοικτή μόνο για τα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.
Νωρίτερα (18.00) την ίδια ημέρα θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του γηπέδου Περιστερίου.

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Νιούκαστλ Άλαν Πάρντιου θα γίνει στις 19.15, ενώ η προπόνηση της Αγγλικής ομάδας θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα είναι ανοικτή στα ΜΜΕ στα πρώτα 15 λεπτά.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Αθανασιάδης: "Ελπίζω να τα... εκατοστήσω"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης σχολίασε τις ως τώρα επιδόσεις του στο σκοράρισμα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ


Το πρώτο βιολί στην επίθεση του ΠΑΟΚ έχει γίνει δικαιωματικά ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο νεαρός επιθετικός σε 94 ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει πετύχει 31 τέρματα και μίλησε γι' αυτό στα "ΣΠΟΡ".

"Θυμάμαι ότι πολύ ωραίο γκολ ήταν το πρώτο που είχα πετύχει στη Λάρισα. Και πέρυσι είχα ορισμένα ωραία γκολ, όπακ εκείνο με τον Αστέρα Τρίπολης που πέρασα την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα ή με τον Πανιώνιο που πήρε η μπάλα μία τρελή τροχιά... Και το τακουνάκι με τη Μπνέι Γιεχούντα ήταν πολύ ωραίο γκολ...

Ωστόσο έχω κι άλλα γκολ στο ρεπερτόριο μου τα οποία θέλω να βάλω με τον ΠΑΟΚ... Έφτασα τα 31; Ελπίζω να τα εκατοστήσω!" τόνισε συγκεκριμένα. 

Πηγή: Sport24.GR 

Περισσότερα »

"Εμείς πετύχαμε το στόχο μας"

Η θέση του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θέμα επενδυτή όπως εκφράστηκε στη Μαρία Γκοντσάρεβα.


Παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον η συζήτηση της εκπροσώπου του Ιβάν Σαββίδη με τα στελέχη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η Μαρία Γκοντσάρεβα εξέφρασε τις θέσεις του νέου μεγαλομετόχου και έριξε μεγάλο βάρος στην καλή συνεργασία που θέλει να αναπτυχθεί με τη νυν διοίκηση, μέχρι τουλάχιστον να ολοκληρώσει τη θητεία της.

Από την άλλη πλευρά, οι συνεργάτες του Ζήση Βρύζα δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για την ευχάριστη εξέλιξη στα διοικητικά της ομάδας. "Όταν αναλάβαμε τη διοίκηση του συλλόγου ένας από τους βασικούς στόχους μας ήταν η εξεύρεση επενδυτή που θα ισχυροποιούσε την ομάδα. Με την έλευση του Ιβάν Σαββίδη πετύχαμε σ' αυτό και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μ' αυτή την εξέλιξη" τόνισαν προς την εκπρόσωπο του μεγαλομετόχου της ομάδας.

Δύσκολα θα έρθει ο Σαββίδης, αύριο η οριστική απόφαση
Στο μεταξύ, η εκπρόσωπος του ομογενή επιχειρηματία τόνισε ότι πολύ δύσκολα θα δώσει το παρών στην Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης την Πέμπτη στην Τούμπα. 
ι υποχρεώσεις του είναι πολλές και το πιθανότερο είναι να μην έρθει στην Ελλάδα για τον αγώνα" τόνισε η κα Γκοντσάρεβα, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι την τελική απόφαση ο 53χρονος επιχειρηματίας θα την πάρει αύριο.  

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Πέθανε 15χρονος εν ώρα προπόνηση

Στο γήπεδο, την ώρα της προπόνησης, άφησε την τελευταία πνοή του ένας 15χρονος αθλητής του αμερικάνικου φούτμπολ.


Ο Ντέινα Πέιν, δευτεροετής στο λύκειο Μίλιγκτον Σέντραλ, χτύπησε στη διάρκεια της προπόνησης και έπεσε αναίσθητος, αλλά παρά τις πρώτες βοήθειες που του προσφέρθηκαν και την άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο δεν πρόλαβε να σωθεί.

Οικογενειακή φίλη του νεαρού αγοριού, η οποία τον πήγε το πρωί στο σχολείο και παρακολουθούσε την προπόνηση, είπε εμφανώς σοκαρισμένη ότι "εκείνη την ώρα είχα γυρισμένη την πλάτη μου, αλλά άκουσα το... κλικ. Σταμάτησε να αναπνέει. Του έκαναν τεχνητή αναπνοή, τον έβαλαν στο ασθενοφόρο, αλλά δύο λεπτά πριν φτάσουν στο νοσοκομείο τον έχασαν".

Είναι το τρίτο κρούσμα θανάτου αθλητή του φούτμπολ που αναφέρεται μέσα στο χρόνο σε λύκειο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Μουρίνιο-Βιλανόβα: Μία αναμέτρηση που βγάζει... μάτια (Video)

Ζοζέ Μουρίνιο και Τίτο Βιλανόβα τίθενται ξανά αντιμέτωποι στο ισπανικό σούπερ καπ, αυτήν τη φορά σε αγωνιστικό πλαίσιο, και αναπόφευκτα ξυπνούν οι μνήμες από το περίφημο "σκάλισμα του ματιού" της περσινής διοργάνωσης. Θυμηθείτε το περιστατικό, το μυστακοφόρο "παρατηρητή", τις προσβλητικές αιχμές του "Special One", την απολογία του, καθώς και την πρώτη συνάντησή τους το 1998.


Barcelona - Real Mourinho από G.Pavlidis

"Προφανώς και δεν έπρεπε να κάνω αυτό που έκανα". Η φράση αυτή που ακούστηκε προ λίγων ημερών έμεινε στην ιστορία ως το "παρθενικό" δημόσιο mea culpa του Ζοζέ Μουρίνιο, λίγο αφότου ζητήσει από τους δημοσιογράφους να του αλλάξουν το προσωνύμιο "Special One" σε "Only One", ως ο μοναδικός προπονητής που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα στην πρώτη κατηγορία Αγγλίας, Ιταλίας κι Ισπανίας.

Έστω κι αυτή η διστακτική (τη διαδέχθηκε η δήλωση "δεν είμαι ηλίθιος που κάνει κάτι χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι άλλο που να με κάνει να χάσω τον έλεγχο") απολογία του Ζοζέ Μουρίνιο, ένα χρόνο μετά το περίφημο περιστατικό με τον Τίτο Βιλανόβα, ρίχνει τους τόνους εν όψει των 2 clasico που συνθέτουν (και) το φετινό ισπανικό σούπερ καπ.

Η στάση του Πορτογάλου τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να εξηγηθεί από διάφορες οπτικές γωνίες. Αφενός, δεν έχει απέναντί του το βοηθό προπονητή της Μπαρτσελόνα, όπως πέρυσι, αλλά τον πρώτο προπονητή.

Αφετέρου, λίγους μήνες μετά από το συμβάν, ο Μουρίνιο ήδη είχε ρίξει τους τόνους, ευχόμενος ταχεία ανάρρωση στο Βιλανόβα, όταν ο Ισπανός υποβλήθηκε σε 5ωρη επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τους σιελογόνους αδένες και μάλιστα επανήλθε στο πλευρό του Πεπ Γκουαρδιόλα στους πάγκους κατά το clasico πρωταθλήματος στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου". 

 Πηγή: Contra.GR

Περισσότερα »

Η ενδεκάδα, το crash test και η εκδίκηση

Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να επιστρέψει μετά από δύο χρόνια στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ που θα σημάνει και την οικονομική του σωτηρία. 


Μάλαγα εναντίον Παναθηναϊκού με έπαθλο το σεντόνι! Δύο ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και ευελπιστούν να μπουν στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για να πάρουν βαθιά ανάσα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εναντίον της πρώην ομάδας του. Ο Άραβας ιδιοκτήτης της Μάλαγα τον έδιωξε τον Οκτώβριο του 2010 και μπορεί ο Πορτογάλος τεχνικός να δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ότι "στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει εκδίκηση", όμως σίγουρα θέλει να πάρει τη ρεβάνς του.

 
  • Η υπέρβαση του Παναθηναϊκού...
Ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε στην Ανδαλουσία να παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση. Υπέρβαση;

Σίγουρα η Μάλαγα δεν τρομάζει, όμως πρόκειται για μια ομάδα που αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Πριμέρα Ντιβιζιόν και ασφαλώς δεν έχει καμία σχέση με τη Μάδεργουελ, την οποία απέκλεισε το τριφύλλι στον 3ο προκριματικό γύρο με συνολικό σκορ 5-0.

 
  •  Το crash test
Το αποψινό ματς στο "Ροσαλέδα" αποτελεί crash test για τις δυνατότητες του εφετινού Παναθηναϊκού. Καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει με αντιπάλους τέτοιου επιπέδου. Χωρίς άγχος από τη στιγμή που έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα κυνηγήσει να ζεστάνει τον κόσμο του και τα ταμεία της ΠΑΕ. Γόητρο και τουλάχιστον 12 εκ. ευρώ!

Στα αγωνιστικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδειξε πανέτοιμος στην τελευταία προπόνηση επί ισπανικού εφάδους και το μοναδικό δίλημμα που υπάρχει για την 11αδα είναι Φορναρόλι ή Χριστοδουλόπουλος για την κορυφή της επίθεσης σε ένα πιο ευέλικτο σχήμα χωρίς κλασικό φορ.

  • Οι 11 του Πορτογάλου
Η 11αδα των "πρασίνων" στη Μάλαγα θα αποτελείται από τους: Καρνέζη, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βιτόλο, Κατσουράνη, Ζέκα, Μαυρία, Σισοκό και Χριστοδουλόπουλο ή Φορναρόλι.

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »