Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Με... Μουσλίμοβιτς στο ντέρμπι

Ο Βόσνιος επιθετικός βρέθηκε το Σάββατο (24/11) στην Τούμπα και σε δηλώσεις του παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει τον Ολυμπιακό.


Ο Βόσνιος φορ, που συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα Guizhou Renhe της Κίνας, συνομίλησε με τους πρώην συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, το μέλος της διοίκησης Σπύρο Μηλιωρίδη, τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιώργο Γεωργιάδη και τον γιατρό της ομάδας, Γιάννη Ράλλη.

Μιλώντας αποκλειστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, ο "Μούσλι" εξέφρασε την πεποίθηση του, ότι "ο ΠΑΟΚ με τη βοήθεια του κόσμου του μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό, αφού αυτή την στιγμή δείχνει να είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να τον κοντράρει στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Contra.GR

Περισσότερα »

Νέο καταπληκτικό γκολ του Σκόκο (Video)

Μετά τον θρίαμβο της Αργεντινής επί της Βραζιλίας με τα 2 τέρματά του, ο Νάτσο Σκόκο συνεχίζει να σκοράρει κατά ριπάς και με εντυπωσιακό τρόπο. 

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ ισοφάρισε σε 2-2 το παιχνίδι της Νιούελς Ολντ Μπόις με αντίπαλο την Ουνιόν στο Σάντα Φε σουτάροντας από τα 30 μέτρα.


Gol de Scocco. Unión 2 - Newell's 2... από Footballista

Ο 27χρονος επιθετικός κέρδισε την μπάλα μετά από μία κόντρα και μόλις την έστρωσε στο δεξί πόδι του δεν χρειάστηκε άλλο χρόνο. Σούταρε με δύναμη κι έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Σκόκο έφτασε τα 10 γκολ σε 15 ματς στο Torneo Inicial, παραμένει 1ος σκόρερ της κατηγορίας, αλλά αυτή η ισοπαλία αφήνει πίσω την ομάδα του Χεράρδο Μαρίνο στην κατάκτηση του τροπαίου.

Contra.GR

Περισσότερα »

"Μαγική" ενέργεια από τον Ίσκο (Video)

Απίστευτη στιγμή "μαγείας" από τον Ίσκο στην αναμέτρηση της Μάλαγα με την Βαλένθια για την Primera Division το βράδυ του Σαββάτου. Δείτε πως ο άσος των γηπεδούχων ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του προσφέροντας σπάνιο ποδοσφαιρικό θέαμα.


Isco skills @SpheraChannel από Footballista

Η Μάλαγα συνέτριψε την Βαλένθια με σκορ 4-0 με τον Ίσκο να "μαγεύει" ουκ ολίγες φορές το κοινό με τις εμπνεύσεις του. 

Contra.GR

Περισσότερα »

"Θέλει επιστροφή στην Ελλάδα ο Γκέκας"

Φαίνεται πως ο Φάνης Γκέκας δεν απολαμβάνει την παραμονή του στη Λεβάντε εξαιτίας του παραγκωνισμού του και αναζητά ομάδα για να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο.


Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα As ο Φάνης Γκέκας ξεκαθάρισε στον ατζέντη του, Πολ Κουτσολιάκο, ότι επιθυμεί να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να συνεχίσει την καριέρα του. Αναφέρεται ακόμη ότι ελληνικές ομάδες έχουν προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή.
  • Αναλυτικά το δημοσίευμα:
"Eίναι ξεκάθαρο πλέον πως ο Γκέκας αναζητά τρόπο για να φύγει από τη Λεβάντε τον Ιανουάριο. Ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει προσαρμοστεί και είναι απογοητευμένος διότι δεν έχει το ρόλο που προσδοκούσε στην ομάδα. Στην Ελλάδα υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν και ο Φάνης σκέφτεται πλέον την προοπτική επιστροφής του προκειμένου να μη χάσει και τη θέση του στην Εθνική.

Ένα άλλο στοιχείο που δείχνει την επιθυμία του να φύγει ήταν και η συζήτηση που είχε με τον μάνατζέρ του Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος του πρότεινε είτε να μείνει στην Ισπανία είτε να πάει στη Γερμανία, με τον Γκέκα να του τονίζει ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα".

Contra.GR

Περισσότερα »

Παπαδόπουλος: «Κάποια στιγμή θέλω να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ»

Στις λεπτομέρειες θα κριθεί το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα σύμφωνα με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.


Ο νεαρός αμυντικός της Σάλκε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Μακεδονία», αναφέρθηκε στο ντέρμπι, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ.
  • Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου:
Πώς περιμένεις το ντέρμπι το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός;
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του, έχει το απόλυτο των νικών και δε θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει βαθμό για να πλησιάσει στην κορυφή. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα με τη Σάλκε στο Τσάμπιονς Λιγκ και πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Γιατί να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ;».
Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί το παιχνίδι της Τούμπας;
«Δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Υπάρχουν διαφορές στα δύο ρόστερ. Με τον ΠΑΟΚ να είναι πιο νεανικός, λόγω των προβλημάτων που είχε και τον Ολυμπιακό να διαθέτει έμπειρους παίκτες. Παρ΄ όλα αυτά θεωρώ ότι αυτά τα παιχνίδια και ειδικότερα στην Τούμπα, κρίνονται στις λεπτομέρειες».
Η διαφορά ποιότητας των ρόστερ δε θα παίξει το δικό της ρόλο;
«Αναμφισβήτητα διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες ο Ολυμπιακός. Παίζουν πολλά παιχνίδια μαζί, δημιουργώντας ένα ομοιογενές σύνολο, αλλά οι παίκτες τού ΠΑΟΚ στην Τούμπα και παίζοντας φανατισμένα, έχουν πολλές πιθανότητες για να κατακτήσουν τη νίκη».
Συμφωνείς με όσους υποστηρίζουν ότι μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί αυτήν τη στιγμή να σταματήσει την πορεία τού Ολυμπιακού;
«Απολύτως. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα που να μπορεί να κοντράρει στα ίσα. Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει όλους τους συλλόγους, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να έχει γίνει πολύ ισχυρός. Αν καταφέρει να περάσει κι από την Τούμπα, τότε δεν αποκλείεται το πρωτάθλημα αήττητος».
Ακόμη και σε ενδεχόμενη νίκη τού ΠΑΟΚ η βαθμολογική διαφορά θα μειωθεί στους πέντε βαθμούς. Μεγάλη απόσταση...
«Καταρχάς θα πρέπει να κερδίσει. Αν το καταφέρει, υπάρχει κάτι περισσότερο από ένας γύρος για να προσπαθήσει να μειώσει ακόμη περισσότερο και θα χρειαστεί να μην πετάξει άσκοπα βαθμούς».
Πόσα φετινά παιχνίδια τού ΠΑΟΚ έχεις δει;
«Εχω παρακολουθήσει σχεδόν όλους τους αγώνες. Η τελευταία εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν καλή και το πρόβλημα τού ΠΑΟΚ είναι ορατό στα εκτός έδρας παιχνίδια, δείχνοντας μία αδυναμία, σε αντίθεση με την Τούμπα που εύκολα ή δύσκολα τα κερδίζει».
Μόνο η έδρα δε φθάνει για να πλησιάσει στην κορυφή. Χρειάζεται και νίκες μακριά από την Τούμπα...
«Σίγουρα δε φθάνει. Χρειάζεται να δημιουργηθεί μια ομάδα με μεγάλες δυνατότητες για να μπορέσεις να κοντράρεις τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στο ρόστερ του, αλλά η εμπειρία και η ποιότητα είναι σημαντικοί παράγοντες».
Διατηρείς σχέσεις με τους παίκτες τού ΠΑΟΚ;
«Κυρίως όταν μαζευόμαστε με την εθνική ομάδα, μάς δίνεται η ευκαιρία για να συζητήσουμε με τον Σαλπιγγίδη, τον Αθανασιάδη και περισσότερο με τον Σταφυλίδη που είμαστε πιο κοντά στην ηλικία. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που με ρωτάνε ‘πότε θα έρθεις στον ΠΑΟΚ;’».
Πότε παρακολούθησες για τελευταία φορά παιχνίδι τού ΠΑΟΚ στην Τούμπα;
«Ηταν πέρυσι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ. Με κάλεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας κι είδαμε μαζί το παιχνίδι από τη σουίτα».
Κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελες να αγωνιστείς στον ΠΑΟΚ;
«Δεν υπάρχει λόγος και δε θέλω να γυρίσω αυτήν τη στιγμή. Πρόσφατα ανανέωσα μέχρι το 2016 με τη Σάλκε κι αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πάει ακόμη καλύτερα. Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μου, αλλά κάποια στιγμή θέλω να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ».

OnSports.GR

Περισσότερα »