Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Στοίχημα και εκλογές!

Στις 6 του Μάη οι πολίτες της χώρας μας θα προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν το κόμμα της αρεσκείας τους (32 συνδυασμοί «κατεβαίνουν» τελικά) στην πιο κρίσιμη και ιστορική εκλογική διαδικασία (όπως χαρακτηρίζεται από τους «ειδικούς») από τη Μεταπολίτευση και μετά.
--------------------------------------------------------------------------------
Αρκετοί μπουκ έχουν ήδη θέσει προς στοιχηματισμό ενδεχόμενα για τις ελληνικές εκλογές. Με μια πρώτη ματιά στις εκτιμήσεις τους το πολιτικό σκηνικό είναι ιδιαιτέρως «ρευστό». Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Sportingbet, Vistabet, Bwin, Betoto, Betfair, Unibet, William Hill, Novibet, Bet770 είναι κάποιες από τις εταιρείες που έχουν στις πλατφόρμες τους τουλάχιστον ένα διαθέσιμο «εκλογικό» στοίχημα. «Αποχή» ψηφίζουν κάποιες άλλες γνωστές και μεγάλες εταιρείες, όπως η Bet365 και η Betdaq. Τρομερό ενδιαφέρον παρουσιάζουν κάποιες μεταβολές αποδόσεων.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο betradio.com

Περισσότερα »

Ο Κασίγιας βγάζει γλώσσα με τον CR7 και ποζάρει με τον ευτυχισμένο Μουρίνιο

Η Ρεάλ γιορτάζει στους δρόμους της Μαδρίτης το 32ο της πρωτάθλημα και ο Ίκερ Κασίγιας ανεβάζει στο facebook φωτογραφίες από το ανοιχτό λεωφορείο. Δείτε τις!


Σε ανοιχτό λεωφορείο βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Ρεάλ το απόγευμα της Πέμπτης για να γιορτάσουν το πρωτάθλημα στους δρόμους της Μαδρίτης.


Πάνω σε αυτό βρίσκεται φυσικά και ο αρχηγός της ομάδας, Ίκερ Κασίγιας, που βγάζει φωτογραφίες με το κινητό του και τις ανεβάζει άμεσα στη σελίδα του στο facebook. Δείτε τις:






Περισσότερα »

Πηλαδάκης:"Οριστική η απόφαση αποχώρησης μου"

Ο Κώστας Πηλαδάκης επιβεβαίωσε με ανακοίνωση του, την αποχώρηση του από την ομάδα του Κάμπου ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν θα πουλήσει τις μετοχές.


Ο μεγαλομέτοχος ΑΕΛ αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να χαρίσει τις μετοχές του.
Παράλληλα χαρακτήρισε υπεύθυνο για την απόφαση του, τον Σοφοκλή Πιλάβιο και το ελληνικό Δημόσιο για τα χρέη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Όταν ένας άνθρωπος φτάνει στο σημείο να αγνοεί θεμελιώδεις κανόνες που η ίδια η ηθική του υπαγορεύει , τότε υπάρχει πρόβλημα. Τη στιγμή που συνειδητοποίησα ότι για πρώτη φορά, μετά από μια δεκαετία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, λειτούργησα ακριβώς σαν κι αυτούς που ανέκαθεν καταδίκαζα, η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει.

Αν το καλοσκεφτεί κανείς, ουσιαστικά είχε ξεκινήσει εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, τότε που κάποιοι αποφάσισαν ότι η ΑΕΛ πρέπει να σταματήσει να «αναπνέει» και για τον λόγο αυτόν «κούμπωσαν» τους αγώνες της.

Απλώς πίστευα ότι η θύελλα θα κόπαζε, ότι θα άφηναν ήσυχη την ομάδα, θα έβρισκαν άλλο «θύμα» να ασχοληθούν. Εις μάτην... Στόχος δεν ήταν η ομάδα, αλλά εγώ. Οσο υπάρχω εγώ, δεν πρέπει να υπάρχει ΑΕΛ.

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν αποδείχθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι παραμένουμε οι «εκλεκτοί» της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Τα όργια που έχουν διαπραχθεί εις βάρος μας προστίθενται στη βίβλο της ντροπής, η συγγραφή της οποίας άρχισε πέρσι το καλοκαίρι, όταν η ΕΠΟ έκανε ό,τι μπορούσε για να εξυπηρετήσει τους «ημετέρους». Η έκφραση «κούμπωσα το ματσάκι» έγινε η κορυφαία ατάκα των στημένων του 2011 και το «οφσάιντ από πλάγιο» του 2012.

Το γεγονός ότι ο πρώην φίλος μου, κος Πιλάβιος, συμβιβάζεται, τον καθιστά συνυπεύθυνο. Αγωνίστηκα για να εκλεγεί με την ελπίδα της κάθαρσης, όμως αποδεικνύεται ότι δεν επιδιώκει να σπάσει το απόστημα.

Κάποιοι κρύβονται και λειτουργούν παρασκηνιακά, πίσω από την έννοια την οποία αποκαλούν γενικά «αυτοδιοίκητο». Ουσιαστικά πρόκειται για μία κατάσταση όπου τη μια το ποδόσφαιρο ελέγχεται από τον έναν, την άλλη από τον άλλον. Σκοτεινές φιγούρες που λειτουργούν με τρίπτυχο: Διαλέγω τους διαιτητές που θέλω, τους ορίζω με συγκεκριμένες εντολές και αν τολμήσεις να μιλήσεις τιμωρείσαι για δυσφήμηση!

Για τα γεγονότα στο ματς με τον Πανσερραϊκό, ειλικρινά λυπάμαι για το αρνητικό παράδειγμα που έδωσα με τη συμπεριφορά μου στα νέα παιδιά. Ποιος όμως δείχνει την ίδια ευαισθησία, ανάμεσα στους ηθικούς αυτουργούς της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Εκείνοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για πολλές από τις εκρήξεις οργής που προέρχονται από την αίσθηση της αδικίας. Ούτε καν επεδίωξαν να κρατήσουν τα προσχήματα και να μας απαντήσουν, για ποιο λόγο όρισαν τον ίδιο διαιτητή και στις δύο φετινές αναμετρήσεις μας με τον Πανσερραϊκό! Τον διαιτητή «οφ σάιντ από πλάγιο»! Θα μου πείτε, εδώ δεν απάντησαν για τις 11 «σφαγές» στις πρώτες 15 αγωνιστικές της σεζόν 2010/2011, στον Παπαπέτρου θα «κολλήσουν».

Δεν περιμένω τίποτα πλέον. Δεν ελπίζω ότι θα αλλάξει κάτι. Δεν με ενδιαφέρει ποιοι θα πειστούν από τα λεγόμενά μου, καθώς ο κύκλος μου έκλεισε. Ολοι όσοι υβρίζουν συστηματικά εμένα και τους συνεργάτες μου, προφανώς ήταν πολύ μικροί ή ζούσαν στην Αλάσκα όταν κατακτήσαμε το Kύπελλο, όταν αποκλείσαμε τη Μπλάκμπερν, όταν παίξαμε στους ομίλους του κυπέλλου UEFA.

Η απόφασή μου να αποχωρήσω από τη θέση του προέδρου είναι οριστική".

Περισσότερα »

Η Μπεσικτάς "σκότωσε" τη Φενέρμπαχτσε!

Η Μπεσικτάς νίκησε 1-0 τη Φενέρμπαχτσε στο "Ινονού" και της στέρησε την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας τη Γαλατάσαράι...


Η Φενέρμπαχτσε ήθελε νίκη και μόνο νίκη στο "Ινονού" (λόγω τιμωρίας δικαίωμα εισόδου είχαν μόνο γυναίκες και παιδιά μέχρι 12 ετών) για να ισοβαθμήσει με τη Γαλατάσαράι στην κορυφή της βαθμολογίας όμως λογάριαζε χωρίς τον... ξενοδόχο.

Στο ρόλο αυτό η (ουραγός στα πλέι οφ) Μπεσικτάς, η οποία με γκολ του Ούγκο Αλμέιδα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους πήρε τη νίκη με 1-0, κάνοντας μεγάλη ζημιά στα όνειρα της συμπολίτισσας για τον τίτλο.

Να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη επιτυχία για τη Μπεσικτάς στα πλέι οφ μετά από τρεις διαδοχικές ήττες αλλά και η πρώτη της νίκη επί της Φενέρμπαχτσε τη φετινή σεζόν, ύστερα από μία ισοπαλία (2-2 εντός) και μία ήττα (0-2 εκτός) στην κανονική περίοδο.

Η βαθμολογία των play-offs τίτλου

1. Γαλατάσαράι 46
2. Φενέρμπαχτσε 43
3. Τράμπζονσπορ 32
4. Μπεσικτάς 31

Περισσότερα »

Τέλος ο Γκαλίνοβιτς

Μετά τον Γιον Ερίθε που έλυσε το συμβόλαιο του με την Κέρκυρα και ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, θα αποτελέσει παρελθόν από τους Φαίακες.


Ο Κροάτης γκολκίπερ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους "Φαίακες" και απομένει μόνο η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Γκαλίνοβιτς είχε χάσει την θέση του βασικού πορτιέρο καθώς στις κρίσιμες τελευταίες αγωνιστικές της παραμονής για την Κέρκυρα την θέση του είχε πάρει ο Νίκος Αναστασόπουλος.

Το συμβόλαιο του είχε διάρκεια ενός έτους και από σήμερα (4/5) ψάχνει για νέα ποδοσφαιρική στέγη. Με την Κέρκυρα αγωνίστηκε συνολικά 25 φορές.

Περισσότερα »

Σταφυλίδης: "Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά..."

Ο Κώστας Σταφυλίδης μιλά στο Football Sports HD για την ταχεία καθιέρωσή του στον ΠΑΟΚ. Η πρωτοβουλία που έφερε το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, η πίστη για πρωτιά στα πλει οφ και οι αξέχαστες εμπειρίες με Τότεναμ και Ουντινέζε...

 
Αν υπάρχει ένα βέβαιο κέρδος, με όνομα και επίθετο, που έχει αποκομίσει ο ΠΑΟΚ από τη φετινή σεζόν, αυτό δεν είναι άλλο από τον Κώστα Σταφυλίδη.

Ο νεαρός μπακ χαφ έχει παρουσιάσει αλματώδη εξέλιξη από την αρχή της περιόδου, όταν του πρωτοδόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί και πλέον έχει φθάσει στο σημείο να μπορεί να παίρνει πάνω του την ομάδα.

Ο 18χρονος μπακ έβαλε τη σφραγίδα του στην προχθεσινή πρμιέρα των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ, αφού από δική του ατομική ενέργεια προήλθε το γκολ του Γεωργιάδη. Ο ίδιος περιέγραψε τη φάση στο Football Sport HD. "Πήρα την μπάλα και άκουσα το Φωτάκη που έβλεπε καλύτερα το χώρο να μου φωνάζει να προχωρήσω. Ξεπερνάω τον Μάκο, φθάνω στην περιοχή, κάνω το σουτ και μετά την κόντρα, ήρθε το γκολ του Γεωργιάδη. Κάθε φορά που μπαίνω στην αντίπαλη περιοχή, το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι να κάνω πάσα, αλλά, επειδή στη συγκεκριμένη φάση δεν είχα καλή ορατότητα, προτίμησα το σουτ".

Επέμεινε, μάλιστα, ιδιαίτερα στη βοήθεια που πήρε από τον Φωτάκη: "Δεν θα προχωρούσα αν δεν μου το 'λεγε ο Φωτάκης. Έβλεπα μόνο τον Μάκο μπροστά μου, ενώ εκείνος όλο το γήπεδο και με ώθησε να προχωρήσω". Δεν παρέλειψε ακόμη να εκφράσει τα συναισθήματά του για το γκολ του Γεωργιάδη: "Ένιωσα μεγάλη χαρά. Όταν βάζεις γκολ μέσα στο γήπεδο της Τούμπας, είναι κάτι το φανταστικό. Ο κόσμος είχε τον πρώτο λόγο στο ματς της Τετάρτης. Φώναζε συνεχώς και μας έσπρωχνε προς τη νίκη. Αμέσως μετά το γκολ δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα. Έτρεξε ο Γεωργιάδης προς το πέταλο, και εμείς ακολουθήσαμε".

Περισσότερα »

Φούντας: "Σας ευχαριστώ όλους, τώρα προέχει το ματς με τον ΠΑΟ"

Παλικάρι και μάγκας ο Ταξιάρχης Φούντας, μία μέρα μετά τον εφιάλτη που έζησε, μίλησε για την περιπέτεια του και τόνισε: "Θα κάνω τα πάντα για να προλάβω τον Παναθηναϊκό.


Τρελαμένος με την μπάλα ο πιτσιρικάς της ΑΕΚ, 24 ώρες μετά το περιστατικό που πάγωσε τους πάντες στην Τούμπα, έδειξε και πάλι πόσο προσγειωμένος είναι και πόσο... έτοιμος για να σηκώσει το βάρος της φανέλας της ΑΕΚ.

Ο Ταξιάρχης Φούντας, με δηλώσεις του στο aek365.gr, αναφέρθηκε στον εφιάλτη που έζησε (όπως το χαρακτήρισε), ευχαρίστησε τους πάντες και έδωσε το σύνθημα για το κρίσιμο ματς με τον Παναθηναϊκό.

"Έζησα έναν εφιάλτη χθες, αλλά τώρα είμαι καλά. Θέλω να πω έναν μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ. Διότι στις δύσκολες στιγμές μου απέδειξαν τι σημαίνει οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ενδιαφέρθηκαν για μένα. Συμπαίκτες, προπονητές, διοίκηση και τον κόσμο της ΑΕΚ. Όπως και τον ΠΑΟΚ που έκανε ότι μπορούσε και τους γιατρούς που έκαναν το καλύτερο δυνατό για να γίνω καλά", δήλωσε αρχικά ο νεαρός άσος και πρόσθεσε:

"Ειδικότερα όμως θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Νίκο Κωστένογλου, τον συνεργάτη του Γιώργο Αλεξόπουλο, τον φροντιστή μας Νίκο Κορομηλά και τον γιατρό μας Στέλιο Τσιβγούλη που ήταν δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές. Πραγματικά τους ευγνωμονώ και θέλω να τους πω ένα τεράστιο ευχαριστώ από την καρδιά μου".

Όσον αφορά την συνέχεια και την επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο, ο Φούντας ήταν κατηγορηματικός: "Θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για το ντέρμπι της Δευτέρας και θα κάνω τα πάντα για να το καταφέρω. Είτε τα καταφέρω όμως είτε όχι, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ".

Περισσότερα »

Για να εξασφαλίσει τα τροφεία η ΑΕΚ και όχι για ανανέωση, η πρόταση στον Μανωλά!

Η εξασφάλιση των τροφείων του παίκτη, βάση συμβολαίων, κρύβεται πίσω από την πρόταση ανανέωσης της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Κώστα Μανωλά και όχι η προσπάθεια για να πιεστεί και να μείνει ο παίκτης στην Ένωση. Το Football Sports HD έχει το θέμα...


Από το πρωί κυκλοφορεί η είδηση πως η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε πρόταση ανανέωσης στον Κώστα Μανωλά για να κρατήσει τον παίκτη στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Πίσω όμως από την... κατάθεση νέου συμβολαίου τριετίας (δεν μπορεί να υποσχεθεί χρήματα η ΑΕΚ ούτε για τον επόμενο μήνα), κρύβεται ο πραγματικός λόγος της συγκεκριμένης κίνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Football Sports HD, πριν από το τέλος Απριλίου, η ΠΑΕ ΑΕΚ, κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον νεαρό άσο για τα επόμενα τρία χρόνια με απολαβές 300.000 το χρόνο με αύξηση ανα χρόνο κατά 10.000 συν 900 ευρώ μισθό και πριμ.

Φυσικά η συγκεκριμένη πρόταση, μόνο δέλεαρ δεν θα μπορούσε να είναι για τον Κώστα, τη στιγμή που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και θα μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του σε ποια ομάδα θα καταλήξει.

Άλλωστε, δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την τρελή πρόταση της Ντνιεπρ που είχε περίπου τριπλάσια έσοδα (το χρόνο) για τον ποδοσφαιριστή.

Περισσότερα »