Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Το δράμα του Ροναλντίνιο (Video)

Ο Ροναλντίνιο είναι γνωστός σε όλους για τη μεγάλη του ποιότητα ως ποδοσφαιριστής και για το χαμόγελο του. Την Παρασκευή ωστόσο το γελαστό παιδί έκλαψε.


Για πολλούς είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Για κάποιους άλλους ένα πολυδιαφημισμένο πρώην ταλέντο. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ροναλντίνιο αδίκησε τον εαυτό του και κανείς δεν γνωρίζει πόσα πράγματα θα πετύχαινε στην καριέρα του, αν δεν έβαζε φρένο στα 26-27 του χρόνια.

Στα 32 πλέον ο Ρόνι συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο στην Βραζιλία και την ομάδα της Ατλέτικο Μινέιρο, με την οποία μάλιστα πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή τη φορά όμως δεν γέλασε όπως συνήθως, αλλά έβαλε τα κλάματα.


Ronaldinho cries after Goal από Footballista

Αυτό γιατί την Παρασκευή που μας πέρασε ο πατριός του πέθανε από ανακοπή καρδιάς, κάτι που του έφερε στο μυαλό άσχημες μνήμες από το παρελθόν.

Πριν από 24 χρόνια λοιπόν ο Ροναλντίνιο είδε τον φυσικό του πατέρα να παθαίνει ανακοπή καρδιάς μέσα στην πισίνα του σπιτιού, με αποτέλεσμα η οικογένεια του να μετακομίσει λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Η ιστορία επαναλήφθηκε με τον χειρότερο τρόπο, αφού ο πατριός του έχασε τη μάχη με τη ζωή για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Sport24.GR

Περισσότερα »

«Να μείνω για πάντα στον ΠΑΟΚ»

Μπορεί να είναι μόλις 19 χρονών, ωστόσο ο Εργκούς Κάτσε ζει το όνειρό του στον ΠΑΟΚ και θα ήθελε να μείνει για πάντα στον «Δικέφαλο του Βορρά».


Ο νεαρός μέσος καλύπτει επάξια το κενό που έχει αφήσει ο Πάμπλο Γκαρσία, λόγω τραυματισμού, με τον Κάτσε να τονίζει πως θέλει να βελτιωθεί και να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Εργκούς Κάτσε στη «SportDay»:

Το αρχικό πλάνο για σένα ανέφερε ότι θα έκανες πρόγραμμα ενίσχυσης της μυϊκής σου μάζας κι ότι δεν θα έπαιζες τόσο πολύ στην πρώτη ομάδα...

«Ετσι έγινε. Ο προπονητής μού είχε πει στην προετοιμασία, ύστερα από τις μετρήσεις κι όλα τα σχετικά, ότι πρέπει να ασχοληθούμε ειδικά με την ενδυνάμωση κι ότι δεν θα έπαιζα τόσο πολύ στην πρώτη ομάδα. Μου είχε αναφέρει τα συν και πλην του αγωνιστικού μου στυλ, όμως όταν γυρίσαμε από την Ολλανδία άλλαξαν τα δεδομένα. Δεν μπορούσα να ακολουθήσω πρόγραμμα ενδυνάμωσης λόγω των απουσιών. Αν το έπραττα, δεν θα είχα δύναμη να παίξω στους αγώνες».
  • Πώς σου φαίνεται που καλύπτεις με επιτυχία το κενό του Γκαρσία;
«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μόλις γυρίσω στον ΠΑΟΚ από την Επανομή θα παίξω κατευθείαν βασικός. Ηθελα να δουλέψω σκληρά, να βελτιωθώ. Ομως ζω ένα όνειρο. Για μένα ο Γκαρσία είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες του πρωταθλήματος. Είμαι χαρούμενος που παίζω σε αυτή τη θέση και μαθαίνω πολλά από αυτόν και στις προπονήσεις και στους αγώνες».
  • Η ισοπαλία στην Κρήτη σάς άφησε κάποια πικρία;
«Βέβαια, γιατί ακυρώθηκε άδικα ένα γκολ του Φωτάκη κι ενώ δύο λεπτά νωρίτερα είχαμε ισοφαρίσει με τον ίδιο παίκτη. Επίσης δεν υπήρξε πέναλτι και αποβολή. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη στο Ηράκλειο, αλλά αυτό δεν έγινε. Συνεχίζουμε, όμως, με ακόμη περισσότερη διάθεση. Αυτά τα γεγονότα μάς πεισμώνουν».
  • Έχεις κάνει κάποια συζήτηση για επέκταση του συμβολαίου σου;
«Οχι, δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όμως εγώ θέλω να μείνω για πάντα στον ΠΑΟΚ. Είμαι από τα 11 μου χρόνια στις ακαδημίες, λατρεύω αυτή την ομάδα και θέλω να πετύχω σπουδαία πράγματα ως μέλος αυτού του συνόλου».

OnSports.GR

Περισσότερα »

Η... πασαρέλα του Σαββατοκύριακου

Για μια ακόμα αγωνιστική, την 6η της Super League, το ωραίο φύλο λάμπρυνε με την παρουσία του τα γήπεδα.


Για άλλη μια αγωνιστική επίσης, το… θέαμα στις κερκίδες «κονταροχτυπήθηκε» με αυτό στον αγωνιστικό χώρο και κάποιες (αρκετές...) φορές το κέρδισε κατά κράτος...
Τo Οsports σας παρουσιάζει την… πασαρέλα της 6ης αγωνιστικής…



OnSports.GR

Περισσότερα »

Καταλήγει σε προπονητή...

Εντός της ημέρας (8/10) αναμένεται η ΑΕΚ να έχει βρει τον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα, προκειμένου να τη βγάλει από το αγωνιστικό αδιέξοδο.


Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αποτελεί την πρώτη επιλογή των «κιτρινόμαυρων» και μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να απαντήσει. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Ολανένσε και μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του. 

Αρνητική τροπή φαίνεται πως παίρνει και η περίπτωση του Μίλικο Πάντιτς, καθώς δεν απάντησε, όπως αναμενόταν την Κυριακή και θα επιδιωχθεί νέα επαφή μαζί του, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Σε περίπτωση ναυαγίου των δύο περιπτώσεων, στην ΑΕΚ σκέφτονται πάντα και τον Έβαλντ Λίνεν. Η Ένωση έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Γερμανό και υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία, ενώ στα υπόψη βρίσκεται και ο Μάκης Χάβος.

OnSports.GR

Περισσότερα »