Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ο Μιραλάς στους 7 επιθετικούς που πρέπει να απασχολήσουν τη Λίβερπουλ

Δημοφιλής ιστοσελίδα κάνει ...σκάουτινγκ για λογαριασμό του Κένι Νταλγκλίς, προτείνοντάς του για την επίθεση της Λίβερπουλ τον Κέβιν Μιραλάς. Δείτε τί αναφέρει.


Η αμερικάνικη ιστοσελίδα bleacherreport.com ανέλαβε να κάνει ...σκάουτινγκ για λογαριασμό του Κένι Νταλγκλίς για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της Λίβερπουλ.
Και ανάμεσα στους 7 παραγωγικούς στράικερ που προτείνει, συμπεριλαμβάνει τον Κέβιν Μιραλάς.

"Ήταν ένα σοκ όταν ο Κέβιν Μιραλάς άφησε την Σεντ Ετιέν για τον Ολυμπιακό. Ο τύπος έχει ταλέντο στο σκοράρισμα και περιμέναμε ένα μεγαλύτερο ευρωπαϊκό κλαμπ της Ευρώπης να ενδιαφερθεί γι' αυτόν.
Ακόμα δείχνει το ταλέντο του σε σταθερή βάση στη Super League και είναι μία ανάσα από το μαγικό αριθμό των 20 γκολ σε μία σεζόν", αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Βέλγο επιθετικό.

Περισσότερα »

Το αντίδοτο των Τούρκων στην ποδοσφαιρική βία


Τέλος τα άδεια γήπεδα και ο αποκλεισμός της έδρας. Το πείραμα των Τούρκων με την παρουσία αποκλειστικά και μόνο γυναικόπαιδων στα στάδια της χώρας αποδείχθηκε επιτυχές.

  Ο χουλιγκανισμός μέχρι πρότινος αποτελούσε σύνηθες φαινόμενο στα γήπεδα της Τουρκίας.
Η ομοσπονδία της χώρας αφού δοκίμασε σχεδόν τα πάντα κατέφυγε σε μία πρωτότυπη συνταγή προκειμένου να παταχθούν τα κρούσματα βίας.

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε έκαναν το λάθος να παρεκτραπούν σε φιλικό αγώνα με την Σαχτάρ. Έτσι το νέο μέτρο βρήκε την απόλυτη εφαρμογή του στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Ακόμη όμως και για τα γυναικόπαιδα θα έπρεπε να τηρηθούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα και τα παιδιά, πιστοποιητικά που θ' αποδεικνύουν ότι είναι γεννημένα μέχρι την 1 Ιανουαρίου 1999.

"Για να αυξήσεις το ενδιαφέρον σε αυτό το όμορφο παιχνίδι πρέπει να το προστατέψεις από παραβατικές συμπεριφορές.

Με αυτόν τον τρόπο στοχεύουμε στο να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου θα μπορούν οικογένειες να δουν τον αγώνα σε ειρηνική ατμόσφαιρα" δήλωνε o πρόεδρος της τούρκικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, για το πρόγραμμα που έχει το σύνθημα "Το όμορφο παιχνίδι πρέπει να παραμείνει όμορφο".

Για πρώτη φορά το μέτρο εφαρμόστηκε στην αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε-Μανίσασπορ (20/9,1-1) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος.

Περισσότερα »

Στο «σφυρί» και ο Κλάους

 Πουλάει και Κλάους ο ΠΑΟΚ, με σκοπό ο Βρύζας να μπορέσει να σώσει την ΠΑΕ και να πάρει την αδειοδότηση του Δικέφαλου από την UEFA χωρίς να στηριχτεί σε ξένες «πλάτες».
 
Όπως ειπώθηκε στην τελευταία ΓΣ του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος του Βορρά χρειάζεται περίπου 5 εκ. ευρώ για να μην έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Ωστόσο, λίγο αργότερα το ποσό αυτό έπεσε στα 3 εκ. ευρώ και ο Ζήσης Βρύζας πίστευε ότι μπορεί να στηριχθεί στον Σαχπατζίδη και να εξασφαλίσει έτσι ο σύλλογος την αδιεοδότηση από την UEFA πριν τις 30 Ιουνίου.

Περισσότερα »

«Bλέπει» Βαλβέρδε η Σοσιεδάδ!


Ως πιθανό αντικαταστάτη του Φιλίπ Μοντανιέ στον πάγκο της Ρεάλ Σοσιεδάδ παρουσιάζει ισπανικό δημοσίευμα τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
  Όσο το μέλλον του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού συνεχίζεται να βρίσκεται στον «αέρα», τόσο θα πληθαίνουν και τα σενάρια περί φλερτ του με ομάδες της χώρας του, η οποία άλλωστε αποτελεί και την προτεραιότητά του. Ένας πιθανός σταθμός, λοιπόν, σύμφωνα με την El Mundo Deportivo, είναι και η Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Περισσότερα »

Sport News



Την Τετάρτη στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί μετά από 17 χρόνια την ιδιαίτερα συμπαθητική ομάδα της Δόξας Δράμας (ίδρυση 1918), μία εκ των ιστορικών ασπρόμαυρων Μακεδονικών ομάδων (μαζί με τον Πιερικό). Η ομάδα της Δόξας ήταν πάντα συμπαθής στον απλό ΠΑΟΚτσή, είτε για τα χρώματα της, είτε για το σήμα του "μονοκέφαλου" αετού, είτε για το ποιόν του κόσμου της. To τελευταίο παιχνίδι στην Α' κατηγορία μεταξύ ΠΑΟΚ και Δόξας στην Τούμπα έγινε το 30/04/95 (1-0). Το παραπάνω βίντεο είναι ντοκουμέντο της χρονιάς 1992-93 (17η Αγ. Π.Α.Ο.Κ. - Δόξα Δράμας 5-0). Επίσης, δείτε παρακάτω ένα άλλο video-ντοκουμέντο του 1984-85 (27η αγ. Δόξα Δράμας Π.Α.Ο.Κ 2-2).

Περισσότερα »