Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Real Betis vs. FC Barcelona Live -HD-

Ζωντανα σε live stream σε εικονα υψηλης ευκρινειας high Definition.


Δειτε το αποκλειστικα στο Football Sports HD.

  • Channel: Canal + Liga HD (Spain)

Περισσότερα »

Ο Φαλκάο ποζάρει με δύο... τίγρεις!

Σε μία ασυνήθιστη φωτογράφηση παρέα με δύο... τίγρεις πήρε μέρος στο "Βιθέντε Καλντερόν" ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Δείτε photos και video!


Για την ακρίβεια συνεχίστηκε στο χορτάρι του "Βιθέντε Καλντερόν", με τον επονομαζόμενο "τίγρη" (παρατσούκλι που πρόλαβαν από το καλοκαίρι να του κολλήσουν οι Ισπανοί) να παίρνει μέρος σε φωτογράφηση μαζί με δύο πραγματικές... τίγρεις του τσίρκου "Gran Circo Mundial".

 

Ο λόγος για τις Κάρλα (250 κιλά) και Άρθουρ (70 κιλά), με τις οποίες ο Φαλκάο μοιράστηκε 9 λεπτά στο χορτάρι του σταδίου της Ατλέτικο.

Περισσότερα »

Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου

Μάντσεστερ Σίτι ή ManUtd θα σηκώσει την κούπα στην Premier League, τελικός κυπέλλου, Ντόρτμουντ - Μπάγερν και τελικός... πρωταθλήματος, Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαράι. Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου


Τα πρωταθλήματα σε Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Τουρκία, Βέλγιο, Σκωτία και Κύπρο ολοκληρώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μόνο στην Γαλλία διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική, ενώ από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα σε Γερμανία και Ολλανδία.

Στην Γερμανία διεξάγεται ο τελικός του κυπέλλου, με την Ντόρτμουντ να ψάχνει το νταμπλ και την Μπάγερν να κάνει ένα γερό τεστ ακριβώς μία εβδομάδα πριν τον τελικό του Champions League με την Τσέλσι.

Κάτι σαν τελικός είναι και το Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαράι στην Τουρκία, καθώς είναι η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος (play-offs) και η διαφορά των δύο πρωτοπόρων είναι μόλις ένας βαθμός.

Η Γαλατάσαράι βρίσκεται στο +1, έτσι ακόμη και με ισοπαλία θα πάρει τον τίτλο, ενώ η Φενέρμπαχτσε θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει τα σκήπτρα.

Στην Αγγλία αν η Μάντσεστερ Σίτι νικήσει την ΚΠΡ του Τζιμπρίλ Σισέ θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια μετά από 44 χρόνια, με την ManUtd να παίζει στην έδρα της Σάντερλαντ και να περιμένει γκέλα των "πολιτών" για να τους κλέψει τον τίτλο.

Στην Ιταλία αν η Γιουβέντους δεν χάσει θα ολοκληρώσει αήττητη το πρωτάθλημα, αλλά ξεχωρίζει το Λάτσιο - Ίντερ, όμως αν η Ουντινέζε νικήσει στην Κατάνια θα κατακτήσει αυτή την 3η θέση και θα παίξει προκριματικά Champions League.

Αυτός είναι ο στόχος και για την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία, αλλά για να "κλέψει" την 4η θέση θα πρέπει να νικήσει την Βιγιαρεάλ μέσα στο "Μαδριγάλ" και να μην νικήσει η Μάλαγα στην έδρα της την Χιχόν.

Μεγάλο ματς διεξάγεται την προτελευταία αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, με την πρωτοπόρο, Μονπελιέ, να υποδέχεται την 3η, Λιλ.

Αν οι φιλοξενούμενοι νικήσουν θα πλησιάσουν στους 2 βαθμούς την κορυφή και θα δώσουν όμως την ευκαιρία και στην Παρί Σεν-Ζερμέν να πιάσει στην πρώτη θέση την Μονπελιέ και σε μία τέτοια περίπτωση η τελευταία αγωνιστική θα είναι... κόλαση.

Στην τελευταία αγωνιστική σε Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Περισσότερα »

Τα είδε όλα... μπλε ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης στη Μαδρίτη και ξέσπασε στις δηλώσεις του, λέγοντας πως δεν θα ξαναπαίξει στο συγκεκριμένο τουρνουά.


Η... μισή Ρεάλ Μαδρίτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο βρέθηκε στις εξέδρες της Caja Magica για να παρακολουθήσει το σερβικό ντέρμπι στα προημιτελικά ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Γιάνκο Τιπσάρεβιτς.

Το αποτέλεσμα εξέπληξε πολλούς και άνοιξε το ταμπλό του όπεν της Μαδρίτης. Ο Τιπσάρεβιτς με σήμα κατατεθέν τα γυαλιά με τους σκούρους φακούς νίκησε για πρώτη φορά τον κορυφαίο συμπαίκτη του στην ομάδα του Davis Cup, επικρατώντας με 7-6 (7-1), 6-3.

Ο Νόλε είχε ήδη εκφράσει την απέχθεια του για τα μπλε γήπεδα και πραγματικά φάνηκε σαν να μην ήθελε να βρίσκεται εκεί. Έτσι οι δύο φιναλίστ του περσινού τελικού, ο Τζόκοβιτς και ο Ναδάλ βρίσκονται εκτός τουρνουά. 

υτό δεν είναι χώμα", σχολίασε ο Τζόκοβιτς αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και ξεκαθάρισε πως ακόμη κι αν χρησιμοποιηθούν φωσφοριζέ μπάλες όπως έχει απειλήσει ο Ίον Τιριάκ, δεν θα αγωνιστεί στη Μαδρίτη αν οι διοργανωτές κρατήσουν αυτή την επιφάνεια.

Οι Ισπανοί έμειναν δίχως εκπρόσωπο στους "4" μετά τον αποκλεισμό του Νταβίδ Φερέρ από τον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός νίκησε 6-4, 6-4 και έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρίας να επικρατήσει στην ισπανική πρωτεύουσα για πρώτη φορά μετά το 2006.

Στο δεύτερο ημιτελικό θα παίξουν ο Τόμας Μπέρντιχ και ο Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο. Ο Φερνάντο Βερδάσκο δεν μπόρεσε να συνεχίσει να νικάει μετά την επικράτηση του επί του Ράφα Ναδάλ την Πέμπτη (10/5) και ηττήθηκε με 6-1, 6-2 από τον Μπέρντιχ μπροστά στο κοινό της γενέτειρας του.

Ο Ντελ Πότρο που έχει έρθει φορτσάτος από το Εστορίλ όπου κατέκτησε τον τίτλο, νίκησε 6-3, 6-4 τον Αλεξάντερ Ντολγκοπόλοφ και θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός.

Περισσότερα »

Το έργο που δεν θα ξεχάσουν ποτέ

Στην Κωνσταντινούπολη θα μπορούσε να γυριστεί ταινία. Όχι απαραίτητα θρίλερ, όπως αποδείχτηκαν οι δύο ημιτελικοί, αλλά από τη μια ένα έργο εποχής (του Παναθηναϊκού) που κατέληξε σε... δράμα κι από την άλλη μια περιπέτεια (του Ολυμπιακού) που εξελίχθηκε σε επιστημονικής φαντασίας. Ο Γιωργος Παυλιδης  αναλύει.


  Οι δύο ελληνικές ομάδες έδωσαν μια μεγάλη μάχη. Ο Ολυμπιακός πήρε μια ιστορική πρόκριση στον τελικό (ο δεύτερος σε τρία χρόνια), ενώ ο Παναθηναϊκός στερήθηκε τη νίκη για μια φάση. Κι οι δύο πρέπει να κρατήσουν, όμως, την 11η Μαΐου 2012 ως μια μέρα περηφάνιας. 

  • Άδοξο φινάλε.
   Θα μπορούσε να είναι ταινία. Το τελευταίο φάιναλ-φορ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (όπως είπε ο ίδιος), θα εξελισσόταν σε έναν θρίαμβο του "μπαρουτοκαπνισμένου" Δαυίδ απέναντι στον σύγχρονο Γολιάθ (ΤΣΣΚΑ), σε ένα συμβολικό μάλιστα γήπεδο και σε μια συμβολική ημερομηνία: στην Κωνσταντινούπολη, είκοσι χρόνια μετά το.... πρώτο αίμα του Σέρβου "αλχημιστή". 

  Αν ήταν ταινία, όμως, το χουκ του Μάικ Μπατίστ προς του Σισκάουσκας θα είχε καταλήξει στο διχτάκι, το "σκοτωμένο" σουτ του Σβεντ θα είχε εξελιχθεί σε ριμπάουντ ή ακόμη καλύτερα -για να προστεθεί και δράμα στην υπόθεση- ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα είχε "μιλήσει" με τρίποντο στην εκπνοή. 

   Τίποτα από αυτά δεν έγινε, όμως κι έτσι το ενδεχόμενο τέλος εποχής αυτού του Παναθηναϊκού αποδείχτηκε άδοξο. Και άδικο. Άλλωστε βάσει της εικόνας του αγώνα οι "πράσινοι" ήταν αυτοί που έπρεπε να κερδίσουν, έχοντας μάλιστα το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Και δυστυχώς -έτσι συμβαίνει όταν το αποτέλεσμα κρίνει τίτλους- σε κανέναν δεν αρκεί η παρηγοριά ότι το "τριφύλλι" πραγματοποίησε μια σπουδαία υπέρβαση. 

  • Να αισθάνεται περήφανος για τον τρόπο που έπαιξε
     Και εξηγούμαι: ο Παναθηναϊκός μπήκε στο παρκέ από τη θέση του αουτσάιντερ με το αδιαφιλονίκητο φαβορί να βρίσκεται στην απέναντι γωνία (σύμφωνα με την στατιστική, την πορεία της ομάδας, αλλά και τον εμφατικό τρόπο που κερδίζει) και όχι μόνο δεν... κόμπιασε, αλλά έκανε και το καλύτερο δεκάλεπτο της φετινής χρονιάς. Ένα δεκάλεπτο που θα πρέπει να διδάσκεται στα σεμινάρια. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για δέκα λεπτά τα έκαναν όλα σωστά: χτύπησαν στην αμυντική αδυναμία του Μίλος Τεόντοσιτς και δευτερευόντως σε αυτή του Νέναντ Κρστιτς σε καταστάσεις πικ-εν-ρολ και άρχισαν να σκοράρουν με όλους τους πιθανούς τρόπους. 

      Η ΤΣΣΚΑ σκιά του καλού της εαυτού "κόμπλαρε" από τον τρόπο που έπαιξε ο Παναθηναϊκός. Και χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα για να "ηρεμήσουν" οι περιφερειακοί της (οι οποίοι αρνούνταν πεισματικά να δώσουν τη μπάλα μες στο καλάθι και να εκμεταλλευτούν τη φανερή υπεροχή της ομάδας τους), να αλλάξει η άμυνα στα πικ-εν-ρολ (αλλαγές στα σκριν) και να μπουν κάποιοι πόντοι... εκτός συστήματος (επιθετικά ριμπάουντ Κιριλένκο, αιφνιδιασμοί) για να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση της. 

     Κάπως έτσι οι "πράσινοι" μετά το υπερηχητικό πρώτο δεκάλεπτο των 29 πόντων έφτασαν να σκοράρουν 5 στην επόμενη περίοδο και μάλιστα με αδόκιμο τρόπο (τρίποντο Καλάθη και μαρκαρισμένο σουτ του Μπατίστ). Συνέβη ακόμη μια φορά αυτό για το οποίο ο "Ζοτς" παραπονείται όλη τη χρονιά: δεν υπήρχε βοήθεια από τον πάγκο. Έτσι μετά τις πρώτες αλλαγές ο ρυθμός του Παναθηναϊκού έπεσε. 

      Οι "πράσινοι" με μπροστάρη τον εκπληκτικό Κώστα Καϊμακόγλου (10 πόντοι - όλοι στο τρίτο δεκάλεπτο, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κερδισμένα φάουλ) και στη συνέχεια τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (οι 19 πόντοι είναι η καλύτερη του φετινή επίδοση) κατάφεραν να μείνουν μες στο παιχνίδι, για να φτάσουμε στο τελευταίο καθοριστικό δίλεπτο με τις επινοήσεις του Σβεντ, το καθοριστικό καλάθι του Τεόντοσιτς και την γενικότερη ατυχία του Παναθηναϊκού. Μέσα σ' όλα κι η τελευταία λάθος εκτίμηση του Διαμαντίδη. Όπως ερμηνεύω τη φάση ο αρχηγός του Παναθηναϊκού βλέποντας τον παίκτη του σε απόσταση σκέφτηκε να σουτάρει, αλλά δίστασε λόγω του χρόνου (6''). Τελικά δεν κατέφυγε σε αυτό που είχε σχεδιαστεί (πικ-εν-ρολ στο αριστερό του χέρι), ήρθε κι η βοήθεια του Κιριλένκο και τελικά στην τελευταία φάση οι "πράσινοι" δεν έκαναν καν σουτ. 

      Και έμεινε τελικά αυτή η πικρή γεύση. Ας δούμε, όμως, τη γενικότερη εικόνα. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς έπαιξε με έναν ανώτερο αντίπαλο κι όμως έφτασε μια φάση, ένα ριμπάουντ, μια άμυνα, ένα σουτ μακριά από τη νίκη, παρά το γεγονός ότι έχασε στο δρόμο τον Τσαρτσαρή και δεν πήρε τα αναμενόμενα από το supporting cast των Βουγιούκα, Σάτο, Σμιθ, Λόγκαν και Καλάθη. Συγγνώμη, αλλά υπό αυτές τις συνθήκες ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αισθάνεται περήφανος για τον τρόπο που έπαιξε.

Περισσότερα »

Καιρος...

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 12/05/2012 


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στις Κυκλάδες και την Κρήτη και παρόμοια φαινόμενα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά περιμένουμε το Σάββατο 12 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 17 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 18 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 18 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 18 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.


Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.


Παροδικές νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα στα ανατολικά ισχυροί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι και μετά θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανόν καταιγίδες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι με βαθμιαία εξασθένηση.

Περισσότερα »

Μένει στον ΑΠΟΕΛ ο Χιώτης

Οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ επιβράβευσαν τον Διονύση Χιώτη για την φετινή του παρουσία στην Κυπριακή ομάδα, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του λίγο πριν κλείσε τα 35 του χρόνια.


Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, Διονύσης Χιώτης, απέδειξε με τις φετινές του εμφανίσεις πως παρά τα 35 του χρόνια, τα οποία κλείνει στις 4 Ιουνίου, μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και να υπερασπιστεί τα γκολπόστ της Κυπριακής ομάδας.
Ως εκ τούτου, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη και να τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όπου θα συμπληρώσει 5 χρόνια με τον ΑΠΟΕΛ.

Περισσότερα »

«Στο ΟΑΚΑ θα κριθεί η πρώτη θέση»

Ο Κοστίν Λαζάρ μίλησε για το πάθος και τη θέληση του ΠΑΟΚ, ενώ θεωρεί πως ο «δικέφαλος» θα πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
  •  Αναλυτικά όσα είπε ο Λαζάρ στη «SportDay»:
Αρχικά είπες ότι πρώτος στόχος σας ήταν να κερδίσετε και να ξεπεράσετε τον Παναθηναϊκό. Τώρα που αυτό επετεύχθη, τι πρέπει να κάνετε για να παραμείνετε πρώτοι;

«Το πρώτο που θέλουμε είναι καλό αποτέλεσμα στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Αν δεν τα καταφέρουμε εκεί, τότε δεν θα είμαστε πρώτοι και θα μειωθούν οι πιθανότητές μας. Πρέπει να παίξουμε με το ίδιο στυλ και να παραμείνουμε πρώτοι».
  • Ποιο ήταν το κυρίαρχο στοιχείο του παιχνιδιού σας με τον Παναθηναϊκό, που θέλετε να κρατήσετε και στη συνέχεια;
«Το πάθος και η θέληση για τη νίκη, η οποία τελικά και ήρθε».
  • Για την ομάδα σου ακολουθούν δύο παιχνίδια στην Αθήνα με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Από αυτά θα κριθεί η πρωτιά;
«Θεωρώ ότι σε αυτά τα ματς του ΟΑΚΑ θα κριθεί η πρώτη θέση. Από εκεί έχουμε καλές αναμνήσεις. Πιστεύω ότι και μετά από αυτά τα παιχνίδια, θα είμαστε πρώτοι».
  • Από φυσική κατάσταση πώς είστε; Αντέχετε για τη συνέχεια; Μήπως τελικά τα συνεχόμενα παιχνίδια σας βοηθούν να βρείτε ρυθμό;
«Είναι σίγουρο ότι υπάρχει κούραση και αυτό είναι ένα κομμάτι του ποδοσφαίρου που δεν παραβλέπεται. Εκείνη την ώρα του αγώνα, όμως, πιστεύω ότι θα είμαστε εκεί που χρειάζεται και θα τα καταφέρουμε».
  • Τέλος, Κοστίν, ποιος θεωρείς ότι είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του ΠΑΟΚ για την πρωτιά; Ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ;
«Και οι τρεις ομάδες…».

Περισσότερα »

«Μας βρίζει συνέχεια ο Κατσουράνης»

Απίστευτοι διάλογοι σημειώθηκαν μεταξύ Φερέιρα, Σιμάο και Κατσουράνη με τον Μοζαμβικανό να ρωτάει ποιος είναι ο προπονητής... Ο Πορτογάλος ρώτησε τον Κατσούρ αν πήρε επίτηδες κίτρινη κάρτα.


Ο Παναθηναϊκός είναι κακός εντός αγωνιστικού χώρου στα πλέι οφ και αυτό φαίνεται πως έχει επηρεάσει άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο καθώς δεν λείπουν και οι λογομαχίες μεταξύ των παικτών.

Στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ακολούθησε ο εξής διάλογος στα αποδυτήρια, όπως δημοσιεύει η Sportday:

  • Φερέιρα προς Κατσουράνη: «Νομίζεις πως είμαι κανένας ηλίθιος; Δεν βλέπω τι κάνεις; Γιατί πήρες κίτρινη κάρτα; Μήπως δεν θες να παίξεις στο επόμενο ματς;»,
  •  Κατσουράνης: «Κόουτς δεν ήταν κάρτα το μαρκάρισμα».
  •  Φερέιρα προς όλους: «Νομίζετε πως είστε ικανοί να ξεφτιλίζετε εμένα που έχω τέτοια καριέρα στην Ευρώπη; Πως θα αντικρίσω τη διοίκηση που θα έρθει στην Παιανία; Εγώ σας στηρίζω κι εσείς κάνετε ότι γουστάρετε. Θα σηκωθώ και θα φύγω, δεν πάει άλλο»!
Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στην προπόνηση στην Παιανία ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε για τον τσακωμό των Κατσουράνη, Σιμάο κατά την διάρκεια του αγώνα στην Τούμπα: «Καλά εμείς φάγαμε γκολ κι εσείς τσακωνόσασταν; Αυτό δεν θα ξαναγίνει».
  • Σιμάο: «Κόουτς σε όλους μιλάει αυτός (σ.σ. Κατσουράνης). Κάνει τον προπονητή. Ποιος είναι ο προπονητής;»
  •  Κατσουράνης: «Τι είναι αυτά που λες ρε; Δεν μπορούμε να μιλήσουμε;». 
  • Σιμάο: «Εσύ μας βρίζεις συνέχεια, δεν μιλάς».
Ο Κατσουράνης εκείνη την στιγμή πήγε να απευθυνθεί στον Φερέιρα, αλλά ο Σιμάο του είπε: «Οταν μιλάς για μένα να μιλάς σε μένα απευθείας και όχι στον προπονητή. Πες τα εδώ»!
Καραγκούνης: «Σταματήστε επιτέλους. Εντάξει τελείωσε. Μπάλα παίζουμε»
  • Φερέιρα: «Τελείωσε εδώ. Τέλος!»

Περισσότερα »

Ο Ντομίνγκος... επιβεβαιώνει!

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια μίλησε στο Football Sports HD για τις επαφές του με τον Ολυμπιακό και επιβεβαίωσε το ραντεβού του με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Τι λέει για το deal και τι «παίζει» με τους Ισπανούς.
«Μίλησα αλλά...»

Οι Πορτογάλοι τον έστελναν στην Αθήνα για υπογραφές, όμως ο ίδιος σε δηλώσεις του στο Football Sports HD αρκέστηκε στην επαφή που είχε με τον Κοβάσεβιτς, δίχως να επιβεβαίωσει όμως το εάν είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό ή όχι. 

Ο Ντομίνγκος τόνισε αρχικά ότι «μπορώ να επιβεβαιώσω τις επαφές που είχα με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όχι όμως ότι ταξίδεψα στην Αθήνα. Έχουμε μπει σε έναν σημαντικό κύκλο επαφών, όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο και κάτι οριστικό για την συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό».

Κλείνοντας τόνισε πως «δεν μπορώ να πω ακόμα ότι θα γίνω προπονητής του Ολυμπιακού». Την ίδια ώρα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έλευσή του στην Ελλάδα μέσα τις επόμενες μέρες. Επίσης σύμφωνα με κάποιες πηγές το θέμα δείχνει να «κολλάει» στο οικονομικό.
  • Stand by οι Ισπανοί με πρώτο τον Μίτσελ
Ο Ολυμπιακός φυσικά έχει στο πλάνο του και άλλες περιπτώσεις προπονητών από την Ισπανία, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα. Κομβικό ρόλο παίζει το ταξίδι του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην χώρα και οι συζητήσεις που θα έχει με τεχνικούς που απασχολούν τους Πειραιώτες, όπως οι Μίτσελ, Μαρτίνεθ και Μεντιλιμπάρ.

Ο Μίτσελ την δεδομένη στιγμή είναι η δεύτερη επιλογή για την τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων πίσω από τον Ντομίνγκος. Ο πρώην προπονητής της Μπράγκα παραμένει το φαβορί, ωστόσο αυτό είναι κάτι που διευκρινιστεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Περισσότερα »