Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Δύσκολες ώρες για Χονδροκούκη

Ο Δημήτρης Χονδροκούκης περνά δύσκολες ώρες, καθώς η νεαρή σε ηλικία μητέρα του, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική.

 Ο Έλληνας αθλητής, μετά το δράμα που βίωσε με τον αποκλεισμό του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, λόγω ανίχνευσης αντικανονικής ουσίας στο αίμα του μετά από έλεγχο ντόπινγκ, πλέον δοκιμάζεται ακόμη πιο σκληρά με την μητέρα του να νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Όλα αυτά τη στιγμή που τόσο ο Δημήτρης Χονδροκούκης, όσο και ο πατέρας του έδιναν αγώνα για δικαίωση, καθώς υποστηρίζουν ότι η ουσία που ανιχνεύθηκε στο αίμα του και του στέρησε τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήταν σε ποσότητα χαμηλότερη από το όριο.

Σημειώνεται πως η μητέρα του αθλητή είχε επηρεαστεί πολύ από τον αποκλεισμό του γιου της λόγω ντόπινγκ και ενδεχομένως η κατάστασή της υγείας να επιβαρύνθηκε από αυτή την ιστορία. 

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Σε σόου αδυνατίσματος ο Ρονάλντο των 118 κιλών (Vid)

Έναν ξεχωριστό στόχο έβαλε η εκπομπή "Medida Certa" ("Ιδανικές Αναλογίες"), του βραζιλιάνικου τηλεοπτικού δικτύου "Globo", η οποία ασχολείται με τη βελτίωση της εμφάνισης των καλεσμένων της. Τελευταίος εξ αυτών, ο Ρονάλντο, ο οποίος έμαθε από την εκπομπή ότι ζυγίσει 118 κιλά!


Ronaldo Fenomeno no Medida Certa - Fantastico... από Footballista Sports

Πηγή: Contra.GR 

Περισσότερα »

Τέλος ο Τέρι από την εθνική Αγγλίας

Ο Τζον Τέρι ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική Αγγλίας, μία μέρα πριν την κατάθεση για την κατηγορία ρατσισμού με θύμα τον Άντον Φέρντιναντ.


Ο αρχηγός της Τσέλσι μάλιστα ανακοίνωσε την απόφασή του μία μέρα πριν την κατάθεσή του στην ομοσπονδία για τις κατηγορίες του Άντον Φέρντιναντ για ρατσιστική επίθεση.

Ο 32άχρονος άσος στην ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τους προπονητές που τον επέλεξαν για τις 78 διεθνείς συμμετοχές τους, τονίζοντας πως ήταν μεγάλη χαρά που μοιράστηκε αυτήν την τιμή με όλους αυτούς που έπαιξε μαζί στα "3 λιοντάρια".

Ευχαρίστησε όλους αυτούς τους συμπαίκτες, τους φιλάθλους και την οικογένειά του για την υποστήριξη. Ανέφερε πως το ήταν αρχηγός της εθνικής ήταν κάτι που ονειρευόταν από μικρός και πως... "σπάει" η καρδιά του με την απόφαση να σταματήσει.

Αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ρόι Χόντσον, ο Τέρι εξήγησε ότι ανακοίνωσε την αποχώρησή του μία μέρα πριν την κατάθεσή του, διότι η ομοσπονδία καλώντας να καταθέσει ενώ έχει αθωωθεί από το δικαστήριο, κάνει την θέση του στην εθνική ανυπόφορη.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Σαμποτάζ στο Ράγιο - Ρεάλ (Vid)

Αναβλήθηκε το Ράγιο Βαγεκάνο - Ρεάλ λόγω φώτων! Η Μαγιόρκα νίκησε 2-0 την Βαλένθια στο νησί και έπιασε στην 2η θέση την Μάλαγα που πήρε 0-0 στο "Σαν Μαμές". Τρίτη σερί νίκη η Ατλέτικο, τούμπες ο Μάρτινς στο 87'.


Η αναμέτρηση της Ράγιο Βαγεκάνο με την Ρεάλ Μαδρίτης αναβλήθηκε λόγω προβλημάτων με τους προβολείς του γηπέδου.
Όπως αργότερα έγινε γνωστό τελικά ήταν σαμποτάζ, καθώς κάποιοι είχαν πάει απλά και είχαν κόψει τα καλώδια!

Μετά την απόφαση της αναβολής ο Μουρίνιο έβγαλε τους παίκτες τους στον αγωνιστικό χώρο για προπόνηση, ενώ το ματς θα διεξαχθεί την Δευτέρα στις 20:45.

Πηγή: Sport24.GR

Περισσότερα »

Ανατροπή "φάντασμα" η Μάντσεστερ Γ. (Vid)

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε αν και με 10 παίκτες, αλλά η ManUtd έκανε την ανατροπή και νίκησε 2-1 στο "Άνφιλντ" με ανύπαρκτο πέναλτι και σκόρερ τον Φαν Πέρσι. Ισόπαλες Σίτι και Άρσεναλ, ανατροπή η Τότεναμ.


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 2-1 την Λίβερπουλ μέσα στο "Άνφιλντ", χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Ρόμπιν φαν Πέρσι στο 81'.
Δεν υπήρχε πάντως καμία παράβαση στην φάση και οι "κόκκινοι" αδικήθηκαν, ενώ γενικότερα τους αδικεί το αποτέλεσμα.


ك από Footballista Sports
  • Ανατροπή η Τότεναμ
Η ΚΠΡ προηγήθηκε στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" με τον Μπόμπι Ζαμόρα στο 33', αλλά η Τότεναμ πήρε την νίκη κάνοντας ανατροπή με δύο γκολ σε 3 λεπτά, το αυτογκόλ του Φορλίν στο 59' και το 4ο φετινό γκολ του Ντεφόου στο 61'.


Tottenham Hotspur v Queens Park Rangers από Footballista Sports
  •  Ισόπαλες Σίτι και Άρσεναλ
Στο άλλο ντέρμπι της ημέρας, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ".
Δύο κεντρικοί αμυντικοί πέτυχαν τα γκολ προς στο τέλος κάθε ημιχρόνου, με τον Τζόλεον Λέσκορ να δίνει προβάδισμα στην Σίτι στο 40' και τον Λορέν Κοσιελνί να απαντά στο 82'.
Έχουν έτσι πλέον αμφότερες από 9 βαθμούς, τέσσερις βαθμούς λιγότερους μακριά από την πρωτοπόρο, Τσέλσι.


Manchester City v Arsenal από Footballista Sports


Πηγή: Sport24.GR 

Περισσότερα »

Ολα τα...φλας στον Κλάους (Vid)

Δείτε videos από τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Αθανασιάδη μετά τον αγώνα Ξάνθη-ΠΑΟΚ.


Ο Στέφανος Αθανασιάδης "πυροβολεί" ασταμάτητα την φετινή περίοδο. Εχει σημειώσει επτά γκολ σε οκτώ αγώνες και δικαιολογημένα έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα.
Η λατρεία προς το πρόσωπό του, άλλωστε, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής έξω το γήπεδο των Πηγαδίων, όταν μετά το τέλος του αγώνα Ξάνθη-ΠΑΟΚ... πολιορκήθηκε από οπαδούς που του ζητούσαν αυτόγραφα.


Klaous foto kai aytografa 1 από Footballista Sports


Klaous foto kai aytografa από Footballista Sports  

Πηγή: Sport24.GR 

Περισσότερα »