Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Και η Σίτι στο κόλπο για Λεβαντόβσκι

Στο κόλπο της απόκτησης του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχει μπει και η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, προσφέροντας μάλιστα 30 εκ. ευρώ στην Ντόρτμουντ


Η έλευση του Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο της Σίτι αναμένεται να φέρει αλλαγές στη διαμόρφωση του ρόστερ της ομάδας, με αρκετούς παίκτες να είναι υπό παραχώρηση και φυσικά ακόμα περισσότερους ως μεταγραφικούς στόχους.

Ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον χιλιανό τεχνικό, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Ντόρτμουντ.
Το συμβόλαιο του Πολωνού άσου λήγει την επόμενη σεζόν και η γερμανική ομάδα, όπως είναι λογικό, ψάχνει να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι.

Για τον Λεβαντόβσκι ζεστό ενδιαφέρον έχει δείξει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οπότε καταλαβαίνετε πως αν τα 30 εκ. ευρώ που γράφουν οι Άγγλοι ισχύουν, τότε θα έχουμε ένα διαφορετικό ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Sport24.GR

Περισσότερα »

Βραζιλία - Ιαπωνία 3-0 (Videos)

Η Βραζιλία ξεκίνησε ιδανικά το 2013 FIFA Confederations Cup, καθώς με τέρματα των Νεϊμάρ, Παουλίνιο και Ζο στο 3ο λεπτό κάθε ημιχρόνου και των καθυστερήσεων, νίκησε 3-0 την Ιαπωνία 


Το 2013 FIFA Confederations Cup ξεκίνησε ιδανικά, με ένα εξαιρετικό γκολ μόλις στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.
Ο Νεϊμάρ άνοιξε το σκορ για την Βραζιλία στο 3' με φοβερό σουτ στην κίνηση με το δεξί, λίγο έξω από την περιοχή, αφού του "έστρωσε" την μπάλα ο Φρεντ με το στήθος, έπειτα από σέντρα του Μαρσέλο από αριστερά.


Όπως στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στο δεύτερο η "Seleção" σκόραρε στο 3ο λεπτό, με τον Παουλίνιο να κάνει το 2-0 στο 48'.
Έπειτα από μπαλιά του Ντάνι Άλβες από δεξιά ο μέσος της Κορίνθιανς κοντρόλαρε και σούταρε μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του πορτιέρο της Σταντάρ Λιέγης, Έιζι Καουασίμα.

Μετά τα γκολ στο 3ο λεπτό του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου ήρθε και ένα ακόμη  στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ζο της Ατλέτικο Μινέιρο να διαμορφώνει στο 93' το τελικό 3-0 για την Βραζιλία μετά από πάσα του Οσκάρ.


Sport24.GR

Περισσότερα »

Αισιοδοξία για Βερδού, ενδιαφέρον για Σιόβα

Συγκρατημένη αισιοδοξία στον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Βερδού, καθώς οικονομικά ο παίκτης καλύπτεται από τους ερυθρόλευκους. Ενδιαφέρον για Σιόβα, επιμένουν οι Βραζιλιάνοι για Λουίς Φαμπιάνο


 


 
Μιας και μιλήσαμε για την Ισπανία να πούμε πως δημοσιεύματα στην ιβηρική χερσόνησο θέλουν τον Βερδού να βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ Σοσιεδάδ η οποία θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ενδιαφέρον για Σιόβα

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Έλληνα αμυντικού παίζει στα ρεπορτάζ ως υποψήφιο για αποχώρηση με μεταγραφή, αφού τον Ιανουάριο υπήρξε ενδιαφέρον από ιταλικό σύλλογο.

Όπως όλα δείχνουν δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον να παραμένει και μάλιστα να μετουσιωθεί σε πρόταση μέσα στις επόμενες ημέρες, που αν καλύπτει τον Ολυμπιακό θα πει το "ναι".
Τέλος να πούμε πως στην Βραζιλία επιμένουν να φέρνουν τον Λουίς Φαμπιάνο ως μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού και μάλιστα νέα δημοσιεύματα θέλουν τον ίδιο τον παίκτη να έχει αναφέρει το όνομα των ερυθρόλευκων.

Βέβαια το ποσό των 3.5 εκ. ευρώ που γράφεται πως θέλει η Σάο Πάολο για τη μεταγραφή ουσιαστικά ακυρώνει την είδηση, μιας και ο Φαμπιάνο έχει κλείσει τα 32 και πάει στα 33.


Sport24.GR

Περισσότερα »

Το μπάτζετ ανεβαίνει στα 16 εκ. ευρώ

Η υπέρβαση με την έλευση του Στέφενς φέρνει και μικρή αύξηση του μπάτζετ για τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ


Ο Ιβάν Σαββίδης με την κίνηση να φέρει τον Χουμπ Στέφενς έδειξε τη διάθεσή του να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να κάνει την υπέρβαση και να δημιουργήσει ένα ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Δεν σταματά, όμως, σ' αυτή την ενέργεια, αφού θέλει να στηρίξει την επιλογή του να φέρει στην Τούμπα έναν καταξιωμένο τεχνικό.

Γι' αυτό και έδωσε εντολή να ανέβει το μπάτζετ περίπου 2 εκ. ευρώ προκειμένου να καλυφθούν όλα τα "θέλω" του 59χρονου τεχνικού για την έλευση ποιοτικών παικτών που θα τον βοηθήσουν να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, όπως το ονειρεύονται και ο Σαββίδης και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Έτσι, από τα 13-14 εκ. ευρώ που είχαν αρχικά υπολογιστεί για το ρόστερ του νέου ΠΑΟΚ, το μπάτζετ θα φθάσει περίπου στα 16 εκ. ευρώ.  

Sport24.GR

Περισσότερα »