Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Στον πυρετό του clasico


Ολος ο κόσμος γυρίζει γύρω από το clasico στο «Καμπ Νόου» με την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ να κοντράρονται για τον τίτλο του πρωταθλητή Ισπανίας.

Περισσότερα »

" Παμε Στοιχημα "


Παμε στοιχημα απόψε με καλο πρόγραμμα και ορισμένες ευκαιρίες που ίσως επαληθευτούν….

3αδα Ημερας

  • Mialmpi vs. Tzourkarnten: Mialmpi 0,0-0,5 (1.825)
  • Telstar vs. Foledam: Foledam 0,- 0,5 (1.75)
  • Mansfilnt vs. Rexam : Rexam + 0.5 (1.60)

Αθροισμα 5.1 σε ΒΕΤ365.

Πονταρισμα : 30
Κερδος : 153

Περισσότερα »

László Bölöni Αφιερωμα ...


Περισσότερα »

«Ο Έμερι στη θέση του Βαλβέρδε»

" Τον Ουνάι Έμερι στέλνουν οι Ισπανοί στον Ολυμπιακό στη θέση του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον τεχνικό της Βαλένθια να αποτελεί διακαή πόθο του Ντάρκο Κοβάσεβιτς."


Συγκεκριμένα η «Las Provincias», αναφέρει: «Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς θέλει να αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που χθες έκανε γνωστή την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, με τον Ουνάι Έμερι.

Η μικρή ηλικία του, η εμπειρία που έχει αποκτήσει στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στη Βαλένθια, η φιλοσοφία στο παιχνίδι του που μοιάζει με αυτή του Βαλβέρδε και το κασέ του, είναι στοιχεία που αρέσουν στον Κοβάσεβιτς. Άλλες επιλογές είναι οι Χοακίν Καπαρός, Μίχαελ Λάουντρουπ και Κίκε Σάντσεθ Φλόρες. Αυτό που δεν ξέρει κανείς είναι τι θα κάνει ο Βαλβέρδε. Τι θα έλεγε για τη Βαλένθια;».

Περισσότερα »

"Super" Ανατροπη...

Η Σπόρτινγκ ήταν εκπληκτική στο ξεκίνημα και στο τέλος και τα «λιοντάρια» του Σα Πίντο έκαναν την ανατροπή, έφτασαν στη νίκη 2-1 επί της Αθλέτικ και πήραν προβάδισμα για... Βουκουρέστι.

  
Μάχη… λιονταριών στην Λισαβόνα ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Μπιλμπάο, με τους Βάσκους να είναι το φαβορί και τους Πορτογάλους να παίρνουν έστω και ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση! Οι παίκτες του Ρικάρντο Σα Πίντο μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, το τελείωσαν εξίσου εντυπωσιακά και έκαναν την ανατροπή, καθώς με γκολ των Ινσούα στο 76’ και Καπέλ στο 80’ έφτασαν στη νίκη 2-1.

Περισσότερα »

Με Οπλο τον Φαλκαο...

Ο matador Φαλκάο έβαλε γκολάρες, η Ατλέτικο έκανε πλάκα, αλλά η τραγική Βαλένθια κατάφερε να σκοράρει στις καθυστερήσεις των δύο ημιχρόνων (4-2) και να ελπίζει...


  Τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα (αυθαίρετα ή μη) υποστήριζαν εδώ και δύο βδομάδες πως σε περίπτωση που ο Ουνάι Εμερι δεν καταφέρει να κατακτήσει το Europa League και την 3η θέση στην Πριμέρα Ντιβισιόν, θα απομακρυνθεί από τη Βαλένθια. Για την εγχώρια προσπάθεια έχει ακόμα δρόμο αν και κινδυνεύει. Οσο για την ευρωπαϊκή πορεία, αυτή φαίνεται πως θα περάσει από χίλια μύρια κύματα. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε το μέλλον του Εμερι.

Εντάξει, πέραν της πλάκας με τον Βάσκο κόουτς, είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο οι Νυχτερίδες διατήρησαν τις λιγοστές ελπίδες τους ενόψει «Μεστάγια». Αυτό που ουσιαστικά κατάφεραν στο «Βιθέντε Καλδερόν» ήταν το να ηττηθούν από την εξαιρετική επιθετικά Ατλέτικο μόνο με δύο γκολ διαφορά (4-2). Κανονικά και με βάση την εικόνα του αγώνα, το σκορ θα έπρεπε να ήταν απλά μία ξεγυριστή -σκέτη- «τεσσάρα». Ας όψονται όμως οι καθυστερήσεις: και των δύο ημιχρόνων...

Περισσότερα »