Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να ξόδεψε ένα κάρο λεφτά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει την ηρεμία, με τους Ιμπραϊμοβιτς και Νενέ να έχουν θερμό επεισόδιο.


Κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης οι δύο παίκτες λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια με αφορμή ένα σκληρό μαρκάρισμα του Βραζιλιάνου στον Σουηδό. Ο τελευταίος εκνευρίστηκε και ανταπέδωσε, με τους συμπαίκτες τους να «σβήνουν» τη φωτιά πριν ανάψουν τα αίματα.

Σύμφωνα πάντως, με τον γαλλικό Τύπο, η κόντρα του Νενέ με τον Ιμπραϊμοβιτς έχει ξεκινήσει από το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος δεν ήθελε να παραχωρήσει τη φανέλα με το Νο 10 στον Σουηδό κατά την άφιξή του στην Παρί από τη Μίλαν, με αποτέλεσμα να πάρει το «18».


Επίσης οι Γάλλοι κάνουν λόγο για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος έχει κι άλλα τέτοια δείγματα με πιο πρόσφατα τα επεισόδια με τους Στρασέρ και Ονιέγου στη Μίλαν. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλίμα στην Παρί δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, καθώς η ομάδα δεν έχει δικαιώσει ακόμα τις προσδοκίες με τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς στο Σαμπιονά.

Πηγή: Gazzetta.GR