Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν 0-2

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 από την Αϊντχόφεν στην πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων με την Μπνέι Γεχούντα δείχνοντας σημάδια έντονης κούρασης από την προετοιμασία.


Ηταν κοινό μυστικό ότι η Αϊντχόφεν διαθέτει ποιοτικότερο σύνολο από τον ΠΑΟΚ. Και αυτή η ποιότητα βγήκε στον (άθλιο) αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στον οποίο οι Ολλανδοι του Ντιρκ Αντβοκάατ επέβαλλαν σχετικά εύκολα το νόμο τους.

Οχι ότι ο ΠΑΟΚ ήταν κακός. Και μόχθηκε και επιχείρησε να παίξει απλά, βάζοντας δύσκολα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, του έλειπε όμως η φρεσκάδα, το "λύσιμο" από την σκληρή δουλειά της προετοιμασίας.

Η Αϊντχόφεν, αντιθέτως, είχε περισσότερους αυτοματισμούς στο παιχνίδι της κάτι που φάνηκε στη φάση του 28' όταν μετά από το λάθος του Λάζαρ και γρήγορη αντεπίθεση ο Τοϊβόνεν έγραψε άκοπα το 0-1 από κοντά.

Στην επανάληψη, ο Γιώργος Δώνης έριξε στη μάχη και τους διεθνείς που ενσωματώθηκαν πιο αργά στην προετοιμασία (Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Σταφυλίδης) και πάλι όμως οι Ολλανδοί ήταν ανώτεροι. Εκαναν μάλιστα και το 0-2 στο 63' με απευθείας χτύπημα φάουλ του Στρούτμαν στο οποίο όμως φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης και ο Κρέσιτς.

Στο φινάλε ο ΠΑΟΚ έχασε την καλύτερη ευκαιρία του στο ματς αλλά ο Σαλπιγγίδης την σπατάλησε με δεξί πλασέ που έφυγε άουτ.
  • Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Γλύκος (46 Κρέσιτς), Κουμάλο (84΄ Ιντζίδης), Κατσικάς (65΄Μαλεζάς), Λίνο (65΄ Σταφυλίδης), Έτο (74΄ Αποστολόπουλος), Γκαρσία (65΄ Παναγιωτούδης), Λάζαρ (59΄ Κάτσε), Ρομπέρ (74΄ Πέλκας), Γεωργιάδης (80΄ Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης (80΄ Δεληγιαννίδης), Γιάννου (59΄ Σαλπιγγίδης)

Αϊντχόβεν: Τίτον, Μπούμα (46΄ Γιόργκεσεν), Φίλιο, Φαν Μπόμελ, Τοϊβόνεν, Στρούτμαν, Λενς, Χάτσινσον, Μέρτενς, Βίλεμς (46΄ Ριτζμάγιερ), Νάρσινγκ (46΄ Βίναλντουμ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου