Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Αντι - Μιραλάς και άλλοι δύο

Το φιλικό με τη Νάπολι έδειξε τις χτυπητές αδυναμίες του Ολυμπιακού και πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση τριών παικτών.


Πρωταρχικός στόχος είναι η κάλυψη του κενού που άφησε στην αριστερή πτέρυγα ο Κέβιν Μιραλάς. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες είναι πολλά και η καθεμιά από αυτές τις περιπτώσεις παρουσιάζει τις δικές της ιδιαιτερότητες.

Για τον Νενέ ο «ΓΑΥΡΟΣ» αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, άνθρωπος του Ολυμπιακού θα βρεθεί στη Γαλλία για να πείσει τον παίκτη να αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται από τους «ερυθρόλευκους».


Από εκεί και πέρα ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος δεν βλέπει με καλή προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, την ώρα που η Σεβίλλη κινείται για την απόκτησή του, ο Ντρέντε παρότι είναι ελεύθερος προτιμά να συνεχίσει σε καλύτερο πρωτάθλημα την καριέρα του, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν θα φύγει από την Βόλσφμπουργκ.


Ο Χουάν Βάργκας της Φιορεντίνα έχει «παίξει» αρκετά τις τελευταίες μέρες, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» προβληματίζονται από τα προβλήματα τραυματισμών που τον έχουν ταλαιπωρήσει, ο Μπαρμπόσα της Μπράγκα είναι ένας παίκτης που ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον γνωρίζει καλά και τον εμπιστεύεται, αλλά τα 3 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνει η ομάδα του θεωρούνται πολλά.



Η περίπτωση που δείχνει πιο εφικτή για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Κέβιν Μιραλάς είναι αυτή του Τζόναθαν Λεγεάρ, ενώ τα τελευταία ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτά των Εντουάρντο Βάργκας της Νάπολι και του Μίλαν Μπάρος της Γαλατάσαραϊ.

Παράλληλα, εκτός από τον αντικαταστάτη του Μιραλάς, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ διαπίστωσε αδυναμίες τόσο στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όσο και την αριστερό άκρο της άμυνας. Έτσι όλα δείχνουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για ένα αμυντικό χαφ και έναν αριστερό μπακ, καθώς ο Χοσέ Χολέμπας δεν δείχνει σε καλή κατάσταση και ο Γιάννης Ζαραδούκας είναι ακόμα ανέτοιμος.

 

Πηγή: Gazzetta.GR 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου