Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Play off: Αποκλεισμός ΑΠΟΕΛ, γκολ ο Γκέκας

Με γκολ του Φάνη Γκέκα, η Λεβάντε διπλασίασε τις νίκες της επί της Μάδεργουελ και προκρίθηκε στους ομίλους. Αντίθετα, ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε οδυνηρή ήττα από τη Νέφτσι Μπακού (με 3-1) και αποκλείστηκε πρόωρα. Ακόμα σκοράρει η Αϊντχόφεν σε βάρος της Ζέτα.


Η Λεβάντε δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να διαφυλάξει το 2-0 του πρώτου αγώνα. Πέραν ενός λάθους του Χουάνλο που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο, η ισπανική ομάδα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και χάρη στο γκολ του Έλληνα διεθνή πήρε τη νίκη.

Ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα (3-1) από τη Νέφτσι Μπακού και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Europa League. Το ματς του "ΓΣΠ" είχε τα πάντα: γκολ, δοκάρια, αποβολή και μικρής έκτασης επεισόδια. Η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν έστειλε την προειδοποιητική βολή με το δοκάρι του Βομπάι στο 13' και μέσα σε ένα οκτάλεπτο πήρε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης χάρη στα γκολ των Σαντίγκοφ (στο 22' μετά από ωραία συνεργασία) και Βομπάι (στο 30' με εξαιρετικό σουτ).

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κοντινή προσπάθεια του Μπενασούρ στο 44ο λεπτό, αλλά ήθελαν ακόμα δύο γκολ για να πάρουν το εισιτήριο των ομίλων. Τελικά οι λιγοστές ελπίδες πρόκρισης έσβησαν στο 60ό λεπτό όταν μετά από τραγικό λάθος του Πίντο ο Φλαβίνιο έκανε το 3-1.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γιονουσάτζε στο 82', ενώ η τελευταία κλασική ευκαιρία του ΑΠΟΕΛ χάθηκε στο 92' όταν ο Μπούντιμιρ σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

 Πηγή: Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου