Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Κουχάρσκι : "Προκρίνονται Πολωνία, Ελλάδα"

Πολωνία και Ελλάδα χρίζει ως φαβορί για πρόκριση  ο άλλοτε διεθνής άσος του Ηρακλή και ατζέντης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Τσέζαρι Κουχάρσκι. "Σέβομαι πολύ την Ελλάδα, ξεχωρίζω Σαμαρά, Καραγκούνη, Γκέκα και Κ.Παπαδόπουλο".


Ο Τσέζαρι Κουχάρσκι έπειτα από αξιοσημείωτη ποδοσφαιρική σταδιοδρομία, η οποία κορυφώθηκε με τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ 2002 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2006 παίζοντας για τέταρτη φορά στην καριέρα του, στη Λέγκια Βαρσοβίας.
  
Είναι χαρακτηριστικό ότι την σεζόν 2003/2004 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ηρακλή, μεταγραφή που είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση εκείνη την εποχή.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία ως ατζέντης έχοντας στο πελατολόγιο του μεταξύ άλλων και το "βαρύ πυροβολικό" της εθνικής Πολωνίας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Κουχάρσκι μίλησε αποκλειστικά στο Football-ista για την πρεμιέρα του εθνικού συγκροτήματος της χώρας του απέναντι στην Ελλάδα.

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Τόσο η Πολωνία, όσο και η Ελλάδα διαθέτουν αξιόλογους ποδοσφαιριστές.

Οι Έλληνες είναι πολύ έμπειροι και γνωρίζουν πώς να παίξουν σε τέτοιου είδους μας. Σέβομαι πολύ την εθνική ομάδα και προβλέπω ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι σε υψηλό επίπεδο».

Ο πρώην άσος της Χιχόν τόνισε στο Football-ista πως δεν φοβάται την πίεση αλλά αλλά και τις απαιτήσεις που θα υπάρχουν από του Πολωνούς διεθνείς εκτιμώντας πως καταφέρουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες.
«Δεν φοβάμαι πως θα υπάρχει άγχος στην εθνική Πολωνίας. Ο κόσμος γνωρίζει τι πρέπει να περιμένει. Οι οπαδοί δεν θεωρώ πως θα αγχώσουν τους παίκτες.

Είναι καλό να υπάρχει πίεση πάντως γιατί μπορεί να λειτουργήσει θετικά στους παίκτες. Να έχουν πάθος. Νομίζω πως η εθνική Πολωνίας είναι 100% έτοιμη για την πρεμιέρα του Euro κόντρα στην Ελλάδα».


Ο Τσέζαρι Κουχάρσκι εκτιμά πως η Πολωνία και η Ελλάδα είναι σε θέση να προκριθούν στα προημιτελικά του Euro.

«Πιστεύω πως θα προκριθούν Πολωνία και Ελλάδα. Το ελπίζω πως θα συμβεί. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, έζησα για ένα διάστημα στη χώρα και κρατάω ακόμη επαφές. Νομίζω πως μπορούν να τα καταφέρουν Πολωνία και Ελλάδα να συνεχίσουν στη διοργάνωση».

Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζει ο άλλοτε μέσος του Ηρακλή. Ωστόσο αναφέρεται με κολακευτικά σχόλια και για τους Γκέκα, Σαμαρά και Κυριάκο Παπαδόπουλο.

«Μου αρέσει ο Σαμαράς, τον οποίο θεωρώ πολύ καλό στράικερ, ο Καραγκούνης, ο οποίος διαθέτει νοοτροπία μαχητή. Πολύ παθιασμένος ποδοσφαιριστής τον οποίο παραδέχομαι επειδή τα δίνει όλα στο γήπεδο.

Επίσης εκτιμώ τον Γκέκα, ενώ και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος της Σάλκε είναι πολύ μεγάλο ταλέντο. Απολάμβανα τις μονομαχίες του με τον Λεβαντόσφσκι στις αναμετρήσεις μεταξύ Σάλκε και Ντόρτμουντ. Αυτός είναι επιπλέον λόγος που έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσει τον αγώνα».

Ο Πολωνός ατζέντης γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που θεωρείται ως ο μεγάλος σταρ της Πολωνίας.

«Όλοι εδώ στην Πολωνία περιμένουν πολλά από τον Ρομπέρτο Λεβαντόφσκι. Εϊναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής, η απόδοση του οποίου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εικόνα της ομάδας.

Οι Πολωνοί περιμένουν από την εθνική ομάδα να γράψει ιστορία και ο Λεβαντόφσκι είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαριστής που μπορεί να κάνει την διαφορά σε αυτό το Euro».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου