Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

"Μπαμ" με Τσουκαλά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά την απόκτηση του σπουδαίου Μπράνα Ίλιτς, ο ΠΑΣ Γιάννινα σκάει και δεύτερη μεταγραφική βόμβα με την απόκτηση του Σταύρου Τσουκαλά, κλέβοντάς τον μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ και με λιγότερα λεφτά. "Κλειδί" για την μεταγραφή ο Χριστόπουλος. Διαβάστε αναλυτικά...


Σύμφωνα με πληροφορίες του Footballista ο ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Τσουκαλά και να τον κλέψει μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ.
Ο παίκτης μαζί με τον πατέρα του βρίσκονται ήδη στα Γιάννενα, έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις και συζητούν με τους ανθρώπους του ΠΑΣ.

Το μεγάλο όπλο του ΠΑΣ για να ολοκληρώσει αυτή τη κίνηση, ήταν ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός έχει μιλήσει προσωπικά με τον παίκτη και τον έπεισε να φορέσει την φανέλα του ΠΑΣ αντί της ΑΕΚ, παρά το γεγονός πως η προσφορά της Ένωσης τόσο σ' ό,τι αφορά στην προκαταβολή όσο και το ετήσιο συμβόλαιο του παίκτη ήταν μεγαλύτερη. Η διαφορά βέβαια ήταν μικρή...

Έτσι ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσα σε μια εβδομάδα, ολοκληρώνει τρεις πολύ σπουδαίες κινήσεις, έχοντας αποκτήσει τον Νικλητσιώτη ως ελεύθερο από τον Ολυμπιακό, τον Σέρβο Μπράνα Ίλιτς και τώρα τον Τσουκαλά. Σίγουρα μεγάλο μερίδιο των μεταγραφών αυτών, καρπώνεται ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου