Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Βούλα vs. the world - Οι αντίζηλοι που ήθελαν το κακό της και οι επαφές με τον Κασιδιάρη

Άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον της Βούλας Παπαχρήστου μίλησαν στο "Πρώτο Θέμα" για το ποιοι μπορεί να "κάρφωσαν" την πρωταθλήτρια, αλλά και για τις φήμες για τη σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη.


Πηγές από το περιβάλλον της Βούλας Παπαχρήστου μίλησαν στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" δίνοντας πιο περίπλοκες διαστάσεις στον χαμό που έχει προκύψει μετά από τα ρατσιστικά tweets και τον αποκλεισμό της αθλήτριας από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Μια συναθλήτρια της Παπαχρήστου τόνισε ότι η 23χρονη πρωταθλήτρια του τριπλούν είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ ενδεικτικό είναι ότι μένει κλεισμένη στο σπίτι μιας παιδικής της φίλης και όχι στοσπίτιπου διαμένει με τον αρραβωνιαστικό της στην Καισαριανή.

"Όποιος κάνει πρωταθλητισμό, μπορεί να καταλάβει ότι αυτό είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν αθλητή. Καλύτερα να την έπιαναν για ντόπα, αλλά όχι γι' αυτό. Είναι τόσο άδικο", συμπλήρωσε η ίδια αθλήτρια και φίλη της Παπαχρήστου.

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει και σχετικά με αθλητές και παράγοντες που εικάζεται πως την είχαν στημένη στην Παπαχρήστου, ακριβώς γιατί κατάφερνε τους τελευταίους μήνες να εξασφαλίζει χορηγίες και χρήματα, πράγματα εξαιρετικά δύσκολα για έναν Έλληνα αθλητή του στίβου τις μέρες μας.
  
"Καλύτερα να την έπιαναν για ντόπα, αλλά όχι γι' αυτό. Είναι τόσο άδικο"

Παράγοντας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (που σημειωτέον στήριξε την αθλήτρια της δημοσίως) τόνισε στην εφημερίδα ότι "είχε γίνει μεγάλη συζήτηση όταν η Βούλα αγωνίστηκε στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα της Τουρκίας με τη Φενερμπαχτσέ.

Πήρε πολλά χρήματα από κει γιατί η Τουρκία κάνει σοβαρή δουλειά στον στίβο τα τελευταία χρόνια και επενδύει χρήματα. Αυτό ενόχλησε πολύ κόσμο στην Ελλάδα και αρκετοί είπαν ότι ο ΣΕΓΑΣ δεν έπρεπε να της δώσει άδεια να αγωνιστεί στην Τουρκία. Επίσης, η Βούλα έχει τρεις χορηγούς. Λυπάμαι που το λέω, αλλά αυτά είναι πράγματα που ενοχλούν".

"Η Βούλα πήρε πολλά χρήματα όταν αγωνίστηκε με τη Φενερμπαχτσέ κι αυτό ενόχλησε πολύ κόσμο στην Ελλάδα"

Σχετικά με τις φήμες ότι η Παπαχρήστου έχει σχέση με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, μια φίλη της προσπάθησε να ξεκαθαρίσει στο "Πρώτο Θέμα" ότι δεν τρέχει τίποτα. "Αυτά είναι βλακείες. 

Τον Κασιδιάρη τον γνώρισε πριν από ένα μήνα σε μια καφετέρια. Αυτός πήγε και της μίλησε και έχουν τηλεφωνηθεί μερικές φορές. Αυτό είναι όλο". Τον λόγο, βέβαια, για τον οποίο έγιναν αυτά τα τηλεφωνήματα δεν τον ανέλυσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου