Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Το... έκαψε ο Φαν Πέρσι με την παρέα του

Τα νυχτοπερπατήματα των Φαν Πέρσι, Αφελάι, Ντε Γιονγκ, Χούντελαρ, Μαρικα και Μούτου μετά το παιχνίδι της Ρουμανίας με την Ολλανδία βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.


Να το ρίξουν έξω είπαν μετά το παιχνίδι της Ρουμανίας με την Ολλανδία ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, επιβεβαιώνοντας παράλληλα πως αντίπαλοι ήταν μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ο λόγος για τους Τσιπριάν Μαρικά, Αντριάν Μούτου, Ρόμπιν φαν Πέρσι, Ιμπραΐμ Αφελάι, Κλας Γιαν Χούντελαρ και Νίγκελ ντε Γιόνγκ, τα νυχτοπερπατήματα των οποίων έβγαλε στη δημοσιότητα η ρουμανική ιστοσελίδα click.ro. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα σημείο συνάντησης ήταν ένα κλαμπ στο Βουκουρέστι, στο οποίο πρώτος έφτασε ο Μούτου. Λίγο αργότερα πήγαν και οι υπόλοιποι με τον συνδετικό κρίκο να είναι πιθανότατα ο Μαρικά, ο οποίος είναι συμπαίκτης με τους Χούντελαρ και Αφελάι στη Σάλκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κλαμπ είχε 20 κορίτσια "καλά εξοπλισμένα" όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Οι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν κατά τις 4 το πρωί με τους Ολλανδούς να γυρνούν στο ξενοδοχείο τους. Ωστόσο, δεν έμειναν για πολύ μόνοι τους, αφού λίγο μετά τέσσερις κοπέλες έφτασαν με ταξί στο ξενοδοχείο.
 
Έτσι φαίνεται πως η νίκη δεν ήταν το μοναδικό καλό για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές των "οράνιε" κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στη Ρουμανία

Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου