Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Καιρος..

  • Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 26/05/2012 

 
Αστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας και καλό καιρό στα νησιά του Αιγαίου, περιμένουμε το Σάββατο 26 Μαΐου 2012. Τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα ορεινά και κατά τόπους ενδέχεται να είναι έντονα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο δυτικοί – νοτιοδυτικοί έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν, με μικρή πιθανότητα βροχών στα δυτικά και βόρεια του νομού, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.


Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και διαστήματα ηλιοφάνειας, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου