Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου

Παιχνίδι με τους... τίτλους του φαβορί και του αουτσάιντερ έκαναν ο Ερνέστο Βαλβέρδε κι ο Γιώργος Δώνης, που μίλησαν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό του Κυπέλλου, μαζί με τους αρχηγούς Βασίλη Τοροσίδη και Σωκράτη Φυτανίδη.


Μπορεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος να έχει ένα μεγάλο φαβορί (Ολυμπιακός) και ένας αουτσάιντερ (Ατρόμητος), ωστόσο οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές δεν συμφωνούν σε αυτό.

Τόσο οι Γιώργος Δώνης, Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και οι Σωκράτης Φυνατίδης, Βασίλης Τοροσίδης, στην συνέντευξη Τύπου του ΟΑΚΑ την Παρασκευή (27/4) τόνισαν πως ο τελικός του Σαββάτου είναι ανοιχτός σε όλα τα αποτέλεσματα και τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Στο μόνο που συμφώνησαν όλοι οι πρωταγωνιστές είναι πως θα συμμετάσχουν οι δύο καλύτερες φετινές ομάδες και πως ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο θα μετέχει και αυτός από την πλευρά του σε μια γιορτή και θα ευχαριστεί θέαμτα από δύο ομάδες που διαθέτουν ποιότητα.


Βαλβέρδε: "Είμαστε μια μέρα πριν τον τελικό μια ημέρα σημαντική και για μας και για τον Ατρόμητο. Πιστεύω θα γίνει ένας καλός τελικός, από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το νταμπλ για να τελειώσει πολύ ωραία η χρονιά.

Δώνης: "Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι διανύσαμε μια ωραία διαδρομή για να φτάσουμε στον τελικό συγχαρητήρια σε όλους, πρώτα στους παίκτες μου που αυτή τη σεζόν με κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενο.

Όλοι γύρω από την ομάδα είτε αφορά νομίζω ότι δουλέψαμε στο τέλειο και είμαστε μέσα σε όλους τους θεσμούς, πετύχαμε κάτι πολύ μεγάλο. Είμαι σίγουρος όταν αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα το ευχαριστηθούμε και θα πάμε στο βάθρο είτε νικητές είτε ηττημένοι, και όπως είπα και την προηγούμενη φορά πρέπει να βλέπουμε το ποδόσφαιρο σαν διασκέδαση και να είναι γιορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου