Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Πρεμιέρα με ντέρμπι «Δικεφάλων»


Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό τον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πλέι οφ :

1η αγωνιστική (2/5)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ


2η αγωνιστική (7/5)
ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ
  
3η αγωνιστική (10/5)
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

4η αγωνιστική (13/5)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΚ

5η αγωνιστική (16/5)
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
  
6η αγωνιστική (20/5)
ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ


Σαριέγκι: «Θετικό το +4»

Μετά το τέλος της κλήρωσης ο Γιόσου Σαριέγκι από πλευράς Παναθηναϊκού δήλωσε: «Είναι δύσκολο να παίξεις 6 παιχνίδια σε 18 μέρες αλλά είναι θετικό ότι ξεκινάμε με 4 βαθμούς».


Αθανασιάδης: «Να καλύψουμε τη διαφορά»

Ο Κλάους Αθανασιάδης για λογαριασμό του ΠΑΟΚ είπε: «Πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Είναι σημαντικό που ο Παναθηναϊκός ξεκινάει με 4 βαθμούς. Το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Είναι καλό που ξεκινάμε στην έδρα μας και θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας».


Μάκος: «Στόχος η πρώτη θέση»

Την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Γρηγόρης Μάκος λέγοντας: «Οι τελευταίες εμφανίσεις μας δεν ήταν ικανοποιητικές. Είχαμε πολλές απουσίες. Στο πρώτο παιχνίδι που είναι στην Τούμπα είναι από τα πιο δύσκολα, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει εντός με τον Ατρόμητο. Στόχος μας είναι η πρώτη θέση. Η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη. Είμαστε σε μία αβεβαιότητα και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο. Θέλουμε να υπάρξει μια λύση και καλύτερες μέρες. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει τη σημασία».


Τάτος: «Μπορούμε και στα πλέι οφ»

Τέλος ο Ανδρέας Τάτος του Ατρομήτου δήλωσε: «Εμείς έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε. Φτάσαμε ψηλά στο πρωτάθλημα και μπορούμε να παίξουμε στα play offs».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου