Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ο θυμός του Γόντικα με τον Νίνη

Όλο το γήπεδο χειροκρότησε τον Σωτήρη Νίνη όταν πέρασε αλλαγή με την ΑΕΚ, όχι όμως και ο Δημήτρης Γόντικας. Διαβάστε το γιατί και όλο το story...


Ο Σωτήρης Νίνης αποχαιρέτησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού όταν βγήκε αλλαγή στο ματς με την ΑΕΚ, όμως και οι φίλαθλοι δεν τον ξέχασαν και χειροκρότησαν θερμά, φωνάζοντας μάλιστα τ' όνομά του.

Όσοι ήταν στο ΟΑΚΑ σηκώθηκαν και αποθέωσαν τον νεαρό άσο, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Goalnews".

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Δημήτρης Γόντικας φαίνεται να είναι ενοχλημένος από τον Νίνη λόγω των συζητήσεων που είχαν αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του και που τελικά έπεσαν στον κενό.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ, είχε βγάλει προς τα έξω πως θα κυνηγήσει το θέμα με την Πάρμα και δεν θα αφήσει να περάσει έτσι η απώλεια του Σωτήρη Νίνη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η βελτιωμένη πρόταση του Παναθηναϊκού δεν ήταν και τόσο... βελτιωμένη, αφού από τα 400.000 ευρώ θα πήγαινε στα 440.000 όμως υπήρχαν και τα μπόνους που φέτος του χάρισαν επιπλέον 200.000 ευρώ. Κι όλα αυτά, τη στιγμή που η Πάρμα θα τον πληρώσει την πρώτη χρονιά με 700.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου