Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Στον Πανθρακικό ο Κυβελίδης

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε το Σάββατο (21/7) την απόκτηση του Λεωνίδα Κυβελίδη. Τι δήλωσε ο 26χρονος επιθετικός


Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε το Σάββατο (21/7) ο Πανθρακικός ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Λεωνίδα Κυβελίδη.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Κυβελίδη διάρκειας 1 έτους. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θα πάρει μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του", ανέφερε η ανακοίνωση.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Λεωνίδας Κυβελίδης δήλωσε: 

"Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή του Πανθρακικού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου. 

Ο Πανθρακικός είναι γνωστός από την οργάνωση, το πολύ καλό κλίμα αλλά και από τις αθλητικές εγκαταστάσεις τις οποίες επισκέφτηκα και με εντυπωσίασαν.

Από τις πρώτες συζητήσεις υπήρχε ταύτιση απόψεων και επιθυμία ώστε να γίνω μέλος της οικογένειας του Πανθρακικού. Τα υπόλοιπα παιδιά μπορεί να έχουν ολοκληρώσει το 2ο στάδιο της προετοιμασίας αλλά θα δουλέψω σκληρά για να καλύψω το χαμένο έδαφος".

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1986 και σε ηλικία 19 ετών πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Γ' Εθνική με την φανέλα του Πιερικού. Τον Ιανουάριο του 2006 μετακόμισε από την Κατερίνη στο Αιγάλεω και από εκεί στο Χαϊδάρι για 2 χρόνια.

Επέστρεψε στο Αιγάλεω στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2007-2008 όπου και παραμένει για 1,5 χρόνο. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας η Παναχαϊκή με την οποία σε 3 χρόνια έχει 65 εμφανίσεις και 33 τέρματα.
Τελευταία του ομάδα ήταν η Δόξα Δράμας με την οποία αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια της Super League σημειώνοντας 4 τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου