Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Παπαρούνας: "Δεν ήρθα για το μπλουμ..."

Ο Στέφανος Παπαρούνας δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον αυριανό ημιτελικό των καταδύσεων από τραμπολίνο 3μ., καθώς κατετάγη 26ος στον προκριματικό και αποκλείστηκε. 


Αν και ο 22χρονος αθλητής συμμετείχε για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, είχε μεγαλύτερες προσδοκίες από την απλή παρουσία του στο Λονδίνο και αυτό ακριβώς εξήγησε μιλώντας στο ΑΜΠΕ.

«Καλή είναι η συμμετοχή, αλλά δεν ήρθα απλά για την παρουσία. Δεν είμαστε 20 χρόνια πίσω, να λέμε πήρα την πρόκριση, άντε να έρθω να κάνω... μπλουμ και να τελειώνω. Με πείραξε που δεν πήγα καλά», παραδέχθηκε ο Παπαρούνας και συνέχισε: «Δεν είχα άγχος, είχα κάνει πολύ καλή προετοιμασία και είχα πολλή δύναμη. 

Στους Ολυμπιακούς δεν δοκιμάζεις πράγματα, τα δίνεις όλα για όλα και, ή θα πας στην κορυφή ή στον πάτο. Χάθηκαν δύο βουτιές, όχι όμως από άγχος ή από λάθος τεχνική».

Σε ερώτηση για τις διαφορές των Ολυμπιακών με τις άλλες μεγάλες διοργανώσεις στις οποίες έχει λάβει μέρος στο παρελθόν, ο Έλληνας πρωταθλητής υπογράμμισε: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν έχουν καμία σχέση με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, γιατί εδώ βρίσκονται μόνο οι καλύτεροι, όχι όλοι. Εδώ δεν συναγωνίζεσαι τον μέτριο, συναγωνίζεσαι τους καλύτερους. Αυτή είναι η διαφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου