Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Υπέγραψαν οι τέσσερις νέοι που άρεσαν στον Αναστόπουλο

Την απόκτηση τεσσάρων νεαρών ποδοσφαιριστών τους οποίους ξεχώρισε στις δοκιμές ο Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο ΟΦΗ.


Συμβόλαια τριετούς διάρκειας υπέγραψαν μετά την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας στον ΟΦΗ οι νεαροί τερματοφύλακες Αγριμάκης και Γουναρίδης καθώς και οι μεσοεπιθετικοί Μπανούσης και Βιτώρος. 

Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν με επιτυχία τα τεστ του Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος τους δοκίμαζε από την έναρξη της προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ περιέχει στοιχεία για τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς και τις πρώτες τους δηλώσεις:

"Συμβόλαια τριετούς διάρκειας με τον ΟΦΗ υπέγραψαν σήμερα, λίγο μετά την απογευματινή προπόνηση, οι νεαροί ποδοσφαιριστές Κώστας Μπανούσης, Στέφανος Γουναρίδης, Μιχάλης Αγριμάκης και Γιάννης Βιτώρος. 

Οι τέσσερις αυτοί παίκτες δοκιμαζόταν εδώ και μέρες στο ΒΑΚ και έπειτα από την εισήγηση του Νίκου Αναστόπουλου, αποκτήθηκαν και προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας. 

Ο Μπανούσης (23/1/88) είναι μεσοεπιθετικός και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τα χρώματα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, οι Γουναρίδης (15/6/90) και Αγριμάκης (29/7/92) είναι τερματοφύλακες, ο πρώτος έπαιζε στον Αγροτικό Αστέρα και ο δεύτερος στον Αστέρα Μαγούλας, ενώ ο Βιτώρος (12/11/92) είναι μεσοεπιθετικός και πέρυσι έπαιζε στο Γιούχτα.

Μετά τις υπογραφές των συμβολαίων τους, οι τέσσερις παίκτες δήλωσαν τα εξής:
  • ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη μεταγραφή μου στον ΟΦΗ και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλέψω πάρα πολύ για να δικαιώσω τον προπονητή που με πίστεψε και τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε».
  • ΑΓΡΙΜΑΚΗΣ: «Σαν κρητικός από το Ρέθυμνο είναι τιμή μου που ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ και δίνω την υπόσχεση ότι θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της τιμής και της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν όλοι από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα εδώ».
  • ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ: «Ευχαριστώ όσους συνετέλεσαν για να γίνει αυτή η μεταγραφή και να μπω στην μεγάλη οικογένεια του ΟΦΗ. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με πίστεψαν μέσα από σκληρή δουλειά».
  • ΒΙΤΩΡΟΣ: «Ένα μεγάλο όνειρο για μένα, έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν και υπόσχομαι ότι θα δώσω τα πάντα για να τους δικαιώσω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου