Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Φερέιρα: "Κανείς δεν μας φοβάται στο ΟΑΚΑ"

Την ανάγκη μετάβασης σε γήπεδο που θα αποτελεί έδρα-φόβητρο, τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΣ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, στον απόηχο της δήλωσης Αλαφούζου περί πιθανής επιστροφής στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.


  • Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου κόουτς του Παναθηναϊκού στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ:
Εκτιμάτε ότι η ομάδα αδικήθηκε σήμερα από την διαιτησία;
"Όχι δεν θα μιλήσω για αυτό το θέμα. Η αδικία θα έλεγα ότι σήμερα ήταν ότι δεν κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Και όπως παίξαμε στο πρώτο μέρος δεν αξίζαμε την νίκη. Υπήρχε πάρα πολύ μεγάλη κόπωση όπως μπορούσατε να δείτε. Και αυτό όπως είχα πει και προηγούμενα οφείλεται στο ότι παίζαμε πολλούς αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα ήταν σημαντικό να πηγαίναμε στα αποδυτήρια με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος με την αποβολή του Κατσουράνη, ο οποίος είναι έμπειρος παίκτης και αρχηγός και δεν μπορεί να αποβάλλεται με αυτόν τον τρόπο, και από εκεί και μετά η ομάδα ήταν πιο αληλλέγγεη, ανέλαβε όλα τα ρίσκα. Είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε αλλά δεν επετεύχθη το γκολ και για αυτό θα έλεγα ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα αυτό.

Και για αυτό θέλω να βγάλω το θέμα του διαιτητή από το παιχνίδι και να το αφήσω στην κρίση σας. Σήμερα χάσαμε δυο βαθμούς και θα τους προσθέσουμε στους άλλους δυο που μας είχαν στερήσει από πέρσι. Και θα έλεγα ότι εμείς εδώ θα είμαστε να δίνουμε την μάχη μας μέχρι και την τελευταία μέρα. Ο μοναδικός μας στόχος είναι να τα δίνουμε όλα για τη νίκη. Θέλω η ομάδα να παίζει μονάχα για την νίκη».
  • Μιλήσατε για κούραση. Πώς εξηγείτε όμως ότι από το 52' και μετά όταν και αποβλήθηκε ο Κατσουράνης οι παίκτες σας έβγαλαν και μεγαλύτερη ενέργεια, μήπως είναι θέμα διάθεσης;
 «Και βεβαίως είναι θέμα διάθεσης. Είπα και πριν ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό. Η ομάδα στον αγώνα της δεν είχε ποιότητα, δεν είχε και φρεσκάδα. Πάνω από όλα ήταν μια ομάδα χωρίς πνευματική διαύγεια. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι η κούραση είναι δεδομένη. 

Και όσο προσπαθούσε το ματς η ομάδα με αυτόν τον τρόπο προσπαθούσε να δείξει την αντοχή της και αυτό που ουσιαστικά συμβαίνει είναι σαν μια ταινία που επαναλαμβάνεται πολλές φορές. Και ακριβώς αυτό που αποδείξαμε όταν μείναμε με 10 παίκτες είναι ότι αντέχαμε. Ότι μπορούσαμε να κάνουμε ότι μπορούμε με έναν παίκτη λιγότερο».

Πηγή: Contra.GR 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου