Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Λόρενς: "Μεγάλη τιμή"

Ο Λίαμ Λόρενς βραβεύτηκε για το best goal της 3ης αγωνιστικής. Τι είπε ο Ιρλανδός για την συνεργασία του με τον Κλάους και το ματς στην Ξάνθη.


Ο Λίαμ Λόρενς παρέλαβε από τον εκπρόσωπο του χορηγού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Act Unibell, Μπάμπη Παπαχρήστου, το βραβείο του best goal της 3ης αγωνιστικής.
Ο Ιρλανδός στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον αγώνα με την Ξάνθη και την θέση του δεύτερου επιθετικού που του εμπιστεύτηκε ο Δώνης.

Αρχικά είπε: "Είναι μεγάλη τιμή που τόσο σύντομα κατάφερα να κερδίσω ένα τέτοιο βραβείο. Ευχαριστώ τον κόσμο. Εχω πάρει ένα παρόμοιο στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από ένα ωραίο γκολ που σημείωσα".
  • Για το αν του αρέσει η θέση του δεύτερου επιθετικού: "Μου άρεσε που έπαιξα μπροστά με τον Κλάους. Το γκολ ήρθε από μία ομαδική συνεργασία και σε μία σημαντική στιγμή για την εξέλιξη του αγώνα".


Lawernce gia synergasia me Klaous από Footballista Sports

  • Για το ματς με την Ξάνθη: "Είναι άλλο σκληρό παιχνίδι, πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς για να παραμείνουμε στις κορυφαίες θέσεις. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα τους υποτιμήσουμε".
  • Για τις υποχρεώσεις του στην κορυφή της επίθεσης: "Αν παίζω μπροστά πρέπει να σκοράρω, όταν είμαι στο κέντρο  αυτό είναι πιο δύσκολο. Εκεί θα πρέπει να βρίσκω με καλές πάσες τους συμπαίκτες μου".


LAWRENCE GIA KOSMO από Footballista Sports

  • Για την στήριξη του κόσμου στον αγώνα με την Ξάνθη: "Είναι εκτός έδρας παιχνίδι και η παρουσία των φιλάθλων μας είναι πολύ σημαντική, ειδικά όταν μιλάμε για τους φίλους του ΠΑΟΚ που είναι θορυβώδεις. Είναι ο 12ος παίκτης μας".


Lawrence gia vraveio από Footballista Sports  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου