Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012

Γκαρσία: «Στην Ελλάδα ήρθα μόνο για τον ΠΑΟΚ»

Στον Γιάννη Κόντη απάντησε ο Πάμπλο Γκαρσία, καθώς ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Άρη δήλωσε πως ο Ουρουγουανός είχε έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του!


Ο μέσος του ΠΑΟΚ δεν αρκέστηκε στην τοποθέτηση του ατζέντη του, Δημήτρη Καγιόγλου, δίνοντας την δική του απάντηση στον πρώην παράγοντα των «κίτρινων».
  • Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαρσία στα «Σπορ του Βορρά»:
«Είναι αστείες οι δηλώσεις αυτού του κυρίου. Δεν θέλω καν να τον αναφέρω με το όνομά του. Και είναι ψέματα να λέγονται όλα αυτά. Στην Ελλάδα ήρθα μόνο για τον ΠΑΟΚ και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Όταν έγιναν οι συζητήσεις, συμμετείχαμε στις διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη μου, Δημήτρη Καγιόγλου. 

Και το καλοκαίρι του 2008, συζητούσαμε με τον σημερινό πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον κ. Βρύζα. Συμφωνήσαμε σε όλα και ήρθα στον ΠΑΟΚ τον Αύγουστο εκείνου του έτους. Μία μέρα πριν έρθω στη Θεσσαλονίκη, ο ατζέντης μου ο κ. Καγιόγλου, δέχθηκε μία κρούση από ένα μάνατζερ που ισχυριζόταν πώς είχε πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα. 

Το πρώτο πράγμα που είπα, ήταν πως δεν με ενδιέφερε. Ακόμη και να υπήρχε πρόταση, δεν την συζητούσα. Και δεν την συζήτησα. Είχα δώσει τον λόγο μου στον ΠΑΟΚ και τον Βρύζα και αυτό τον λόγο τήρησα στο ακέραιο», είπε αρχικά ο Γκαρσία και πρόσθεσε:

«Δεν είναι σωστό να γίνονται τέτοιες δηλώσεις από αυτούς τους ανθρώπους. Aς κοιτάξουν να ασχοληθούν με τα θέματά τους και να μην με ανακατεύουν. Στην Ελλάδα ήρθα μόνο για τον ΠΑΟΚ. Εγώ πάντα κρατώ τον λόγο μου».

Πηγή:  OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου