Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του ο Ρούνεϊ

Διαβάστε για ποιον λόγο ο Γουέιν Ρούνεϊ θα μπορούσε να έχει χάσει ακόμα και τη ζωή του από τον πρόσφατο τραυματισμό που είχε, τη στιγμή που εξετάζονται τα παπούτσια του Ούγκο Ρονταγιέγκα λόγω αυτού που προκάλεσαν.


Μπορεί να έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τον φρικτό τραυματισμό του του Γουέιν Ρούνεϊ, όμως, αυτό δεν έχει ξεχαστεί.
Δεν είναι μόνο τα Μέσα ενημέρωσης που συνεχίζουν ν' ασχολούνται με την υπόθεση, αλλά όπως αποκαλύπτει η "Sun" και ιθύνοντες του ποδοσφαίρου δεν την έχουν αφήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας ο Γκόρντον Τέιλορ, επικεφαλής της PFA (σύνδεσμος αμειβομένων ποδοσφαιριστών) εξακολουθεί να ασχολείται με το περιστατικό. Δεν μπορεί να πιστέψει πως οι τάπες του Ούγκο Ρονταγιέγκα τραυμάτισαν τόσο σοβαρά τον Άγγλο επιθετικό και γι' αυτό τα παπούτσια του Κολομβιανού εξετάζονται.  

Ο Τέιλορ έλαβε διαβεβαίωση πως τα παπούτσια του Ρονταγιέγκα ελέγχθηκαν από τον τέταρτο διαιτητή, Φιλ Γκιμπς, και μένει να φανεί αν η έρευνα, η οποία είναι σε εξέλιξη, θα δείξει κάτι περισσότερο.

Η σοβαρότητα της κατάστασης σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι πολύ μεγαλύτερη απ' ότι πίστευε αρχικά ο καθένας, καθώς ο Ρούνεϊ θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή του. Ο 26χρονος στάθηκε πολύ τυχερός, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, γιατί η αρτηρία του δεν πειράχθηκε για ένα χιλιοστό. Σε περίπτωση που γινόταν αυτό ο Ρούνεϊ θα έχανε τη ζωή του εντός 10 λεπτών από ακατάσχετη αιμορραγία.

Πηγή:  Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου