Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Τέλος καλό... (Video)

Στο 86ο λεπτό "λυτρώθηκε" η Ισπανία, στο πρώτο παιχνίδι της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, 2014, επικρατώντας 1-0 της Γεωργίας εκτός έδρας. Γλίτωσε με ένα βαθμό η Αγγλία κόντρα σε Ουκρανία στο "Γουέμπλεϊ". Νίκη για Γερμανία στην Αυστρία, "πάρτι" για Ολλανδία στην Ουγγαρία, το χρέος τους Ιταλία, Γαλλία. Πρώτη νίκη για Κύπρο, 1-0 την Ισλανδία. Καταιγιστική η Ρωσία στο Ισραήλ, γκολ οι Λαζάρ, Βαβζίνιακ.


Georgia vs Spain (0-1) Soldado (highlights)... από G.Pavlidis

Στην εθνική ημέρα της Καταλονίας, ο Τσεσκ Φάμπρεγας γιόρτασε "λυτρώνοντας" την... Ισπανία στην Τιφλίδα. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στη Γεωργία κι έβγαλε την ασίστ για το Ρομπέρτο Σολδάδο, ο οποίος αποτέλεσε τη μοναδική "πινελιά" του Βιθέντε ντελ Μπόσκε στο σχήμα που κατέκτησε το τρόπαιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο επιθετικός της Βαλένθια σκόραρε στο 86' και το 1-0 σηματοδότησε την έναρξη της προσπάθειας της "φούρια ρόχα" να διατηρήσει κι αυτό το σκήπτρο. 

Είχε προηγηθεί ένα μονόπλευρο ματς, όπου οι Ισπανοί κυριάρχησαν κατά κράτος, αλλά ο τερματοφύλακας της ομάδας του Τιμούρ Κετσμπάγια, Γκέοργκε Λόρια, βρέθηκε σε καταπληκτική μέρα, κρατώντας το μηδέν για 73 λεπτά. Ο τραυματισμός του, όμως, έφερε στο ματς τον Ρόιν Κβασχβάτζε, ο οποίος δεν κατάφερε να αποτρέψει την 6η σερί εκτός έδρας νίκη των Ισπανών σε προκριματικά Μουντιάλ. 

Πηγή: Contra.GR 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου