Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Σοκ στο "Άνφιλντ" από την Βασιλεία (Vid)

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο "Άνφιλντ" από την μαχητική Βασιλεία και έμεινε στο 1-1, συνεχίζοντας στο Europa League.


Μόνο νίκη έψαχνε η Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ" προκειμένου να συνεχίσει στο Champions League. Από την άλλη, οι Ελβετοί ακόμη και με ισοπαλία, έπαιρναν την πρόκριση για τους "16". 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στα πρώτα λεπτά και με την ώθηση των οπαδών τους απείλησαν την εστία του Βάσλικ πρώτα με τον Τζέραρντ και στη συνέχεια με τον Χέντερσον, ωστόσο μετά το πρώτο 10λεπτο, ωστόσο στη συνέχεια η Βασιλεία ισορρόπησε στο ματς. Πήρε μέτρα στο γήπεδο, πίεσε και τελικά έφτασε στο γκολ με τον Φράι στο 25ο λεπτό.


Μάλιστα, πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου έφτασε και σε 2ο τέρμα με τον Γκάσι που τελικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Με την αρχή του δεύτερου 45λέπτου, ο Ρότζερς πέρασε στο γήπεδο τους Ενρίκε και Μάρκοβιτς στη θέση των Λάμπερτ και Μορένο, προκειμένου η ομάδα του να μπορέσει να "απαντήσει".

Ωστόσο περίπου 15 λεπτά μετά την είσοδό τους στο γήπεδο, ο Μάρκοβιτς αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα αφήνοντας με 10 παίκτες την ομάδα του και κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο της για ανατροπή. Το μόνο που κατάφερε η Λίβερπουλ ήταν να ισοφαρίσει με μια αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ από τον αρχηγό της, Στίβεν Τζέραρντ.

 
Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου