Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Νέο συμβόλαιο σε Μήτρογλου ετοιμάζει ο Μαρινάκης

Τα γκολ σε Λονδίνο (Άρσεναλ) και Μονπελιέ επισπεύδουν τις διαδικασίες της ανανέωσης του συμβολαίου του Κώστα Μήτρογλου.


Με το δεξί ξεκίνησε η χρονιά για τον Κώστα Μήτρογλου, καθώς μπορεί στα περισσότερα ματς να μην είναι στην αρχική ενδεκάδα, όμως έχει καταφέρει να σκοράρει και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Είναι ξεκάθαρο και γίνεται ακόμη πιο κατανοητό πως ο διεθνής άσος είναι ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός αυτή τη στιγμή και η σχέση του με το γκολ είναι άκρως... ερωτική.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν είναι άκρως ικανοποιημένοι από το ξεκίνημα του Κώστα Μήτρογλου με αποκορύφωμα το γκολ του στο Μονπελιέ και ήδη υπάρχουν οι σκέψεις για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής".

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον "πιστολέρο" είχε μιλήσει μαζί του για ανανέωση του συμβολαίου, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

Τα γκολ του διεθνή επιθετικού στο Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται πως λειτούργησαν θετικά και για τις δύο πλευρές, αφού ο μεν Ολυμπιακός κέρδισε βαθμούς και ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Έλληνα άσο, ενώ ο δε Μήτρογλου θα ανταμειφθεί για την πολύτιμη προσφορά του.

Είναι δεδομένο και θα φανεί με πράξεις, πως ο Ολυμπιακός επενδύει πολλά στον Κώστα Μήτρογλου. Έναν ποδοσφαιριστή που είναι μόλις 24 χρονών και έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να διαπρέψει. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2014 και έχει ρήτρα αποδέσμευσης 8.000.000 ευρώ.

Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου