Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ζημιά με Κοντρέρας εν όψει Μονπελιέ

Τα νεότερα δεδομένα από το ιατρικό και προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού θέλουν τον Πάμπλο Κοντρέρας να χάνει τα παιχνίδια με ΟΦΗ και Μονπελιέ, εξαιτίας του σοβαρού αιματώματος στη γάμπα. Ρίσκο υποτροπής ενέχει η συμμετοχή του, ο Δημήτρης Σιόβας προορίζεται για αντικαταστάτης του.


Ο "πυλώνας" της αμυντικής γραμμής των νταμπλούχων Ελλάδας αισθάνεται ενοχλήσεις όταν κάνει εκτάσεις στη δεξιά γάμπα, όταν σπριντάρει και όταν ανεβαίνει σκαλιά, με συνέπεια να ακολουθεί διάφορες θεραπείες.

Το αιμάτωμα δεν υποχωρεί και όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να είναι έτοιμος για τις αναμετρήσεις με ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Super League (9η αγωνιστική) και Μονπελιέ στο Champions League (4η αγωνιστική).

Ως εκ τούτου, δημιουργείται σοβαρό ζήτημα για τον Πορτογάλο προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ. Η χρησιμοποίηση του Χιλιανού κεντρικού αμυντικού Πάμπλο Κοντρέρας -κυρίως- στο ματς με τους Γάλλους (6/11, 21:45), όπου κρίνονται πολλά όσον αφορά στην πρόκριση ή στην 3η θέση του 2ου ομίλου του Champions League, ενέχει τον κίνδυνο υποτροπής και μεγαλύτερης ζημιάς.

Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου